ביקור ב-Hi Fidelity שבחולון - חדר הדגמה חדש לפנתיאון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני שמעתי רמקולים אלה שחוברו לאודיוראסרצ׳ וזה היה ממש ממש טוב. לא היה חסר לי דבר. רמקול קל מאוד להנאה הבנתי. ומנורות מוסיפות גם כן. הגברה מדהימה בעניי. ואגב באקספונה אחרונה סטיינהם הוצגו עם הגברה מנורות.
ממליץ ללכת ולשמוע - זה חוויה - תערוכה שלא צריך לטוס לשם
רק לשם ההבהרה, לא טענתי שלא נשמע טוב עם האודיו ריסרצ'. כן הרגיש לי שניתן להוציא מהרמקולים הללו יותר עם הגברה אחרת טובה ו/או מתאימה יותר. שוב, לא אמרתי לא טוב. אמרתי שלדעתי יש פוטנציאל ליותר טוב.

סטנהיים מזכירים לי את מג'יקו עם הקבינטים הכבדים מאלומיניום

נערך לאחרונה ב:
סטנהיים מזכירים לי את מג'יקו עם הקבינטים הכבדים מאלומיניום
חוץ מזה ששני היצרנים מייצרים רמקולים מאלומיניום אין שום דמיון ביניהם, מדובר בחיות אחרות לחלוטין

רק לשם ההבהרה, לא טענתי שלא נשמע טוב עם האודיו ריסרצ'. כן הרגיש לי שניתן להוציא מהרמקולים הללו יותר עם הגברה אחרת טובה ו/או מתאימה יותר. שוב, לא אמרתי לא טוב. אמרתי שלדעתי יש פוטנציאל ליותר טוב.
זה לגמרי ברור היה גיא :) חבר לרמקול טוב דברים טובים יותר - התוצאה רק תשתבח !
חג שמח!!!

היי גיא, מעניין.
על סמך מה נוצרה לך התחושה הזו?
בדרך כלל, התחושה הזו מגיעה מהיכרות עם רמקול ספציפי וידיעה שאפשר להוציא יותר, או תוצאה טובה יותר עם אותו רמקול ששמעת במקום אחר.
או - תחושה של היעדר כוח ושליטה , שאותה אפשר לאתר גם ללא נסיון עם הרמקול.

במקרה הזה, לא דיברת על חוסר כוח.
וגם, אפילו תיארת מצב ששמעת בהזדמנות אחרת את אותו הרמקול עם הגברה של דרטזיל , שהיא יקרה פי כמה והתוצאה היתה פחות טובה.

אשמח אם תוכל לפרט הגעת למסקה הזו לגבי ההגברה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור