ביקור אצל ערן פוגל – היסטוריה של חובב סטריאו וחווית האזנה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

יופי של כתבה, תענוג לקרוא על סט אפ ברמה הזאת:אצבע מורמת

ערן אדם לבבי ונחמד (ורד)
מהכתבה מעט התאכזבתי :) כי ציפיתי להתרשמות עדכנית על פטיפון ותקליטים אבל גם כך כתבה מעניינת.

נערך לאחרונה ב:
כתבה מאוד מרתקת תודה על הכתבה הנפלאה תומר :בעד:

ערן, מת עליך.
שיהיה המון בהצלחה!

מת על הכתבות האלה.

כרגיל יופי של סיפור - תומר תמשיך ותמישך
שמעתי את הסט אצלך ערן עם תקליטים ונשמע קסם אמיתי - זהירות זה ממכר

למה אני אוהב לקרוא את מה שתומר כותב?
קודם כל בגלל שהוא באמת מבין עניין, יש לו ניסיון רב והוא אחד מאלה שבאמת שמעו ובאמת הישוו ובאמת מכירים.
בנוסף לכך, יש גם בונוס: כל כתבה של תומר היא "סיפור" שהוא מפליא לספר לנו. ומי לא אוהב סיפורים?
תומר מצליח לחבר בין האדם שהוא נפגש אתו לבין הסיפור האודיופילי שלו, ומצליח להעביר את חווית ההאזנה הסובייקטיבית שלו היישר אל תוך השורות, בשפה קולחת ונינוחה. תוסיפו לזה תכונה נפלאה (ולא מספיק נפוצה במחוזותינו) של פירגון, והנה קיבלנו כתבות מהנות שאפשר גם ללמוד מהן.
כייף לקרוא.
וחוץ מזה, מי עוד בסביבה היום יכול לכתוב על מישהו שהוא "חברמן אמיתי"? אני מקווה שהצעירים כאן מכירים את הביטוי....:)

מאוד מאוד אוהב את ערן, עזר לי מאוד, תרם מזמנו ומציודו. ישיר וישר. ותמיד כיף לבוא ולשמוע אצלו.

תומר-פשוט תענוג!
תודה.

כתבה יפה, תודה תומר.
ערן אדם מקסים.
בהצלחה (ורד).

כרגיל תומר.
כייף לקרוא.

תומר , תודה על הכתבה המענינת .
אמנם ביקרתי אצל ערן פעם אחת בלבד לאחר שהחל להביא את המגיקו לישראל
התרשמתי שערן בחור מקסים עם הרבה סבלנות, ידע וניסיון .
שבת שלום.
ארז

תודה על הסקירה :בעד:
ערן בעל ידע נרחב,איש כלבבי.
במיוחד באנלוגי (ורד)

נערך לאחרונה ב:
שלום,

מה שתפס אותי אצל ערן זה שהוא רגוע ועם הרבה סבלנות, חברמן ואופטימי, ישר וישיר (כמה זה חשוב בימינו...), בעל ידע וניסיון בתחום.

דוגמה לשורה שלא הכנסתי: "עשרות משתתפים ודיסקים שהפליי ליסט שלהם מנוגן עד היום אצל אודיופילים רבים...(קרדיט לתומר צין)"

תודה לכל המברכים נגעתם ללבי (ביחוד TakeOne :שתוי:).

שיהיה לערן בהצלחה.

תומר

ערן בחור מאוד חברותי, פתוח ומקצועי.
רכשתי ממנו Okki-Nokki ואני נהנה לנקות תקליטים מאובקים עם המכשיר.
כתבה יפה תומר.

יופי של כתבה תומר כייף לקרוא את הביקורים הללו.
ערן יבואן עם ידע בלתי נדלה וכל ביקור אצלו הוא חוויה, שיהיה בהצלחה.

כתבה נהדרת ! ישר כח תומר ,
ועל ערן ,פשוט בחור נפלא ,מבין עניין ,ישר וחביב ,תענוג לרכוש ממנו ובכלל להיות במחיצתו ,

אני מסכים עם הביקורת החיובית על אודיו פריק כעסק ועל ערן כבן אדם ישר ומבין עניין.

נערך לאחרונה ב:
יופי של כתבה וסיפור !
חלק מהמסע של ערן מקביל למסע האישי שלי באודיו , אם זה חלק מהציוד שהיה לשנינו והחיבור לצפריר לינדן היקר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור