מוזיקליות VS דיוק

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אין לי מערכת.
רכשתי לאחרונה MSB CASCADE ו... מאז אני בעיקר יושב מולו בשקט ומדמיין איזה יפה הוא היה נשמע אם היה נשאר כסף לשאר הציוד...

אין לי מערכת.
רכשתי לאחרונה MSB CASCADE ו... מאז אני בעיקר יושב מולו בשקט ומדמיין איזה יפה הוא היה נשמע אם היה נשאר כסף לשאר הציוד...
אם בחו"ל הוא עולה $100K
כמה הוא עולה בארץ?

תלוי מאיפה בארץ...
בעלייה לירושלים הוא עולה יותר.

היה עליו מבצע טוב בבלק_פריידיי ...

אהבתי איך שכל התגובות עזרו לי להבין כמה הוא עולה בארץ

גיא צודק,
זה נכון....
התעקשתי לשלם, שלא יחשבו שבאתי רק בשביל ה DAC וקפה בוץ...

בתור חבר חדש, אלו הדברים שגורמים לי לחשוב פעמיים אם להשאר.

היה נכון לסגור את השירשור בהתחלה.

אהבתי איך שכל התגובות עזרו לי להבין כמה הוא עולה בארץ
שאלת שאלת קיטבג קיבלת תשובות תואמות. הרי היה ברור מה עומד מאחורי השאלה. אנשים לא אהבלים כמו שאתה חושב או מנסה לצייר.

בתור חבר חדש, אלו הדברים שגורמים לי לחשוב פעמיים אם להשאר.

היה נכון לסגור את השירשור בהתחלה.
ראשית ברוך הבא. מקווים שתישאר.
שנית, לא הייתי מסיק מסקנות כל כך מהר על האתר כולו בגלל איזה פוסט “תוסס“.

שאלת שאלת קיטבג קיבלת תשובות תואמות. הרי היה ברור מה עומד מאחורי השאלה. אנשים לא אהבלים כמו שאתה חושב או מנסה לצייר.
לא הבנתי מה קיטבג ומה עומד מאחורי השאלה
בן אדם לא יכול לשאול כמה עולה מוצר בארץ לעומת חו"ל ללא איזושהי אג'נדה נסתרת?

בן אדם כן ברור, אבל לא טרול...

יאללה,
קבלת לייק ממני....

לא הבנתי מה קיטבג ומה עומד מאחורי השאלה
בן אדם לא יכול לשאול כמה עולה מוצר בארץ לעומת חו"ל ללא איזושהי אג'נדה נסתרת?

התחלתי לקחת ריטלין אז אני במצב רוח טוב. בוא ניתן לך קרדיט ששאלת בתמימות אז נענה לך ברצינות:

1. מנסיונך בתחום, אתה חושב שמפרסמים מחיר סופי של מוצר ב-100k באינטרנט? או שאיתי יגיד לך כמה הוא באמת שילם? ואם עשה טרייד אין?

2. יבואנים קטנים שמביאים מוצרים יקרים בארץ נהנים בדרכ מגישה ישירה ללקוח אז התימחור שלהם ברוב המקרים הוא עדיף על חו"ל אפילו.

זה, ומחיר הריטייל של המוצר, זה כל מה שצריך לדעת כשמתעניינים בקניה. וכל השאר, לא ענייננו.

התחלתי לקחת ריטלין אז אני במצב רוח טוב. בוא ניתן לך קרדיט ששאלת בתמימות אז נענה לך ברצינות:

1. מנסיונך בתחום, אתה חושב שמפרסמים מחיר סופי של מוצר ב-100k באינטרנט? או שאיתי יגיד לך כמה הוא באמת שילם? ואם עשה טרייד אין?

2. יבואנים קטנים שמביאים מוצרים יקרים בארץ נהנים בדרכ מגישה ישירה ללקוח אז התימחור שלהם ברוב המקרים הוא עדיף על חו"ל אפילו.

זה, ומחיר הריטייל של המוצר, זה כל מה שצריך לדעת כשמתעניינים בקניה. וכל השאר, לא ענייננו.
לא שאלתי מה הוא שילם
שאלתי מה המחיר מחירון
כי לפי ההגיון שלי בארץ יש מיסים שמכפילים את מחיר המוצר שנמכר בחו"ל( לפחות) מה שכמובן גורם לו להיות יקר בצורה דמיונית.

על ציוד סטריאו אין מכס. משלמים רק מע"מ.
חלק מהיבואנים מציעים מוצריהם לעיתים במחיר מחירון חו"ל, תוך שהם סופגים את המע"מ.

על ציוד סטריאו אין מכס. משלמים רק מע"מ.
חלק מהיבואנים מציעים מוצריהם לעיתים במחיר מחירון חו"ל, תוך שהם סופגים את המע"מ.
מוותרים על 18% על חשבונם? אם כך כמה זה עולה להם? לא פלא ששני יבואנים בתחום אמרו לי שבהיי אנד מספיק למכור דבר אחד ואפשר לנוח שבועיים, גם אמרו לי שבסטריאו הכללי השוק מת. תחום לעשירים או עשירון 8 ומעלה שמוכנים לשלם משכורת או שתיים חודשיות ממוצעות על פריט אודיו רגיל רק ממותג כמו שצריך.

זה בכלל שוק קטן, תמיד היה לי מוזר כמות החנויות והיבואנים בתחום לעומת מספר הקונים

זה בכלל שוק קטן, תמיד היה לי מוזר כמות החנויות והיבואנים בתחום לעומת מספר הקונים
אמנם יש גידול טבעי באוכלוסייה אך
בהתחשב שציוד יקר ולא משנה גילו בדרך כלל לא ימצא עצמו ברחוב ליד הזבל, אלה ימשיך להתגלגל בשוק.
גם אותי הביקוש לעומת ההיצע מפתיע.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור