ביקורת דיסק - 4K BluRay: Terminator 2: Judgment Day

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

אנטון.

יופי של ביקורות לסרט בדיוני מדהים..
הסרט הזה עבר המרה מלייזר דיסק, לדיוידי ושופר, לאחר מכן עבר עוד המרה לבלוריי ושופר משמעותי גם באיכות הסאונד.
ועכשיו עבר שוב המרה ל-4K. אני מאמין שהוא יעבור יופי של המרה גם ל-8k.

כל הסרט הנ"ל אייקוני.
אחד מסרטי האקשן הטובים והאהובים עלי.

הסרט הנל לא משנה באיזה פורמט/טכנולוגיה/ מערכת הייתי מנגן - התוצאה (סאונד/דינאמיות/אקשן רציף/חוויה ) הייתה מוציאה אותי עם פה פעור.

אחד הקטעים שאני עדיין מדגים אצלי:
סצנות המפגש של ה T1000 עם ה T800 בקניון ולאחר מכן המרדף שנגמר בפיצוץ של המשאית.

בגרסה אגב שאצלך זו הגרסה ה"תיאטרלית" ? או הגרסה SE? (שיצאה בשתי גרסאות ב DVD וב BD בזמנו)

תודה על הסקירה.
"שמתי בסל".
מעניין יהיה לחוות אותו עם תמונה מוצלחת יותר מגרסת ה 1080P.

תודה על התגובות חברים. הגרסה בדיסק ה4k היא ה-theatrical בדיסק הבלוריי הרגיל יש עוד 2 גרסאות נוספות מעבר.

בהחלט חוויה לצפות בסרט הזה בכזאת איכות.

לא חוכמה, הסרט הזה נראה ונשמע מעולה גם ב-VHS ובטלויזיה "CRT 29 סטריאו (וגם בשידור SD של ערוץ הסרטים), כפי שראינו אותו במאה הקודמת. סטנדרט אמיתי.

תודה על התגובות חברים. הגרסה בדיסק ה4k היא ה-theatrical בדיסק הבלוריי הרגיל יש עוד 2 גרסאות נוספות מעבר.

בהחלט חוויה לצפות בסרט הזה בכזאת איכות.

איזה גרסאות?

איזה גרסאות?

עד כמה שהבנתי, דיסק הבלוריי הרגיל כולל את גרסת ה-Theatrical, ה-Special Edition (תוספת של 16 דקות) ואת ה-Extended Special Edition (תוספת של 19 דקות).
הסתכלתי אתמול על הקופסה ולצערי זה לא מפורט שם. היום בערב אוודא בדיסק עצמו.

עד כמה שהבנתי, דיסק הבלוריי הרגיל כולל את גרסת ה-Theatrical, ה-Special Edition (תוספת של 16 דקות) ואת ה-Extended Special Edition (תוספת של 19 דקות).
הסתכלתי אתמול על הקופסה ולצערי זה לא מפורט שם. היום בערב אוודא בדיסק עצמו.

מכיר את הגרסאות.. יש לי את כותר המקורי בבלוריי.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור