שארפ ישראל משיקה טלוויזיות LCD Quattron

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: שארפ ישראל משיקה טלוויזיות LCD Quattron

ומה לגבי תמיכה עברית בדגמי שארפ?

קודם כל, בכותרת כתוב "שארפ ישראל". אז האם אתה מתכוון בעצם רק ליבואנית "ראלקו" או שבאמת לשארפ יש נציגות מקומית ישירה (ולא עקיפה ע"י מתווך שהוא היבואן)? אם כן - אז זהו צעד מבורך, שאולי מקרב אותנו ליום בו החברות של מוצרי האלקטרוניקה ימכרו כאן ישירות, וללא יבואנים - כמו במדינות המתוקנות (נראה לי שזה ככה ברוב המדינות), מה שיוביל לירידה במחירים (עכב הוצאת הגורם שגוזר קופון בדרך לארץ) ולעלייה ברמת השירות!

ובנוסף, האם יש מידע כלשהו לגבי הוספת תמיכה בעברית לדגמי שארפ - מה שבא לידי ביטוי לפחות בכתוביות המצורפו לקבצי DIVX/AVI/MKV, וגם בתמיכה בEPG בעברית (מדריך התוכניות של הטיונר DVB הפנימי לקליטת עידן+)? ממה שהבנתי, כרגע אין תמיכה כזאת. אז האם יש התחייבות להוספה של זה בעדכון FIRMWARE ללקוחות שירכשו את הדגמים האלה? יש חברות אחרות בכן מציעות תמיכה בעברית, לכן לדעתי חברה שרוצה להיות תחרותית צריכה להציע לפחות את המינימום הזה (לא ביקשתי תמיכה בתפריטים בעברית כמו חברות אחרות, אלא את המינימום הההכרחי...).

וחבל שהם לא הלכו כבר כל הדרך ועשו מסך 6 צבעים

אם כבר, אז קצת חבל ששארפ לא עשתה מסך עם 6 צבעים - 3 הצבעים המקובלים, בתוספת 3 צבעי ביניים (אחד בכל צלע של משולש הצבעים הסטנדרטי)... למה להסתפק רק בצבע ביניים אחד ולא ב3 צבעי ביניים, כך שזה יהיה מאוזן ויתפזר על כל ספטרום הצבעים ולא רק עם דגש על תחום אחד שלו? ברור שזה היה הרבה יותר קשה - אבל אז זה היה יותר מושלם וסימטרי...
כן - קצת נסחפתי אבל בכל זאת זה WISHFULL THINKING שהייתי רוצה שיתממש...

השאלה היא האם יהיה מקום להדחוס שישה תתי פיקסלים במקום שלושה או ארבעה כיום...
אין כרגע תמיכה בעברית והיבואנית ראלקו גם לא מתחייבת שתוכנס במסכים הללו (שאלתי אותם על כך).

אני בטוח שגודל הפיקסל הוא לא בעיה, אם ירצו לממש 6 תתי-פיקסל

אני בטוח שאם ירצו לממש 6 תתי-פיקסל (ב6 צבעים), גודל הפיקסל לא יהווה בעיה - כי במסכי LCD אין בעיה ליצור פיקסלים קטנים.

אני אתן דוגמה שתמחיש זאת: לאייפון4 יש מסך LCD בעל פאנל מסוג IPS עם רזולוציה 960X640 - וכל זה נכנס במסך "3.5! ואילו בטלויזיות מדובר במסכים הרבה יותר גדולים, ככה שלא תהיה בעיה של שטח...
ואגב, בחודשים הקרובים יושקו מכשירים סלולריים עם מסכים בסביבות ה"4 והם יהיו בעלי רזולוציה 1280X720 - ככה שזאת עוד המחשה ליכולת מיזעור הפיקסלים במסכי LCD.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור