Croc
חבר משקיען
- מעורבות
- 160
- נקודות
- 43
אני מדבר על הדפסות חדשות.
ולא על הדברים שמתיימרים להיות איכותיים במחירים של 40$-60$ - שזה לדעתי סבאבה לגמרי.
ואפילו לא על MOFI ו-UHQR של 150$ - שזה לא זול ולא טריוויאלי לעיכול - אבל בהחלט נשמע פנטסטי (לרוב).
נקלתי ב DEEP PURPLE ב-605 אירו
www.horchhouse.com
בזמן שיש הדפסה חדשה אחרת ב-40$
www.musicdirect.com
הסאונד כל כך שונה ששווה לשלם פי 15-20?
מה שמעניין ששתיהן יוצאות באותו התאריך 03/06/2026.
מה שרק מחזק תחושה שיש קשר הדוק בין שתיהן.
יש לי תחושה חזקה של ניסיון לחלוב....
חוץ מזה מוציאים מהדורות מיודות כאלו ואחרות במחירים של 100-150$ של אומנים שאני לא מבין איך הגיעו דווקא אליהם.
או בשפה קצת יותר בוטה - את מי הם כל כך מעניינים שאנשים ירוצו להשקיע בוויניל שלהם במחירים כאלו ...
www.musicdirect.com
www.musicdirect.com
www.musicdirect.com
שוב יש לי תחושה חזקה של ניסיון לחלוב....
גנאדי
ולא על הדברים שמתיימרים להיות איכותיים במחירים של 40$-60$ - שזה לדעתי סבאבה לגמרי.
ואפילו לא על MOFI ו-UHQR של 150$ - שזה לא זול ולא טריוויאלי לעיכול - אבל בהחלט נשמע פנטסטי (לרוב).
נקלתי ב DEEP PURPLE ב-605 אירו
Deep Purple - SPLAT! (Master Record)
This is a preorder product that will be released on 3rd July 2026. SPLAT! is Deep Purple’s powerful new studio album, produced by Bob Ezrin (Pink Floyd, Kiss, Lou Reed). Rooted in the band’s classic DNA but driven by a fiercely contemporary energy, it is their hardest album in decades: heavy...
בזמן שיש הדפסה חדשה אחרת ב-40$
Deep Purple - Splat! (180g Vinyl 2LP) * * *
The world's largest online retailer of high-end audio, audiophile music, and accessories. We specialize in vinyl records and turntables.
הסאונד כל כך שונה ששווה לשלם פי 15-20?
מה שמעניין ששתיהן יוצאות באותו התאריך 03/06/2026.
מה שרק מחזק תחושה שיש קשר הדוק בין שתיהן.
יש לי תחושה חזקה של ניסיון לחלוב....
חוץ מזה מוציאים מהדורות מיודות כאלו ואחרות במחירים של 100-150$ של אומנים שאני לא מבין איך הגיעו דווקא אליהם.
או בשפה קצת יותר בוטה - את מי הם כל כך מעניינים שאנשים ירוצו להשקיע בוויניל שלהם במחירים כאלו ...
My Morning Jacket - Z (Lmt Ed UltraDisc One-Step 180g 45RPM Vinyl 2LP Box Set)
The world's largest online retailer of high-end audio, audiophile music, and accessories. We specialize in vinyl records and turntables.
Television - Marquee Moon (Lmt Ed UltraDisc One-Step 180g 45RPM Vinyl 2LP Box Set)
Blink 182 - Enema of the State: DSS One-Step (Numbered Limited Ed. 180g Vinyl LP) * * *
שוב יש לי תחושה חזקה של ניסיון לחלוב....
גנאדי