כבלים מחוברים מיותרים

• פותח הנושא פותח הנושא שניצל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
2,001
נקודות
113
באם אתם שומעים בaes רצוי לנתק כבלים אחרים כמו usb בכדי לחסוך רעשים חשמליים , אגב הממיר שלי הופך כל סיגנל לפעמיים dsd כן שאין טעם לחברו עם ה5v המיותרים שלו !
אגב מישהו התייחס לקח שאינני ממהר לשלם צ׳קים על ציוד , אז רק שתדעו , 10 מונובלוקים , אלבדו , רמקול ב135000 יורו , ועוד ציוד שקטונטי מלפרט ו מבחינת הצניעות , אבל כולם ״ אבני דרך באודיו ,ההבדל הגדול הוא שאני יודע על מה מדבר בניגוד לחלק מהמעורבים , סך הכל רוצה פורום אודיו אחרת למה לי להכנס למחלוקת שאינכם מבינים בחלקכם כלום , שאו ברכה !

אלדר, אוהב אותך, אבל מה אתה רוצה? שקל? אתה חושב שאם תזרוק לנו עוד פנינת ידע שאודיונאט הסתום לא יודע, זה נותן לך לגיטימציה לגדף פה ולנפנף בנוצות כאילו זה הסלון הפרטי שלך? חלאס. שחרר.

בוא ספר לנו במקום, אם בא לך, איך אילפת את האלבדו כדי שלא יעשו לך גל עומד בחדר שמפוצץ כיסי מרה? יש לך rc? או שהתברכת במידות סלון מחמיאות?

ואני ממשיך את פנינת האודיו שלך- אולי לזה יש לתולעת תקציב: פקקים לכניסות שלא בשימוש. אשכרה עושה הבדל. במילים אחרות: כמה שפחות אנטנות מחוברות למערכת.

אלדר, אוהב אותך, אבל מה אתה רוצה? שקל? אתה חושב שאם תזרוק לנו עוד פנינת ידע שאודיונאט הסתום לא יודע, זה נותן לך לגיטימציה לגדף פה ולנפנף בנוצות כאילו זה הסלון הפרטי שלך? חלאס. שחרר.

בוא ספר לנו במקום, אם בא לך, איך אילפת את האלבדו כדי שלא יעשו לך גל עומד בחדר שמפוצץ כיסי מרה? יש לך rc? או שהתברכת במידות סלון מחמיאות?

ואני ממשיך את פנינת האודיו שלך- אולי לזה יש לתולעת תקציב: פקקים לכניסות שלא בשימוש. אשכרה עושה הבדל. במילים אחרות: כמה שפחות אנטנות מחוברות למערכת.
הבנתי שיש שני סוגים,1.שגם מונע כניסת אבק וגם עושה קצר בין החלק החיצוני (Return) לפין המרכזי 2. מתכת יותר עבה שרק מהווה מכסה מפני הפרעות רדיו ואבק כמו של קארדס, במה אתה משתמש, והאם לעשות diy כאלה עם הקצר לבד בעלות של 5 שקלים יתן את אותו אפקט?

הבנתי שיש שני סוגים,1.שגם מונע כניסת אבק וגם עושה קצר בין החלק החיצוני (Return) לפין המרכזי 2. מתכת יותר עבה שרק מהווה מכסה מפני הפרעות רדיו ואבק כמו של קארדס, במה אתה משתמש, והאם לעשות diy כאלה עם הקצר לבד בעלות של 5 שקלים יתן את אותו אפקט?
חמוד. אשכרה מרים עם שאלות...
אני השתמשתי באלה של האבק ממתכת. של mbl.
סתם פקק מעוצב. אבל אכן המהדרין בדור הקודם היו מקצרים. יאללה יש לך רעיון לסרטרט אפ. גם וגם.

מתנוש , מה קרה לך ? סך הכל מנסה להכניס טיפה בינה בפורום ולהחיותו , ואז מגיע ברבור כמוך שאומר שאני מנפנף בנוצות , יכול להימנע מכתיבה על דברים שרבים בכלל לא יודעים , אני כבר עשיתי מספיק למען הפרום בניגוד לברבור !

לא חבל שננעל עוד שרשור ?

זה לא הסלון הפרטי שלי , זה האופי שלי , אל תשכח , בת ימי במוצאו , פראנק , ולא קוקסינל כמוך! האם הבחינות למרות הוויתך שהאתר חי יותר מאז שידידך בנפש חזר לכתוב

מתנוש , מה קרה לך ? סך הכל מנסה להכניס טיפה בינה בפורום ולהחיותו ,
מאמץ ראוי ומוערך.

ואז מגיע ברבור כמוך שאומר שאני מנפנף בנוצות ,
אלדר... תתקדם. לא כל פעם שמבקרים אותך, זה הופך את המבקר לברבור. קבל ביקורת פעם בחיים, ובוא נעבור לדבר על אודיו.
אני מחדד לך כדי שלא נסתחרר למטה: הביקורת שהיא שלא צריך כל שני וחמישי להגיד לכל הפורום שהוא מורכב מאנשים מטומטמים, ושלך יש את ההכי גדול. שתי העובדות ידועות.

יכול להימנע מכתיבה על דברים שרבים בכלל לא יודעים , אני כבר עשיתי מספיק למען הפרום בניגוד לברבור !
זה דיבור של פולני פאסיב אגרסיב, לא של פרענק.

זה לא הסלון הפרטי שלי , זה האופי שלי , אל תשכח , בת ימי במוצאו , פראנק , ולא קוקסינל כמוך!
פעם שניה שקראת לי קוקסינל. פעם שלישית זה כבר לא יהיה מצחיק.

האם הבחינות למרות הוויתך שהאתר חי יותר מאז שידידך בנפש חזר לכתוב
יש לי הרבה ידידי נפש. על מי אנחנו מדברים? התולעת? עמיר? איתי?

כל עוד אתה כותב על נצחונות אודיופילים כמו פאזות והארקות - זה הניצחון: חוזרים לאודיו.

מחכה לפעם השלישית ,עכשיו אתה קרוב

אני נוהג לסגור תמיד מחברים שלא נמצאים בשימוש עם (למשל) AudioQuest Noise Stopper Caps, בין אם מדובר ב AudioQuest RCA Noise Stopper Caps ובין אם בגרסאות ה XLR Input / Output Noise Stopper Caps.
יש לי גם של MBL תואם...

זה גם שומר על המחברים נקיים ומוגנים מאבק וחמצון, וגם פשוט מרגיש לי נכון יותר מאשר להשאיר כניסות ויציאות פתוחות ללא צורך.
לא אומר שזה עושה מהפכה בסאונד, אבל במערכת רגישה אני מאמין שגם הפרטים הקטנים מצטברים...

מבחינתי זו הקפדה פשוטה, זולה יחסית ונכונה לאורך זמן.
.

מחקר קצר מעלה שמכסים מקוצרים עדיפים על מכסים בלבד בכך שהם סוגרים את המעגל להשפעות, האינפוט שמכניס הכי הרבה רעש זה הפונו אבל אז את הקצר צריך לעשות נגד עם אימפדנס תואם ל MM או ל MC אחרת זה פוגע בצליל וניסיתי וזה נכון.
ובכלל רוב המגברים המודרנים עם בורר מכני מנתקים פיזית את מה שלא מחובר יש בכניסה כך שאין כל השפעה.

לא על זה דיברתי , דיברתי על חיבורים שמגיע איתם זרם ,הבנה לא מי יודע כמה פה

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור