"השומרים" - עונה 1 | HBO

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: "השומרים" - עונה 1 | HBO

ביקורת מצויינת לא הייתי כותב זאת טוב יותר.
אני חושב שהסדרה לא תתאים לאנשים נקרא לזה מעשיים או אובר רציונליסטיים כי מימד ה"טריפ" או ההזיה הוא גבוה, אפילו שבמקרה דנן נלמד הלקח מסדרות דומות קודמות ובא יחסית מוקדם הסבר לדברים.

תודה רבה!

סיקרנתה...איפה היא מוקרנת?

סיקרנתה...איפה היא מוקרנת?
אני צפיתי בה בסלקום TV. היא זמינה בכל שירות שיש בו תכנים של HBO, כלומר Sting\Yes, אני מאמין שגם בהוט ו-Next TV, זה זמין.

אחרי שלא הצלחתי להבין את הפרקים הראשונים של הסדרה, החלטתי לראות את הסרט ורק לאחר מכן התחלתי להבין קצת מה קורה בסדרה. אני חושב שמי שלא ראה את הסרט לא יצליח להבין להתחבר לסדרה.

אנטון כרגיל, אהבתי את הניתוח שלך לסדרה והוא אפילו סגר לי כמה נקודות שלא היו ברורות.

תודה וממתין לסיקור הבא

תודה אנטון אני תמיד נהנה מהסיקורים שלך :בעד:

תודה לכולם על התגובות :בעד:

הסידרה הכי טובה של השנים האחרונות. מכל נקודת מבט. פשוט יצירת מופת.

הסידרה הכי טובה של השנים האחרונות. מכל נקודת מבט. פשוט יצירת מופת.

סדרה מעולה, אבל לא הייתי מרחיק לכת עד כדי כך. "צ'רנוביל" למשל, השאירה עלי רושם עז יותר.

לא ראיתי צרנוביל... אבל זה דוקו, לא? ז'אנר אחר לחלוטין.

זה לא דוקו אלא סדרת דרמה שמתבססת על האירועים ההסטוריים.

לא ראיתי צרנוביל... אבל זה דוקו, לא? ז'אנר אחר לחלוטין.

כמו שליאור כתב, זו סדרת דרמה. אתה קבעת ש"השומרים" היא הסדרה הטובה של השנים האחרונות בלי להגביל לז'אנר ספציפי. לכן הגבתי שלטעמי "צ'רנוביל" היא סדרה מרשימה יותר.

בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ על "יורשים" מפגן משחק אדיר של כל הקאסט, ללקק את האצבעות, ועלילה בסיסית אך כתובה מצויין.

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור