קנון EOS 600D - מצלמת DSLR לחובב המתקדם, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: קנון EOS 600D - מצלמת DSLR חדשה במבחן

למה הם מצופפים ככה את הדגמים שלהם ?

סקירה מצויינת, אבל לא מובן מדוע בקנון משחררים כל כך הרבה דגמים זהים בחלון זמן כ"כ קצר (מלבד הסיבה הכלכלית).
ל-7D, 550D, 600D ו-60D יש את אותו חיישן- משמע- אותה איכות תמונה. ל-550 ול-600 אותו גוף (כמעט) למעט המסך המפרקי. כאחד שמשדרג יחסית הרבה, נראה שקנון האיטו ואפילו עצרו - אל מול ניקון שהוציא את ה-D7000 שהציגה קפיצה משמעותית (עם למעלה מ30 נקודות פוקוס למשל).
כרמי- כאחד שמחזיק ב-500D, האם אתה מרגיש שהשדרוג ל-600D הכרחי? (במיוחד עם עדשה מהירה - 17-55)
ושוב- אחלה סקירה, נהניתי מאוד לקרוא!

אני אישית חושב שבהפרש המחיר הלא גדול בין ב 600D ל 60D הייתי הולך על ה 60D ומקבל גוף יותר מוצלח ומצלמה יותר נוחה לשימוש.

פעם היה נהוג להגיד שמשדרגים מצלמות DSLR כל שני דורות - כעת לדעתי צריך להמתין יותר דורות, אבל מצד שני קצב שחרור המצלמות עלה :)

למרות שווידאו לא מושך אותי כעת, אבל השיפור ביכולת ב ISO הגבוה כן מדברת עלי - חשבתי בזמנו על שידרוג, אבל זה לא מספיק עבורי עבור שדרוג אני ממתין לראות את ה 7D MARK II או את ה 5D MARK III החדשות שאמורת לצאת לקראת סוף השנה או תיחלת השנה הבאה.

כמו כן מצלמה נוספת שאמורה לצאת באותה תקופה ומעניינת אותי זו ניקון D800

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור