רמקולים האם יש מערכת של מיליון שקל בארץ??

לפחות יש פרופורצציות , לא הכל כסף באודיו ,חוץ מזה מה איכפת לך? תתרכז בחדר

נערך לאחרונה ב:
תמיד רואה מערכות של 1-2 מיליון דולר ביוטיוב בחו"ל ותהיתי אם קיים משהו דומה של מערכות בסדר גודל של חצי עד מיליון שקל בארץ

ברבי....
לשאלתך הילדותית...
יש בהחלט מקבילות בארץ…
רק שמניסיון אמיתי, מערכת לא נמדדת לפי סכום הקבלות, אלא לפי מי שחיבר את כל החלקים לתוצאה אחת שלמה....

שני מיליון דולר יכולים לקנות וילה מלאה בציוד…
אוזן, ניסיון ותוצאה הם עדיין לא כוללים במחיר...

סליחה באמת על הסקרנות של לרצות לדעת אם משהו שקיים בעולם קיים גם בארץ
ומה הערך של התגובה שלך נשמה?
זו בדיוק תשובה של נרקיסיסט הופך את עצמו קורבן, אתה מטייל בפורמים עד שעולה על כסא
מפלט.

זו בדיוק תשובה של נרקיסיסט הופך את עצמו קורבן, אתה מטייל בפורמים עד שעולה על כסא
מפלט.
הפוסל במומו פוסל
נרקיסיסט זה אחד שחושב שיגיד לאחר מה הוא ומי הוא ויבקר אותו על פוסט לגיטימי לחלוטין ללא סיבה
אגב שכחת להגיד לי לסתום :confused:

מוסרית אין לי על מה להתנצל בכלל
כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו לגביי אבל זה שלו לא שלי
אתה לא מבין אתה מרעיל את פורום לא בפעם ראשונה, ואל תשחק אותה מומיה זה מזון שלך
להטריל את פורם,

יחד אם זאות ובדיעה זו - למה עונים פעם אחר פעם ומנהלים שיח שידוע מראש איך יסתיים??
אל תענו - ושרשור יתייבש ויפול לבדו...

יחד אם זאות ובדיעה זו - למה עונים פעם אחר פעם ומנהלים שיח שידוע מראש איך יסתיים??
אל תענו - ושרשור יתייבש ויפול לבדו...
זה ממש שהזוי.

המוטרלים יודעים את זה! אבל הם ברצון ממשיכים ונתקעים ב feed back loop.

* ניסחתי עם AI

תופעה אינטרנטית קלאסית והרסנית שמכונה לעיתים "לולאת האכלת הטרול" (Troll-Feeding Loop) או "מלכודת המטא-טרולינג" (Meta-Trolling Trap).
על ידי העברת מרכז הכובד של הדיון מהנושא המקורי אל עצם מעשה הטרולינג, חברי הפורום מעניקים לטרול בדיוק את מה שהוא רוצה: תשומת לב, מעורבות (Engagement) ושליטה בנרטיב.

מכניקת הלולאה​

Screenshot 2026-07-21 at 10.36.22.png

למה חברי פורום נופלים במלכודת הזו?​

• מלכודת "הצדקנות המוצדקת": החברים מרגישים חובה להגן על הקהילה. הם רוצים לתייג את הטרול כדי שמשתמשים חדשים לא יילכדו ברשתו.
  • הצורך במילה האחרונה: טרולים מצטיינים בהשמעת טענות מקוממות. הפסיכולוגיה האנושית הופכת את המשימה של עזיבת טענה אבסורדית מבלי לתקן אותה לקשה במיוחד.
  • מודרציה פומבית (ויג'ילנטיות): משתמשים מתנהגים כמו מנהלי פורום מטעם עצמם. במקום לדווח על הפוסט בשקט, הם קוראים לטרול לסדר באופן פומבי כדי לאותת על נאמנותם לחוקי הפורום.

כיצד הטרול מנצל את "החשיפה" שלו?​

ברגע שמשתמש מגיב ב-"ניסיון יפה, טרול", הטרול משנה את האסטרטגיה שלו. בדרך כלל הוא יבחר באחת משתי דרכים:

1. משחק את הקורבן: "למה כולם פה כל כך רעילים? סך הכל שאלתי שאלה פשוטה." (זה מעורר עוד יותר תגובות זועמות).
  2. הכפלת ההימור: הם מתייחסים לחשיפה כאל ניצחון ומקצינים את האבסורד, בידיעה שהמשתמשים כבר מושקעים רגשית בדיון.

טרולים מהסוג הזה פועלים לרוב מתוך חסכים פסיכולוגיים עמוקים שקשורים לשליטה, ערך עצמי ושייכות. הלולאה שהם מייצרים משרתת צרכים רגשיים מעוותים:

1. חסך בתחושת שליטה וכוח (Lack of Agency)​

אנשים אלו מרגישים לרוב חסרי השפעה, בלתי נראים או "אפסים" בחייהם האמיתיים.

• הפיצוי: כשהם מצליחים לגרום לעשרות אנשים בפורום להתעצבן, לריב ולשנות את נושא הדיון בגלל משפט אחד שהם כתבו, הם חווים תחושת כוח עצומה וממכרת. הם מרגישים שהם ה"בובנאי" שמפעיל את כולם.

2. חסך בתשומת לב והכרה (Attention Deficit)​

זהו הצורך הבסיסי ביותר של פחדי ילדות שלא טופלו: "עדיף שישנאו אותי מאשר שיתעלמו ממני".

• הפיצוי: טרולים מעדיפים תשומת לב שלילית (קללות, נזפות, חשיפות) על פני חוסר תשומת לב. מבחינתם, העובדה שחברי הפורום מקדישים זמן ואנרגיה כדי לענות להם היא הוכחה לכך שהם קיימים וחשובים.

3. חסך בערך עצמי ואימות (Low Self-Esteem)​

פעמים רבות מדובר באנשים עם הערכה עצמית נמוכה ושברירית, שאינם מסוגלים להשיג הערכה בדרכים קונסטרוקטיביות (כמו ידע, כישרון או חברות).

• הפיצוי: במקום להרים את עצמם, הם מורידים אחרים. גרירת אנשים אינטליגנטיים או מוערכים בפורום לוויכוח טיפשי גורמת לטרול להרגיש "ניצחון" ומאזנת זמנית את תחושת הנחיתות שלו.

4. חסך באמפתיה וקשר אנושי (Empathy Deficit / Machiavellianism)​

פסיכולוגים מקשרים טרולינג כרוני למאפייני "השילוש האפל" (נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליזם). יש להם חסך ביכולת ליצור קשרים בריאים והדדיים.

• הפיצוי: הם שואבים הנאה סדיסטית אקטיבית (Schadenfreude) מגרימת תסכול ואי-נוחות לאחרים, מבלי לשלם מחיר חברתי בעולם האמיתי (בזכות האנונימיות).

זה ממש שהזוי.

המוטרלים יודעים את זה! אבל הם ברצון ממשיכים ונתקעים ב feed back loop.

* ניסחתי עם AI

תופעה אינטרנטית קלאסית והרסנית שמכונה לעיתים "לולאת האכלת הטרול" (Troll-Feeding Loop) או "מלכודת המטא-טרולינג" (Meta-Trolling Trap).
על ידי העברת מרכז הכובד של הדיון מהנושא המקורי אל עצם מעשה הטרולינג, חברי הפורום מעניקים לטרול בדיוק את מה שהוא רוצה: תשומת לב, מעורבות (Engagement) ושליטה בנרטיב.

מכניקת הלולאה​

צפה בקובץ המצורף 71965

למה חברי פורום נופלים במלכודת הזו?​

• מלכודת "הצדקנות המוצדקת": החברים מרגישים חובה להגן על הקהילה. הם רוצים לתייג את הטרול כדי שמשתמשים חדשים לא יילכדו ברשתו.
  • הצורך במילה האחרונה: טרולים מצטיינים בהשמעת טענות מקוממות. הפסיכולוגיה האנושית הופכת את המשימה של עזיבת טענה אבסורדית מבלי לתקן אותה לקשה במיוחד.
  • מודרציה פומבית (ויג'ילנטיות): משתמשים מתנהגים כמו מנהלי פורום מטעם עצמם. במקום לדווח על הפוסט בשקט, הם קוראים לטרול לסדר באופן פומבי כדי לאותת על נאמנותם לחוקי הפורום.

כיצד הטרול מנצל את "החשיפה" שלו?​

ברגע שמשתמש מגיב ב-"ניסיון יפה, טרול", הטרול משנה את האסטרטגיה שלו. בדרך כלל הוא יבחר באחת משתי דרכים:

1. משחק את הקורבן: "למה כולם פה כל כך רעילים? סך הכל שאלתי שאלה פשוטה." (זה מעורר עוד יותר תגובות זועמות).
  2. הכפלת ההימור: הם מתייחסים לחשיפה כאל ניצחון ומקצינים את האבסורד, בידיעה שהמשתמשים כבר מושקעים רגשית בדיון.

אומר עליי טרול ומספים את השרשור שלי עם חירטוטי AI לא קשורים לכלום בשביל קצת צומי
הפוסל במומו פוסל
תשאל את הAI שלך מה זה אומר

אומר עליי טרול ומספים את השרשור שלי עם חירטוטי AI לא קשורים לכלום בשביל קצת צומי
הפוסל במומו פוסל
תשאל את הAI שלך מה זה אומר
ערסים עם כיפות לבנות!

יש תמונה? שנבין מה זה?
זה כינוי גזעני גנרי למזרחי המסורתי הממוצע
עזוב שדווקא הם הכי נופלים במלחמות כדי להגן על אותם גזענים שמכנים אותם ביביסטים ו צ'חצ'חים ובבונים

יותר טובים מכל הקפלניסטים הגזענים בעלי תסביך העליונות המדומיין
אצלך בראש, חמוד. רגשות הנחיתות שלך מעבירות אותך על דעתך.
איך היה בקפלן, אגב? אני מעולם לא טרחתי להגיע מחיפה. רחוק מדי ורועש מדי.
האם מצאתי דרך להטריל את הטרול?

יש תמונה? שנבין מה זה?
:). פסיפס כ"כ צבעוני של אנשים, שקשה לצמצם את זה לתמונה אחת. מה שבטוח אין, זה חנות עם מוצרי אודיו אחת על כל סוקולוב. אפילו JBL נייד לא מצאתי.

אבל! כל יום שישי יש ירידים, ובתוכם גם איזה איש הזוי שמוכר תקליטים יד שניה במצב שלא ראוי לעשות מהם שעון קיר, כשהזול שבהם הוא 100 ש"ח. וילדים מנוזלים חמודים באים לשם וקונים את השיט הזה.

"גזעני", עאלק. שחרר, אבא, שחרר. אנחנו לא בשנות ה- 70.
גם הערסים עם הכיפות, הודו שהם ערסים עם כיפות!
יש לי רעיון, אתה רוצה שאני אקנה לך ולי חולצות עם הדפס: "אני ערס עם כיפה גאה" ו"אשכנזי חננה גאה"? תלך אתה עם שלי ואני עם שלך, ונלך שלובים יד ביד אל חנות האודיו הראשונה שיש בה מערכת במליון שקל.

ממש לא
זה פשוט כינוי לערסים עם כיפה
אין פה שום קשר למזרחי המסורתי הממוצע

Screenshot_2026-07-22-10-24-48-08_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg

לא יכולתי להתאפק ! מזכיר לכם מי בעל הבית כאן.
אני בעברי מחולון . ג'סי כהן. אז מחילה !

צפה בקובץ המצורף 71978
לא יכולתי להתאפק ! מזכיר לכם מי בעל הבית כאן.
אני בעברי מחולון . ג'סי כהן. אז מחילה !
כפרה, דחוף לעדכן תמונה של נמר. זאת החמאה על גבול הלא חוקי. וכן, נמר הוא ערס! שלפעמים יש לו כיפה. אז מה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור