המהות היא סקרנותיש ולא מעט. יש כמה וכמה כאלו אפילו פה אצלנו בפורום. ויש גם ביותר.
אבל מה באמת מהות או מטרת השאלה שלך?
הרי כבר למדנו להכיר אותך.
למה יש לך שאלות ילדיות של נודניק וחופר מה ערך של שאלה זו?תמיד רואה מערכות של 1-2 מיליון דולר ביוטיוב בחו"ל ותהיתי אם קיים משהו דומה של מערכות בסדר גודל של חצי עד מיליון שקל בארץ
סליחה באמת על הסקרנות של לרצות לדעת אם משהו שקיים בעולם קיים גם בארץלמה יש לך שאלות ילדיות של נודניק וחופר מה ערך של שאלה זו?
זו תשובה של נרקיסיסט לעביר את אשמה לאחר,סליחה באמת על הסקרנות של לרצות לדעת אם משהו שקיים בעולם קיים גם בארץ
ומה הערך של התגובה שלך נשמה?
איזה אשמה?זו תשובה של נרקיסיסט לעביר את אשמה לאחר,
אפשר לזהות כמוך ממרחק למה אתה חותר, כאן לא באים לשרת את מניירות שלך אם אין לך מה להגיד
תסתום.
שמע באמת אחלה ניהולעכשיו אתה תתקרבן שוב ותספר לנו שוב איך בכל הפורומים בעולם אתה מתקבל במחיאות כפיים סוערות ושוב רק פה כולם נטפלים אליך.
שוב ושוב ושוב.... כן כן, אתה מלאך וכל שאר החבר'ה פה בריונים.
יאללה בוא נדלג לסוף. עשה טובה לכולנו ולעצמך.
מוסרית אין לי על מה להתנצל בכללאתה צודק,
באמת לא עשית שום דבר רע לאף אחד.
אתה עושה רע לפורום,
אם אתה מקבל תגובות שליליות על פוסטים שאתה פותח ועל תגובות שאתה מגיב מכל החברים בדיון,
אולי כדאי לעצור ולקחת בחשבון שהשתתפותך בצורתה הנוכחית אינה רצויה.
בהחלט יתכן ששאלותיך, תגובותיך והתנהלותך הן הנכונות וכל השאר טועים,
אבל זו הרוח של הפורום והרוח שלך שונה ולכן לא רצויה במתכונתה הנוכחית.
האם זכותך להשתתף בפורום - בהחלט זכותך
האם היא רצויה - לא היא אינה רצויה
רק כאן?המהות היא סקרנות
אף אחד לא למד להכיר אותי כי יש עליי סטיגמות שקריות
כמו שאמרתי אני נמצא בכל הפורומים בעולם עם שרשורים של אלפי תגובות ומעולם לא נאמרה עליי מילה רעה
מסתבר שכן אבל זה לא מזיז לירק כאן?
היחידי ששומר כאן על הסדר , שלא תעיז לומר לו שוב "פחחחחח " , בקשר לשאלתך , עוברים בגדול !איזה אשמה?
אין לי אשמה בכלום
זה שאתה מאשים אותי במשהו מדומיין כמו ילדותיות ונודניקיות זה רק שלך נשמה
דבר שני אני לא שואל אותך אם לסתום או לדבר או לכתוב או וואטאבר
לא ברור לי מי אתה חושב שאתה בכלל פחחח
יש לי שתי מערכות , אחת נחשבת ויקרה , והשניה ישנה מאוד ,נבנתה עם חידושים שלא נעים לי אפילו לספר , היא מפרקת את המיליון פלוס !זה בעיקר מחסום פסיכולוגי, יש לי\אין לי זה הכל שטויות, בסופו של יום זה רק מספר ולא מעיד על צליל, או שכן, בכל אופן: יש הבדל עצום בין מערכת של מליון שקל שפלוני גיהץ והעמיד מכה ראשונה, לבין מערכת של מליון שקל, שמישהו בנה אחרי אינספור למידה וחקירה, נסיונות התאמות החלפות ושיפורים של הציוד ובכלל איזה ציוד ומה עומד מאחוריו וכמובן החדר מיקומים חיבורים ועוד... עמל רב של שנים עם הצלחות ואינספור אכזבות, שכשלמעשה כל הסיפור נגמר בסוף ב 5 מליון , אפילו שהציוד עצמו עולה "רק" מליון1. הבדל עצום כאמור שחור\לבן, חושך\אור גם אם תשפוך 10 מליון לא תגיע לצליל שלה נסיון בתחום הזה שווה המון כסף לכן אם מישהו שואל אותך כמה עולה רק 10 אלף, אבל 10 אלף אחרי שהחלפתי ציוד של 200 אלף, זה אומר דרשני.