תמיד רואה מערכות של 1-2 מיליון דולר ביוטיוב בחו"ל ותהיתי אם קיים משהו דומה של מערכות בסדר גודל של חצי עד מיליון שקל בארץ
יוסף... אני מצדיע לך.למה יש לך שאלות ילדיות של נודניק וחופר מה ערך של שאלה זו?
זו בדיוק תשובה של נרקיסיסט הופך את עצמו קורבן, אתה מטייל בפורמים עד שעולה על כסאסליחה באמת על הסקרנות של לרצות לדעת אם משהו שקיים בעולם קיים גם בארץ
ומה הערך של התגובה שלך נשמה?
הפוסל במומו פוסלזו בדיוק תשובה של נרקיסיסט הופך את עצמו קורבן, אתה מטייל בפורמים עד שעולה על כסא
מפלט.
אתה לא מבין אתה מרעיל את פורום לא בפעם ראשונה, ואל תשחק אותה מומיה זה מזון שלךמוסרית אין לי על מה להתנצל בכלל
כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו לגביי אבל זה שלו לא שלי
זה ממש שהזוי.יחד אם זאות ובדיעה זו - למה עונים פעם אחר פעם ומנהלים שיח שידוע מראש איך יסתיים??
אל תענו - ושרשור יתייבש ויפול לבדו...
אומר עליי טרול ומספים את השרשור שלי עם חירטוטי AI לא קשורים לכלום בשביל קצת צומיזה ממש שהזוי.
המוטרלים יודעים את זה! אבל הם ברצון ממשיכים ונתקעים ב feed back loop.
* ניסחתי עם AI
תופעה אינטרנטית קלאסית והרסנית שמכונה לעיתים "לולאת האכלת הטרול" (Troll-Feeding Loop) או "מלכודת המטא-טרולינג" (Meta-Trolling Trap).
על ידי העברת מרכז הכובד של הדיון מהנושא המקורי אל עצם מעשה הטרולינג, חברי הפורום מעניקים לטרול בדיוק את מה שהוא רוצה: תשומת לב, מעורבות (Engagement) ושליטה בנרטיב.
מכניקת הלולאה
צפה בקובץ המצורף 71965
למה חברי פורום נופלים במלכודת הזו?
- מלכודת "הצדקנות המוצדקת": החברים מרגישים חובה להגן על הקהילה. הם רוצים לתייג את הטרול כדי שמשתמשים חדשים לא יילכדו ברשתו.
- הצורך במילה האחרונה: טרולים מצטיינים בהשמעת טענות מקוממות. הפסיכולוגיה האנושית הופכת את המשימה של עזיבת טענה אבסורדית מבלי לתקן אותה לקשה במיוחד.
- מודרציה פומבית (ויג'ילנטיות): משתמשים מתנהגים כמו מנהלי פורום מטעם עצמם. במקום לדווח על הפוסט בשקט, הם קוראים לטרול לסדר באופן פומבי כדי לאותת על נאמנותם לחוקי הפורום.
כיצד הטרול מנצל את "החשיפה" שלו?
ברגע שמשתמש מגיב ב-"ניסיון יפה, טרול", הטרול משנה את האסטרטגיה שלו. בדרך כלל הוא יבחר באחת משתי דרכים:
- משחק את הקורבן: "למה כולם פה כל כך רעילים? סך הכל שאלתי שאלה פשוטה." (זה מעורר עוד יותר תגובות זועמות).
- הכפלת ההימור: הם מתייחסים לחשיפה כאל ניצחון ומקצינים את האבסורד, בידיעה שהמשתמשים כבר מושקעים רגשית בדיון.
ערסים עם כיפות לבנות!אומר עליי טרול ומספים את השרשור שלי עם חירטוטי AI לא קשורים לכלום בשביל קצת צומי
הפוסל במומו פוסל
תשאל את הAI שלך מה זה אומר
יותר טובים מכל הקפלניסטים הגזענים בעלי תסביך העליונות המדומייןערסים עם כיפות לבנות!
יש תמונה? שנבין מה זה?ערסים עם כיפות לבנות!
זה כינוי גזעני גנרי למזרחי המסורתי הממוצעיש תמונה? שנבין מה זה?
אצלך בראש, חמוד. רגשות הנחיתות שלך מעבירות אותך על דעתך.יותר טובים מכל הקפלניסטים הגזענים בעלי תסביך העליונות המדומיין
יש תמונה? שנבין מה זה?
"גזעני", עאלק. שחרר, אבא, שחרר. אנחנו לא בשנות ה- 70.זה כינוי גזעני גנרי למזרחי המסורתי הממוצע
ממש לאזה כינוי גזעני גנרי למזרחי המסורתי הממוצע
אחלה שכונהצפה בקובץ המצורף 71978
לא יכולתי להתאפק ! מזכיר לכם מי בעל הבית כאן.
אני בעברי מחולון . ג'סי כהן. אז מחילה !
כפרה, דחוף לעדכן תמונה של נמר. זאת החמאה על גבול הלא חוקי. וכן, נמר הוא ערס! שלפעמים יש לו כיפה. אז מה?צפה בקובץ המצורף 71978
לא יכולתי להתאפק ! מזכיר לכם מי בעל הבית כאן.
אני בעברי מחולון . ג'סי כהן. אז מחילה !