ניקון מציגה: D850, עושר מרשים של תכונות

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

יש טעם ב-45mp בגוף עם סנסור קטן?

למה סנסור קטן? זה הרי פול פריים, ולסוני ולקנון יש דומים לכאלה מזה זמן. חוצמזה, מעבר לעניין עצמו, יש גם עניין של סוג נתונים שממקם את היצרן/דגם במקום מסוים.

נראה שלקחו מצלמה מוצלחת ושיפרו אותה עוד יותר - ממתין להחזיק אותה ולשחק איתה (ולא קצת :) )

שיצאה ה D810 רבים שאלו אם לא מוזגם 36MP, אז היום 45MP זה נראה לי התקדמות טבעית

אני זוכר שיצאה ההסלבלט הדיגיטלית ב״פורמט בינוני״ עם 45mp. זה היה נראה דמיוני כמעט.

מה הכוונה? לפי איזה פרמטר יש טעם?

אני זוכר שיצאה ההסלבלט הדיגיטלית ב״פורמט בינוני״ עם 45mp. זה היה נראה דמיוני כמעט.

אנחנו מצלמים איתה כבר שבוע. זה אגב, medium format גם כן 'cropped'.

קבצים של 100mb

נראה שלקחו מצלמה מוצלחת ושיפרו אותה עוד יותר - ממתין להחזיק אותה ולשחק איתה (ולא קצת :) )

שיצאה ה D810 רבים שאלו אם לא מוזגם 36MP, אז היום 45MP זה נראה לי התקדמות טבעית

אשתי עדיין בהלם. נראה איך היא תעשה את העריכה

אוקיי, אז אם הבנתי נכון הכוונה לתווך דינמי. אני לא חושב שאי פעם מצלמות 35mm התחרו עם מצלמות פורמט בינוני על תווך דינמי, זה די ברור שלמצלמות פורמט בינוני התווך הדינמי אמור להיות גבוהה יותר. למרות שאם מסתכלים על ה-spec בלבד המרחק בין 810 לבין h6d-100c לא כזה רחוק. ולפי מה שרושמים היום ברשת ב-850 הגדילו אותו בעוד סטופ, שזה נחמד אבל נצתרך לחכות עד שאנשים יתחילו לקבל את המצלמות בעוד כחודש, אז נוכל לדעת אם זה נכון או לא. כל המידע שיש עכשיו זה בעיקר ספינים שיווקיים לדעתי, כי spec זה spec והחיים האמתיים לא בהכרח תואמים ל-spec.

לגבי גודל הקובץ זו בהחלט נקודה שאנשים לא כלכך שמים עלייה דגש. הכמות של הפיקסלים גדלה ב 25% מ-810 מה שאומר שכל קובץ יהיה גדול יותר ב-25%, לפחות בתאוריה. ואז כל נושא של שמירה וגיבוי של התמונות הולך להיות קצת יותר "כבד", תלוי כמובן בסיגנון העבודה של כל צלם. גם עריכה של התמונות בפוטושופ הולכת לקחת יותר משאבי מחשוב וזמן עיבוד. אני אישית מכיר לפחות 2 צלמים שבגלל הסיבות האלו הלכו על חישנים עם פחות פיקסלים.

אבל היי, אני אומר שלפני שרותמים את הסוס, צריך לחכות עד שמשתמשים אמיתיים יתחילו לקבל את המצלמות ואז כבר יהיה אפשר להבין מה קורה ואיך.

יופי של מיזם ויופי של תמונות

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור