גלקסי S5 – סמארטפון הדגל החדש של סמסונג במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

סקירה נחמדה,
רק כמה הערות:
1. גם ב S4 יש ריחוף כמעט על כל טקסט
2. טביעת אצבע זה לא של סאמסונג ולא של אפל, כבר לפני שנים היה למוטורולה Atrix זיהוי כזה,
ובמחשבים ניידים של IBM (לפני שהפכו ללנובו) מלפני עשור (היה לי מחשב כזה)

זה כל מה שיש לך להגיד על ה S5 - לא יכול להיות :)

סריקת אצבע היה בזמנו בהרבה מחשבים עסקיים , לא רק בלנובו .
סקירה יפה , השאלה אם להמתין ל LG G3 .

לא שאני מבין גדול אך ניראה לי שמבחינת עלות תועלת ה LG מנצח .אפילו הנקסוס 5(הוא עדיף על ה S4)תקנו אותי אם אני טועה.
סקירה יפה,נהנתי לקרוא.

סקירה נחמדה,
רק כמה הערות:
1. גם ב S4 יש ריחוף כמעט על כל טקסט
2. טביעת אצבע זה לא של סאמסונג ולא של אפל, כבר לפני שנים היה למוטורולה Atrix זיהוי כזה,
ובמחשבים ניידים של IBM (לפני שהפכו ללנובו) מלפני עשור (היה לי מחשב כזה)

אהלן arix,
תודה רבה.

1.אני יודע, רשמתי שהיא נשארה (משמע, מהדגם הקודם) : " ריחוף - אפשרות זו נשארה אך צומצמה במעט"
2.בטוח ששתיהן לא המציאו את טביעת האצבע ושלפנטגון נכנסים כך כבר עשרות שנים, אך עבור המשתמש הממוצע, אפשרות זו נכנסה לראשונה באייפון 5S ובסמסונג גלקסי S5. כפי שאתה יודע, ניסויים כושלים נשכחים במבחן ההיסטוריה (אפל ניסו מחשב כסף יד עוד הרבה לפני האייפון).

סריקת אצבע היה בזמנו בהרבה מחשבים עסקיים , לא רק בלנובו .
סקירה יפה , השאלה אם להמתין ל LG G3 .

היי hbs,
ה-G3 יכיל חומרה חזקה יותר בוודאות. אם אתה אוהב להחזיק את ה"מילה האחרונה" אצלך, שווה לחכות. מניח שהמחיר ההתחלתי גם יהיה יקר יותר.

ב 4 אם מניחים את הטלפון על השולחן לא שומעים את הצלצול (אם הוא על הכי חלש)
כי הרמקול פשוט צמוד לשולחן. באג בעיצוב המוצר.
זה גם ב 5?

איתי הבעיה היא בדרך כלל בעת שימוש בכיסוי למכשיר, ללא כיסוי הבעיה ממש זניחה - לדעתי לפחות מהשימוש שלי

גולן, אחת הטענות הגדולות שיש לי למסכי AMOLED זה שקשה מאוד לעבוד איתם באור שמש ישראלית - זה קיים גם S4, איך ה S5 בנושא זה?

אז להסיר את הכיסוי לפני שאני מניח אותו על השולחן? :-)
והמסך אכן קשה לצפייה ביום, לא ידעתי שזה בגלל האמולד.

http://www.dtown.co.il/forum/32163-טיפ-פשוט-להגברת-השמע-ברמקול-ב-s4.html

למסך AMOLED יש יתרונות ויש חסרונות - כל הזמן הוא משתפר בנושא עוצמת התאורה שלו, אבל עדיין באור שמש מסכי ה LCD טובים יותר ולדעתי עדיין נותנים צבעיים נכונים יותר (כלומר מסכי ה LCD הטובים מול מסכי ה AMOLED הטובים)

הנקודה שבבית (או במשרד) מסכי ה AMOLED מאוד מרשימים (גם בגלל שהם מציגים צבעים לא מדויקים :) ) וזה קורץ לרבים. למרות שכבר ב S4 סמסנוג הכניסה יכולת להצגת צבעים לפי תקן אדובי זה עדיין לא מציג צבעים נכונים.
אני מאמין שב S5 יש שיפור.

סמסונג אוהבת להציג צבעים מוגזמים בכל המוצרים שלהם, מצלמות, מסכי טלויזה וטלפונים היות וזה מושך את הקהל שרובו גם אומר שזה נראה לו יותר טוב - יכולת השינוי של נקודה זו שתלויה בכל מוצר ומוצר.

נערך לאחרונה ב:
לא שאני מבין גדול אך ניראה לי שמבחינת עלות תועלת ה LG מנצח .אפילו הנקסוס 5(הוא עדיף על ה S4)תקנו אותי אם אני טועה.
סקירה יפה,נהנתי לקרוא.
אתה טועה,
מכשיר ללא תוספת זיכרון לא נחשב מכשיר מבחינתי, סתם מכשיר בשביל לדבר בטלפון ואולי קצת לגלוש...

אהלן arix,
תודה רבה.

1.אני יודע, רשמתי שהיא נשארה (משמע, מהדגם הקודם) : " ריחוף - אפשרות זו נשארה אך צומצמה במעט"
2.בטוח ששתיהן לא המציאו את טביעת האצבע ושלפנטגון נכנסים כך כבר עשרות שנים, אך עבור המשתמש הממוצע, אפשרות זו נכנסה לראשונה באייפון 5S ובסמסונג גלקסי S5. כפי שאתה יודע, ניסויים כושלים נשכחים במבחן ההיסטוריה (אפל ניסו מחשב כסף יד עוד הרבה לפני האייפון).
שהם לא המציאו זה ברור, אבל זה לא נכנס לראשונה באיפון, ממש לא, הופיע במוטורולה Artix (מכשיר מאוד פופולרי) כבר לפני 3 שנים, שנתיים לפני אפל,
אתה מוזמן לצפות בסרטון הזה:
[video=youtube;wbyxQb5oBJQ]http://www.youtube.com/watch?v=wbyxQb5oBJQ[/video]

נערך לאחרונה ב:
לא צריך להסיר, מה שעשינו כמה חברה כאן, פשוט מדביקים משהו דק גומי או סיליקון 1-2 מ"מ ובי בכיסוי האחורי משני צידי הרמקול,
חוצמזה שיש כיסויים שיש 2 בליטות קטנות מצידי הרמקול המגביהים את המכשיר ב מ"מ ואז אין בעיה...

שהם לא המציאו זה ברור, אבל זה לא נכנס לראשונה באיפון, ממש לא, הופיע במוטורולה Artix כבר לפני 3 שנים, שנתיים לפני אפל,
אתה מוזמן לצפות בסרטון הזה:
[video=youtube;wbyxQb5oBJQ]http://www.youtube.com/watch?v=wbyxQb5oBJQ[/video]

ATRIX פשוט לא נכנס מספיק טוב לתודעה שלנו - הוא היה אמור להיות מכשיר שמקפיץ את מוטורולה חזרה על הסוס, אבל הוא לא הצליח לעשות זאת ורוב אנשים בכלל לא זוכרים שהיה מכישר כזה, כאמור למרות שהיו לו יתרונות כמו יכולת המדוברת.

על זה בדיוק גולן דיבר ונראה לי שלא הבנתם אותו

רק אנשי אפל לא זוכרים אותו, כי לא הכירו שיש גם מכשירי אנדרואיד :)
אני לא מאשים את גולן , כי שאפל הפיצו את המכשיר היו כאלו שהפיצו את השקר שהם ראשונים
להכניס את זה במכשיר סלולרי והרבה האמינו לשקר הזה,
בארץ המכשיר Artix היה מאוד נפוץ מכיוון שהוא שווק באורנג' , היו לי הרבה חברים שהיה להם את המכשיר הזה, מכשיר לא רע בכלל :)

נערך לאחרונה ב:
חברים, את הגלגל לא המציאה אפל וגם לא סמסונג, אבל עובדה שרק לאחר שהן שילבו את המנגנון במכשירים שלהן, התחילו לדבר על זה. אחרים ניסו והקדימו את זמנם, כנראה שכעת זה הבשיל והקרדיט בדרך כלל הולך למי שבאמת הצליח.

רק אנשי אפל לא זוכרים אותו, כי לא הכירו שיש גם מכשירי אנדרואיד :)
אני לא מאשים את גולן , כי שאפל הפיצו את המכשיר היו כאלו שהפיצו את השקר שהם ראשונים
להכניס את זה במכשיר סלולרי והרבה האמינו לשקר הזה,
בארץ המכשיר Artix היה מאוד נפוץ מכיוון שהוא שווק באורנג' , היו לי הרבה חברים שהיה להם את המכשיר הזה, מכשיר לא רע בכלל :)

באמת חבל לי על חברת מוטורולה שהייתה בעבר חברה מאוד רצינית בנושא הטלפונים וכעת היא ממש לא קיימת רק פריקים כמונו נזכור את החברה שלא לדבר על המכשירים שלה, אני מקווה שמצבה של נוקיה יהיה שונה

וברור שאתה מחפש לרדת על חברת אפל איפה שאתה רק יכול ואתה לא היחיד, אבל זה כבר ממש לא מפתיע :)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור