V vad_sh123 חבר אתר הודעות 48 מעורבות 0 נקודות 0 29/6/13 #1 שלום האם אני יכול להשתמש LAPTOP רגיל עם יציא רגילה HDMI בשביל לראות סרטים 3D בטלווזיה 3D גם כן האם מתאם טלווזיה 47" למרחק 3.5 מטר לראות סרטים 3D אין אפשרות לטלוויזיה יותר גדולה תודה
שלום האם אני יכול להשתמש LAPTOP רגיל עם יציא רגילה HDMI בשביל לראות סרטים 3D בטלווזיה 3D גם כן האם מתאם טלווזיה 47" למרחק 3.5 מטר לראות סרטים 3D אין אפשרות לטלוויזיה יותר גדולה תודה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 29/6/13 #2 תוכל להשתמש בלפטופ לניגון תלת מימד, סביר להניח שיהיה מדובר בפורמט של sbs - תמונה לצד תמונה או מעל. גודל המסך יכול להתאים.
תוכל להשתמש בלפטופ לניגון תלת מימד, סביר להניח שיהיה מדובר בפורמט של sbs - תמונה לצד תמונה או מעל. גודל המסך יכול להתאים.
V vad_sh123 חבר אתר הודעות 48 מעורבות 0 נקודות 0 29/6/13 #3 תודה , אפשר קצת רקה מה זה פורמט SBS? אם אני הוריד דיסק BLUE RAY אני יכול לראות אם נגן ב-LAPTOP? ואם אני אריד קבצי RIP כמו MKV ו-AVI אני יכול לראות? תודה
תודה , אפשר קצת רקה מה זה פורמט SBS? אם אני הוריד דיסק BLUE RAY אני יכול לראות אם נגן ב-LAPTOP? ואם אני אריד קבצי RIP כמו MKV ו-AVI אני יכול לראות? תודה