פעם הנחיר הזה ופעם הזה

• פותח הנושא פותח הנושא eran-bar
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

eran-bar

מושעה
מעורבות
69
נקודות
28
כולנו מכירים את זה שביום מסוים בשעה מסויימת המערכת נשמעת אליפות, לא נגענו בכלום ולמחרת...על הפנים. ישר החשוד העיקרי: חשמל, אח"כ כתמי שמש...
אז הנה, במאמר הזה אולי עוד הסבר, לא חייב להיות האף אבל זה בטח משהו גופני, כן או לא.
ביום שהמערכת יבשה דרך נגן דיסקים או תקליט אני שם אוזניות איכותיות על הראש ושומע את אותו הקטע שבמערכת דרך הטלפון, דרך wi-fi וגם נשמע לי יבש, רגע, מה קורה פה? שתי מערכות נפרדות לגמרי אז למה הכל נשמע לי חיוור וחסר חיים באותה שעה? לגבי הפתיח; יש קשר פיזיולוגי בין אף לאוזן אחרת לא היה מקצוע רפואי כזה א.א.ג. אז הנה משהו לא פחות חשוב מהאקוסטיקה?

סתימה של האוסטקיאן טיוב , אתה לא רופא , לכן תקרא ב ai , נובע מבצקת בגרון ואז הלחץ החיצוני על עוד התוף גבוה יותר מבחוץ מאשר בתוך האוזן

אגב , מזמין את ערן ברואודיונט בשבת בבוקר כי ברצוני להכיר אותכם , שנית תוכלו לקבל פרופורציות משתי מערכות סופר טובות לדעתי בהרבה מעל הממוצע , תוכלו לללמוד כמה פטנטים שאף אחד לא מכיר, תוכלו לפגוש אולי כמה אודיופילים אם ירצו לבוא שיודעים מה שהם אומרים אם ירצו לבוא , ולבסוף , תוכלו להתלכלך כרצונכם ששניצל לא במין כלום והמערכות שלו מעופשות , בוא נראה אותכם ? ששבת בבוקר ב10 , נא להתקשר 0524066617

שניצל אחלה בן אדם

אחלה שניצל

אלוף !

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור