רמקולים Marten Parker duo במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/marten-parker-duo

וואי איזה תכשיט יפה, וופר פאסיבי כמו של פעם, הכי כיפי בעולם, בהחלט עושה חשק.

סוף סוף סקירה על רמקול אמיתי!
תודה רבה…

וואלה אפי סחטיין על הסקירה המקיפה והתובנות שרשמתה.היתה לי חחח הפתעה לקרוא את השם שלי בתוך הסקירה...תודה על המחמאות.
אז יאמרו שאני משוחד אבל ממש לא.לדעתי מנסיוני, היום אני יכול באמת להמליץ פירות מתוקים מכל סוג ואיך לעשות מהם סלט פירות טעים.
לחברה הזו ישנו ליין מטורף כמעט לכל כיס עם איכות מדהימה ותמורה לכסף.
יש לה רמקולים כמעט לכל חדר.מקטן ועד גדול.אם הבעל בית לא מסכימה שישבו בסלון אין בעיה להכניס איזה זוג פארקרים לחדר קטן ולקבל פצצות של מוזיקה. אני בטוח שישנן עוד חברות מצוינות.אבל השידוך של היבואן והחברה הזו ,מושלם.

אחלה סקירה אפי, אין על אריק לביא,
נשמע יופי של רמקול

תענוג לקרוא.
והמוסיקה שבחרת מעניינת.

יופי של סקירה. חן חן :מאזין:

• Like
Reactions: Rag
אחלה סקירה אפי, אין על אריק לביא,
נשמע יופי של רמקול
אריק לביא זמר ענק עם נשמה של רוקיסט.
ודרך אגב, (בלי קשר) משונה לי שהאלבום של גרי אקשטיין פאטה מורגנה מעולם לא נכנס לביקורות של ציוד, אין הרבה תקליטים / אלבומים ישראלים שמוקלטים כל כך טוב גם אומנותית תקליט של קאברים אין שני לו.

נערך לאחרונה ב:
יטופל בסקירה הבאה ;)

סקירה מצוינת של רמקול מחברת על היו ברשותי ה -BIRD ואחריו ה-MINGUS שתי יצירות מופת גם יפות וגם " עובדות ".

• Like
Reactions: Rag
אל תתלהב החמאתי לרמקולים לא לך :שתוי: :p
נשמה ,אני מדבר בשם הרמקולים...מי אני:rolleyes::מבולבל::p
אבל נראה שאתה צריך להדרים קצת לשמוע מה עוללו הפרה והפונו החדשים.
ובונוס....פחות אזעקות מאשר בצפון:שתוי:

נערך לאחרונה ב:
סוף סוף סקירה של משהו אמיתי ולא גאדג'ט תורני.;)תודה לאפי על הסקירה יפה ומקיפה,למרות שלי אישית חסרים במבחן סגנונות כמו קלאסית מורכבת (סימפוניות,אופרות) והבי מטאל בישביל לקבל תמונה מלאה. לא יצא לי לשמוע מרטן חוץ מבתערוכה האחרונה,כשעוד יבוא היה של זיו.ניגן פורם פלור עם מבנה המשולש וצליל היה מפתיע לטובה . מקווה ,שמתישהוא תערוכות בכפר המכביה יחזרו לחיינו.חג שמח חברים !!!:שתוי:

נערך לאחרונה ב:
סוף סוף סקירה של משהו אמיתי ולא גאדג'ט תורני.;)תודה לאפי על הסקירה יפה ומקיפה,למרות שלי אישית חסרים במבחן סגנונות כמו קלאסית מורכבת (סימפוניות,אופרות) והבי מטאל בישביל לקבל תמונה מלאה. לא יצא לי לשמוע מרטן חוץ מבתערוכה האחרונה,כשעוד יבוא היה של זיו.ניגן פורם פלור עם מבנה המשולש וצליל היה מפתיע לטובה . מקווה ,שמתישהוא תערוכות בכפר המכביה יחזרו לחיינו.חג שמח חברים !!!:שתוי:
תודה רבה. מטבע הדברים לא ניתן או קשה מאוד לבצע סקירה לכל סוג מוסיקה. סימפוניה פחות או יותר דווקא יש ב Danse macabre. הכי קרוב שיכולתי מבחינת טעם אישי להבי מטאל זה Talking Heads :)

ברור, אבל אלה הסגנונות שלוקחים את המערכת לקצה ומגלים את כל החוזקות והחולשות.;)

לגבי קלאסית יכול להבין. בהבי מטאל יש המון קאקפוניה וצריך לדעת איזה קטעים לבחור. דרך אגב זה תחום בפני עצמו דווקא קטעים של איירון מיידן שמעתי הרבה אבל אני מעדיף רק מה שנשמע יותר בכיוון רוק

נראה לי שחיברת את הערוצים הפוך..
אצל אריק לביא התיפוף משמאל והגיטרה מימין :)
בדקתי כמה פעמים אצלי לראות שאני לא הוזה...

סקירה יפה @efi1965
למרטן יש מוצרים מאוד מעניינים - לאוזן ולעין.
אהבתי את בחירת האלבומים והרצועות שלך - סוף סוף לא השיעמומון האודיופילי הרגיל.

תודה.

נראה לי שחיברת את הערוצים הפוך..
אצל אריק לביא התיפוף משמאל והגיטרה מימין :)
בדקתי כמה פעמים אצלי לראות שאני לא הוזה...
אתה לא הוזה שמעתי את השיר עם הגב לרמקולים :כל-הכבוד: :שתוי:

אם הסטנדים היו מעל לרמקולים, הצליל מתאזן בחזרה

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור