O ohbaron חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 22/5/14 #1 שלום אני מחפש הצעות לטלוויזיות 65 אינץ ברזלוצית 4k. אין הגבלה של תקציב. תתנו לי בבקשה כמה הצעות ותדרגו אותן מהטובות ביותר לפחות ואם אפשר נימוק קטן מה הייתרונות והחסרונות של כל אחת ולמה לבחור אותה על פני השאר. תודה
שלום אני מחפש הצעות לטלוויזיות 65 אינץ ברזלוצית 4k. אין הגבלה של תקציב. תתנו לי בבקשה כמה הצעות ותדרגו אותן מהטובות ביותר לפחות ואם אפשר נימוק קטן מה הייתרונות והחסרונות של כל אחת ולמה לבחור אותה על פני השאר. תודה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 22/5/14 #2 יש מסכים קיימים של LG וסמסונג, אבל דגמים חדשים של יצרנים אלו ונוספים אמורים להיות מושקים בישראל בחודשיים הקרובים, שווה לדעתי להמתין.
יש מסכים קיימים של LG וסמסונג, אבל דגמים חדשים של יצרנים אלו ונוספים אמורים להיות מושקים בישראל בחודשיים הקרובים, שווה לדעתי להמתין.
איציק ירקוני צוות האתר צוות האתר הודעות 4,208 מעורבות 1,121 נקודות 113 24/5/14 #3 היי ממליץ ל 2 מסכים איכותיים . 1. סוני סידרה 9 החדשה !! 2. סמסונג F-9000 . מכיר היטב את המסכים . הסוני יקרה יותר משמעותית ! אבל משובחת ביותר את הסמסונג ניתן להשיג במחיר הרבה יותר טוב .ה היתרון של הסמסונג שיש אופציה להחליף את קופסת המיתוג לדור הבא שיתמוך ב HDMI 2.0 כך שתמשיך להנות מהמסך לעוד שנים בהצלחה
היי ממליץ ל 2 מסכים איכותיים . 1. סוני סידרה 9 החדשה !! 2. סמסונג F-9000 . מכיר היטב את המסכים . הסוני יקרה יותר משמעותית ! אבל משובחת ביותר את הסמסונג ניתן להשיג במחיר הרבה יותר טוב .ה היתרון של הסמסונג שיש אופציה להחליף את קופסת המיתוג לדור הבא שיתמוך ב HDMI 2.0 כך שתמשיך להנות מהמסך לעוד שנים בהצלחה