ביקורת: רמקולים מדגם OPTICON 2 של חברת דאלי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

ביקורת מושקעת ומקיפה אבל יש לי הרגשה שמאוד קשה למבקר עם מערכת כל כך יקרה לבחון ציוד כניסה.

מה שאני תמיד טוען, אין בעייה לחבר רמקולים טובים גם אם הם זולים, למערכת איכותית ויקרה.

אריה

תודה על הביקורת המושקעת גיא.

סחטין על הסקירה :שתוי:
למרות שחיות אחרות כנראה, גם atc בונים דרייברים מיד בתצורת דום,
זה נהיה במודה עכשיו או שיש יתרון לתצורה הנל? לא יצא לי לשמוע כזה, מעניין.

ביקורת מושקעת ומקיפה אבל יש לי הרגשה שמאוד קשה למבקר עם מערכת כל כך יקרה לבחון ציוד כניסה.

לומדים עם הזמן והנסיון להתייחס למוצר תוך שמתנתקים ממה שיש בבית. מתייחסים אליו בהתאם למחירו, וביחס לרמקולים אחרים בתקציב שהתנסה בהם.

תודה על הסקירה המושקעת.
כיף שאפשר ליהנות ממוצר זול יחסית ולקבל תוצאה מרשימה.

סחטין על הסקירה :שתוי:
למרות שחיות אחרות כנראה, גם atc בונים דרייברים מיד בתצורת דום,
זה נהיה במודה עכשיו או שיש יתרון לתצורה הנל? לא יצא לי לשמוע כזה, מעניין.

לא ממש. בדאלי שבסקירה דרייבר הטוויטר הוא כיפה רכה והדרייבר הנוסף הוא מידבאס כך שלמעשה אין כאן יחידת מיד. מה גם שדרייבר המיד של ATC שאתה מדבר עליו הוא המיד וכאן הכיפה הרכה הוא הטוויטר והוא קטן משמעותית מיחידות המיד של ATC ומשמש לתחום התדרים הגבוהים.

קשה זה לא. מאתגר כן.
צריך לדעת להתייחס למוצר בהתאם לרמתו ולכן אף התייחסתי לנושא הזה בדברי הפתיחה. מה שכן, במצבים כאלו זה מאפשר לך יותר בקלות להביא את המוצר לקצה ומקסימום היכולות שלו וזה משוקף בכתבה.

ביקורת יפה. רמקול מעולה.
אני בטוח אם היה עוד 0 מימין לתג מחיר, התגובות פה היו שונות.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור