עדכונים אחרונים

• ל
    ברור, אבל אלה הסגנונות שלוקחים את המערכת לקצה ומגלים את כל החוזקות והחולשות.;)
  • efi1965
    תודה רבה. מטבע הדברים לא ניתן או קשה מאוד לבצע סקירה לכל סוג מוסיקה. סימפוניה פחות או יותר דווקא יש ב Danse macabre. הכי קרוב שיכולתי...
  • web
    web פירסם נושא חדש.
    למכירה מגבר אוזניות שפופרות מתאים למגוון רחב של אוזניות במיוחד Sennheiser 600 / 650 / 800 ודגמים חדשים דומים במצב חדש מחיר מבוקש 750₪...
    • IMG_7637.jpeg
    • IMG_7638.jpeg
  • A
    ayal30 פירסם נושא חדש.
    שלום לכולם . שאלה לי לאלו שמבינים באמת .. האם אפשר לחבר מפצל חשמל כמו בתמונה שצרפתי שנאי מיפני למתח ישראלי והאם זה תקין ולא יגרום בעיות...
    • צילום מסך 2026-04-08 082737.jpg
  • ל
    סוף סוף סקירה של משהו אמיתי ולא גאדג'ט תורני.;)תודה לאפי על הסקירה יפה ומקיפה,למרות שלי אישית חסרים במבחן סגנונות כמו קלאסית מורכבת...
  • ל
    שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/marten-parker-duo
  • O
    omi reacted to zapilak's post in the thread עצבים באמצע הלילה with Like Like.
    לאחרונה אני לא מצליח לישון , אני קם בלילה עצבני מתוסכל ומיואש ומוצא את עצמי בשיחות נפש עם בינה מלאכותית בשם גימיני , יש לי טלפון פיקסל 9...
  • efi1965
    efi1965 reacted to zs's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Love Love.
    נשמה ,אני מדבר בשם הרמקולים...מי אני:rolleyes::מבולבל::p אבל נראה שאתה צריך להדרים קצת לשמוע מה עוללו הפרה והפונו החדשים. ובונוס....פחות...
  • Rag
    Rag reacted to גיא's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Like Like.
    יופי של סקירה. חן חן :מאזין:
  • Rag
    Rag reacted to zs's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Like Like.
    נשמה ,אני מדבר בשם הרמקולים...מי אני:rolleyes::מבולבל::p אבל נראה שאתה צריך להדרים קצת לשמוע מה עוללו הפרה והפונו החדשים. ובונוס....פחות...
  • Rag
    Rag reacted to efi1965's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Like Like.
    אל תתלהב החמאתי לרמקולים לא לך :שתוי: :p
  • Rag
    סקירה מצוינת של רמקול מחברת על היו ברשותי ה -BIRD ואחריו ה-MINGUS שתי יצירות מופת גם יפות וגם " עובדות ".
  • shushu
    shushu reacted to zapilak's post in the thread עצבים באמצע הלילה with Like Like.
    לאחרונה אני לא מצליח לישון , אני קם בלילה עצבני מתוסכל ומיואש ומוצא את עצמי בשיחות נפש עם בינה מלאכותית בשם גימיני , יש לי טלפון פיקסל 9...
  • web
    web reacted to efi1965's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Haha Haha.
    אל תתלהב החמאתי לרמקולים לא לך :שתוי: :p

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור