רמקולי PMC בארץ – ביקור אצל גבי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולי PMC בארץ – ביקור אצל גבי

גבי בן אדם מקסים שעזר ועשה עבורי כל כך הרבה מבלי להכיר אותי כלל..

מה גם שנורא קשה לי להאמין שחובבי הPC בתור מקור ובכלל חובבי התחום יכולים להכנס לחלל התצוגה מבלי לצאת עם רכיב או שניים ביד... ספנדור, PMC (שנראים מעולה דרך אגב), הגל, M2TECH, MIT וכד'.

בכל אופן תודה רבה גבי.

נבו

רמקולים מעולים.
עשיתי עמם הכרות בעבר,אני חושב שמי שמחפש רמקולים נטראליים ,וללא ניפוח או בומבסטיות.
ה- PMC הם התשובה לכך .מנעד צליל ופרוט נהדרים :בעד:

את הספנדורים שמעתי אצל גבי ומאד נהניתי. האם ה PMC מאותה משפחה - או שלמרות הלאום המשותף אין קשר (צלילי אני מתכוון, לא מסחרי) ? ואני לא רואה את הפיאגה בתמונה. מקווה שהם לא איבדו את מקומם - אני אישית התפעלתי מהפיאגה לא פחות ואולי יותר מאשר החבר'ה הבריטים.

את הספנדורים שמעתי אצל גבי ומאד נהניתי. האם ה PMC מאותה משפחה - או שלמרות הלאום המשותף אין קשר (צלילי אני מתכוון, לא מסחרי) ? ואני לא רואה את הפיאגה בתמונה. מקווה שהם לא איבדו את מקומם - אני אישית התפעלתי מהפיאגה לא פחות ואולי יותר מאשר החבר'ה הבריטים.
אפשר להגדיר במרכאות את הספנדורים יותר "עליזים".פחות מדויקים מאשר ה-PMC.
ה-PMC מאוד מדוייקים ,בעלי פירוט רב יותר.
(לדעתי האישית בלבד)

והבנתי שהם יורדים יותר נמוך בזכות הטרנסמישיין ליין ...

מה לגבי מחירים של הסדרה ? יש פרסום ?

המקור היה מחשב מדיה סנטר שהורכב ע"י אדון גבי, עבר המרה ע"י מגוון דגמי DAC של M2TECH ונשלט ע"י טאבלט אייפד, מה שנראה שהופך לסטנדרט בתחום האודיו.
נמר יקירי,
סטנדרט של מי?!

לברקצ- הספנדור במיוחד בתצורה הקלאסית וגם בסדרות החדשות(שהן נשמעות,פחות טוב לדעתי,הוא רמקול מאוד מאוזן, אבל laid back,לא שזה פוגם בתמונת הצליל,ברם אני אוהב לשבת בשורה אחת עם הנגנים או מולם ולא בשורה השלישית.
ה-pmc רמקול מצויין,אבל בהאזנה מרובת שעות,הטויטר מתחיל קצת "לחפור"
וזה מזכיר גם את ה-proac באותו סגנון ותוצאה.הסדרה הנוכחית יצאה לרגל יומולדת של המותג והם מוכרים אותו גם עם גימיק של 20 שנות אחראיות(שזה לא מזיק). לדעתי הסדרות היותר קלאסיות של pmc נשמעות יותר "נכון" מהסדרה הנוכחית וגם נראות יותר טוב,אבל עולות יותר...
בנוסף ,הם לא יורדים נמוך יותר בזכות ה-t.lאלא נשמעים נמוך יותר בגלל המבנה הייחודי שלהם. גם neat בונים רמקולים בתצורת t.l אבל בתפישה שונה ואצלם הבס נשמע,לדעתי,יותר נכון. בכל מקרה בהצלחה לגבי.

המקור היה מחשב מדיה סנטר שהורכב ע"י אדון גבי, עבר המרה ע"י מגוון דגמי DAC של M2TECH ונשלט ע"י טאבלט אייפד, מה שנראה שהופך לסטנדרט בתחום האודיו.
נמר יקירי,
סטנדרט של מי?!

לברקצ- הספנדור במיוחד בתצורה הקלאסית וגם בסדרות החדשות(שהן נשמעות,פחות טוב לדעתי,הוא רמקול מאוד מאוזן, אבל laid back,לא שזה פוגם בתמונת הצליל,ברם אני אוהב לשבת בשורה אחת עם הנגנים או מולם ולא בשורה השלישית.
ה-pmc רמקול מצויין,אבל בהאזנה מרובת שעות,הטויטר מתחיל קצת "לחפור"
וזה מזכיר גם את ה-proac באותו סגנון ותוצאה.הסדרה הנוכחית יצאה לרגל יומולדת של המותג והם מוכרים אותו גם עם גימיק של 20 שנות אחראיות(שזה לא מזיק). לדעתי הסדרות היותר קלאסיות של pmc נשמעות יותר "נכון" מהסדרה הנוכחית וגם נראות יותר טוב,אבל עולות יותר...
בנוסף ,הם לא יורדים נמוך יותר בזכות ה-t.lאלא נשמעים נמוך יותר בגלל המבנה הייחודי שלהם. גם neat בונים רמקולים בתצורת t.l אבל בתפישה שונה ואצלם הבס נשמע,לדעתי,יותר נכון. בכל מקרה בהצלחה לגבי.
נסיתי לשכנע את גבי להביא לפחות את ה-OB1i.
יצא להקשיב לו במשך 4 שעות רמקול נפלא :בעד:

בזמנו הקשבתי בתערוכה במינכן לTwenty 24 מחובר לKRELL.
הסט שיחסית למחיר נתן את התמורה הגבוהה ביותר שהיתה.

נמר יקירי,
סטנדרט של מי?!

הכוונה היא לשליטה בעזרת אייפד, מנהג שנכנס להרבה בתים בהם ביקרנו בשנה האחרונה.

בתור בעלים של FB1i לא נותר לי אלא להצטרף לדברים. זוג הרמקולים הטוב ביותר שרכשתי או בדקתי לרכישה עד כה, כאשר לפני כן היו לי ה- TB2i (אותו דבר בתיבה מדפית).
סדרת ה- Twenty מאוד מעניינת, טרם יצא לי לבדוק. שימו לב שסדרת ה- i מקבילה וכמעט זהה לסדרה האולפנית בכמה מהדגמים. סדרת ה- Twenty ביתית נטו, אין לה מקבילו אולפניות. מעניין אם יש איזה שינוי קונספט, או שמא הפרדה שיווקית בלבד.

למה להגזים? לא הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי אי פעם.
הרמקולים הטובים ביותר שבדקתי לרכישה. דהיינו הבאתי הביתה במטרה לקנות, או שמעתי ברצינות אצל מישהו משך זמן ניכר כדי לשקול רכישתם. ומעולם לא בדקתי לרכישה משהו מעל 5-6K$ עבור עצמי.
גם לא בדקתי את כל הרמקולים בעולם בתמחור הנ"ל (אם כי בדקתי באמת הרבה).

נערך לאחרונה ב:
אלדר רציתי להצטרף קודם לרוי אבל הוא הקדים אותי.
אתה עושה השוואה לא נכונה.
יש ללא ספק הרבה מאוד רמקולים טובים מהPMC.
מאידך במה שרוי בדק, אלו הכי טובים לטעמו. אגב בנתיים בתמחורים, הם אכן מהמתחרים הטובים ביותר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור