- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולי PMC בארץ – ביקור אצל גבי
אפשר להגדיר במרכאות את הספנדורים יותר "עליזים".פחות מדויקים מאשר ה-PMC.את הספנדורים שמעתי אצל גבי ומאד נהניתי. האם ה PMC מאותה משפחה - או שלמרות הלאום המשותף אין קשר (צלילי אני מתכוון, לא מסחרי) ? ואני לא רואה את הפיאגה בתמונה. מקווה שהם לא איבדו את מקומם - אני אישית התפעלתי מהפיאגה לא פחות ואולי יותר מאשר החבר'ה הבריטים.
נסיתי לשכנע את גבי להביא לפחות את ה-OB1i.המקור היה מחשב מדיה סנטר שהורכב ע"י אדון גבי, עבר המרה ע"י מגוון דגמי DAC של M2TECH ונשלט ע"י טאבלט אייפד, מה שנראה שהופך לסטנדרט בתחום האודיו.
נמר יקירי,
סטנדרט של מי?!
לברקצ- הספנדור במיוחד בתצורה הקלאסית וגם בסדרות החדשות(שהן נשמעות,פחות טוב לדעתי,הוא רמקול מאוד מאוזן, אבל laid back,לא שזה פוגם בתמונת הצליל,ברם אני אוהב לשבת בשורה אחת עם הנגנים או מולם ולא בשורה השלישית.
ה-pmc רמקול מצויין,אבל בהאזנה מרובת שעות,הטויטר מתחיל קצת "לחפור"
וזה מזכיר גם את ה-proac באותו סגנון ותוצאה.הסדרה הנוכחית יצאה לרגל יומולדת של המותג והם מוכרים אותו גם עם גימיק של 20 שנות אחראיות(שזה לא מזיק). לדעתי הסדרות היותר קלאסיות של pmc נשמעות יותר "נכון" מהסדרה הנוכחית וגם נראות יותר טוב,אבל עולות יותר...
בנוסף ,הם לא יורדים נמוך יותר בזכות ה-t.lאלא נשמעים נמוך יותר בגלל המבנה הייחודי שלהם. גם neat בונים רמקולים בתצורת t.l אבל בתפישה שונה ואצלם הבס נשמע,לדעתי,יותר נכון. בכל מקרה בהצלחה לגבי.
המקור היה מחשב מדיה סנטר שהורכב ע"י אדון גבי, עבר המרה ע"י מגוון דגמי DAC של M2TECH ונשלט ע"י טאבלט אייפד, מה שנראה שהופך לסטנדרט בתחום האודיו.
נמר יקירי,
סטנדרט של מי?!
לא צריך להגזים !ב זוג הרמקולים הטוב ביותר שרכשתי או בדקתי לרכישה עד כה, .