ביקור ב-Hi Fidelity שבחולון - חדר הדגמה חדש לפנתיאון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

סטנהיים חברה נהדרת, לא פחות !
אני קצת משוחד בגלל שאני לקוח ותיק של החברה.
החברה בשנים האחרונות זוכה בכל פרס אפשרי בתערוכות ברחבי העולם ובדרך כלל מציגים עם אלקטרוניקה של CH, דרטזיל ו VTL.

הרמקולים של החברה נצילים מאד, צלולים להפליא ואחת התכונות הכי טובות שלהם היא העובדה שהם לא מעייפים ואפשר לשמוע בהם המון שעות ברציפות.

אני ספציפית עובד עם הרמקולים שלהם עם זוג מגברי CH בתצורת Bi-Amping.
מעניין מה שאתה אומר.
כשני שמעתי אותם עם דרטזיל כמה פעמים תמיד יצאתי מאוכזב ללא קשר לתג המחיר. תוצאה נטו. פשוט לא עשה לי כלום.
אין לי ספק שללא קשר להגברה שלך (מכובדת בהחלט) ברגע שאתה בחלל ביתי "נורמלי" כל העסק מקבל כיוון אחר.

אתה ב-bi amping לכל צד, כלומר סה"כ 4 מונו או זוג סטריאו?

בגלל התנאים בתערוכות, קשה מאד להוציא את המיטב מהמערכות, גם מאלו שנושקות לעלות של מליוני שקלים.
מדובר על הבדלים של שמיים וארץ ברמת התצוגה של מערכות זהות בחדרים שונים.
בוא נגיד שאם הייתי צריך לבחור רמקולים או אלקטרוניקה, תערוכת מינכן או דומותיה היו האחרונות שהיייתי מסתמך עליהן.
לגבי השילוב של הרמקולים עם אלקטרוניקה, אני דווקא חושב שהשילוב בשנתיים האחרונות עם VTL היה פחות מוצלח.
לעומת זאת, השילוב עם דרטזיל ו CH תמיד היה מבטיח ומנצח, בעבר החברה אף הציגה עם נאגרה.
למי שלא מכיר את הרקע, כל השחקנים הגדולים משוויץ הם חברים טובים שעבדו כולם בעברם בגולדמונד וכאשר יצאו לדרך עצמאית הקימו חברות שהפכו במהירות למותגי על של ממש למרות קילומטרז' קטן לעומת המתחרים.

לשאלתך, אני עובד עם שני מגברי סטריאו מדגם CH Precision M1.1 בתצורת Bi Amping ולא עם 4 מגברי מונו, זאת התצורה המומלצת של CH ושל סטנהיים.
CH היא בין היתר החברה שמתכננת את הקורסאובר ברמקולים של סטנהיים מסדרת הרפרנס.

מדהים!!

וכן מסכים איתך לגבי החדרים הללו, בתערוכה לא בוחרים רכישות אבל כן אפשר לסמן "מטרות פוטנציאליות" וכל זאת מעבר למטרה המרכזית של החוויה עצמה כמובן שהיא למעשה עבורי בכל אופן, העיקר. דווקא בשנים שהגעתי למינכן "במצב רכישה" לא מומש כלום. אבל ממש כלום. קטע...

בסוף כמעט ואין תחליף ללקחת הביתה ולבדוק. רק כשמגיעים להתעסק עם ציוד קצה, זה באמת הופך לבעייתי ולרוב לא ממש אפשרי. בטח שלא ברמקולים במשקל כבד... קיצור, התערוכות חשובות אבל הן לו קריטריון רכישה.

פרט לרמקולים, כל מה שיש אצלי בבית, לקחתי לבדיקה טרם רכישה)...כן גם מגבר של 130 ק"ג :)..

הכל טוב ויפה ואני מסכים עם כל מילה שנאמרה רק שלא תמיד ניתן לבחון את הרמקולים שאותם רוצים אצלכם בבית.
יוהן אני חייב לציין דיי חריג בנוף, לא נתקלתי עדיין ביבואן אחד בארץ שהביא רמקולים ברמת המחיר הזאת לתצוגה ולכן מגיע לו שאפו ענק.
האם ניתן להאזין ברמקולים במשקל ובמחיר כזה אצלכם בבית, זה סיפור אחר לחלוטין.
ושוב פעם חוזרים לעניין החדר, הוא אולי המרכיב הכי חשוב בסטאפ.
קחו לדוגמא רמקולים סטייל הסטנהיים רפרנס או רמקולים סטייל וילסון XVX, הרמקולים הללו דורשים חלל גדול והכי חשוב תקרה גבוהה כדי להוציא מהם את המיטב.
בסלון ישראלי, רמקולים כאלו עשויים שלא להתאים לחלל ואף להישמע רע יותר מסדרות נמוכות יותר של אותו יצרן.

וואוו!!

סטנהיים!
אודיו ריסרצ' לא נופלת מאף יצרן הגברה, כל עוד זה "יושב על הרמקול" - הכל עניין של חתונה עם הרמקול.

סטנהיים חברה נהדרת, לא פחות !
אני קצת משוחד בגלל שאני לקוח ותיק של החברה.
החברה בשנים האחרונות זוכה בכל פרס אפשרי בתערוכות ברחבי העולם ובדרך כלל מציגים עם אלקטרוניקה של CH, דרטזיל ו VTL.

הרמקולים של החברה נצילים מאד, צלולים להפליא ואחת התכונות הכי טובות שלהם היא העובדה שהם לא מעייפים ואפשר לשמוע בהם המון שעות ברציפות.

אני ספציפית עובד עם הרמקולים שלהם עם זוג מגברי CH בתצורת Bi-Amping.
איזה דגם של סטנהיים יש לך?

איזה דגם של סטנהיים יש לך?
יותר מעניין, שתף אותנו איזו מערכת יש לך?
מה הרכיבים, למה רכשת דווקא את הרכיבים האלו, היכן מיקמת אותה, האם החלל כולל טיפול?
מה לדעתך רכיב הליבה שמחזיק את המערכת שלך, האם אתה שואף להתקדם, אם כן, לאן?

יותר מעניין, שתף אותנו איזו מערכת יש לך?
מה הרכיבים, למה רכשת דווקא את הרכיבים האלו, היכן מיקמת אותה, האם החלל כולל טיפול?
מה לדעתך רכיב הליבה שמחזיק את המערכת שלך, האם אתה שואף להתקדם, אם כן, לאן?
עם אוזניות כרגע HD800S
כי אין אפשרות לרמקולים ביחידה קטנה
רכיב ליבה זה תמיד הרמקולים בשאיפה למג'יקו או פוקל יום אחד ;)

עם אוזניות כרגע HD800S
כי אין אפשרות לרמקולים ביחידה קטנה
רכיב ליבה זה תמיד הרמקולים בשאיפה למג'יקו או פוקל יום אחד ;)
מה המגבר, מה המקור, למה בחרת ברכיבים אלו על פני רכיבים אחרים, מה בדקת בהשוואה למה שיש לך?

מה המגבר, מה המקור, למה בחרת ברכיבים אלו על פני רכיבים אחרים, מה בדקת בהשוואה למה שיש לך?
לא משהו היי אנדי במיוחד... Chord Hugo 2
שמעתי מלא אוזניות לפני Grado, Beyerdynamic, AKG מה לא
סנהייזר הכי ניטרליות עם הסאונדסטייג' הכי טוב

קצת רילקס גיא exupgh12. לא חדר חקירות פה למרות שאני מבין בדיוק את הרקע. (מבין היטב ;) סמוך עלי שאני עוקב).
אך עדיין, בוא נרגיע קצת את הסגנון. תודה :מאזין:

גיא (כתב האתר)
מדובר ב טרול מוכר.

הופיע בעבר באין ספור פרופילים כמו "אודיוגאד" וכל שילוב "אודיו" בשם (אנגלית/עברית)...גם מטריל באתרי/פורומי אודיו בחול...

לא הייתי מבזבז זמן ואנרגיה מעבר לסטנדרט לענות או להתייחס גם בעקיפין לפוסטים/שרשורים שלו.

גיא (כתב האתר)
מדובר ב טרול מוכר.

הופיע בעבר באין ספור פרופילים כמו "אודיוגאד" וכל שילוב "אודיו" בשם (אנגלית/עברית)...גם מטריל באתרי/פורומי אודיו בחול...

לא הייתי מבזבז זמן ואנרגיה מעבר לסטנדרט לענות או להתייחס גם בעקיפין לפוסטים/שרשורים שלו.
אם הייתי טרול איך הייתי יכול להשאר בכל הפורומים הגדולים בעולם במשך שנים? הרי היו מעיפים אותי.
אז יש סתירה בדבריך, בלשון המעטה.
מעולם לא הייתי ולא אהיה טרול
זה שאני פעיל בפורומים בעולם ויש לי הבנה ממוצעת פלוס ) אם להיות צנוע( בסאונד זה הופך אותי לטרול?

נערך לאחרונה ב:
נו באמת...ברב ...הבעיה שאתה חושב שאנחנו דבילים ואוכלים הלוקשים שלך...אתה מביא טרפיק, לכן "עדינים" איתך...

וואוו!!

סטנהיים!
אודיו ריסרצ' לא נופלת מאף יצרן הגברה, כל עוד זה "יושב על הרמקול" - הכל עניין של חתונה עם הרמקול.
אני שמעתי רמקולים אלה שחוברו לאודיוראסרצ׳ וזה היה ממש ממש טוב. לא היה חסר לי דבר. רמקול קל מאוד להנאה הבנתי. ומנורות מוסיפות גם כן. הגברה מדהימה בעניי. ואגב באקספונה אחרונה סטיינהם הוצגו עם הגברה מנורות.
ממליץ ללכת ולשמוע - זה חוויה - תערוכה שלא צריך לטוס לשם

נערך לאחרונה ב:
גיא (כתב האתר)
מדובר ב טרול מוכר.

שמע, בין אם אתה צודק ובין אם לא,
כל עוד הסדר נשמר והשיח מכבד ואין הטרלה הכל בסדר. גם אם מדובר באותו אדם ששב לפורום במעטה חדש.
די בקלות ניתן לבדוק אם מדובר באותו אדם או לא.

קיצור,
עד כה לא נשעה כאן שום דבר לא תקין.
סמוך שהעין פקוחה ועוקבת.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור