שלום WADAX

• פותח הנושא פותח הנושא exupgh12
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

וואו תתחדש,
ואני חשבתי לתומי שכולם קונים רכבים חשמליים,
אחלה ציוד.

תתחדש יקירי :לב:, באמת ציוד אולטימטיבי, אולי בדיגיטל יש באמת מה להשקיע , בשאר אני קצת בספק, הרי המגברים הטובים בעולם הנם שפורפתיים עם חיבור חוטים קצר וישיר, ואפילו קבלי השמן ההיסטוריים משתלבים שם נפלא, בקשר לרמקולים מדובר בקופסה מסיבית שבתוכה דרייברים רוטטים, זה הכל , קחו טנוי ישן למשל , מאוד קשה להתחרות בו גם החדשים ,לי יש בבית שתי זוגות , אחד מודרני והשני בן 50 ,מלחמה שווה , , הקדמים פחות או יותר אותו דבר , לך תתחרה בvac שפופרות מושקע ששוקל 50 קילו או איזה אודיו ריסרץ תותח ,
בקיצור , לא צריך להיות נפוליאון בונפרטה בכדי לשמוע כמו שצריך , הרי החדר יותר חשוב פי אלף , שם תלבו ללמוד ולהשקיע, לי יש שיטה מטופשת לקנות רק ״ אבני דרך״ של האודיו ולא משנה בן כמה הוא , בדרך כלל עם הרבה יותר קל לתקן ולתחזק אותם , רוצים ״ דלונד או מונדורף ״ שדרגו , עושה לא פחות התרגשות מאשר איזה מכשיר במאות אלפי , נהפוך הוא , לעיתים אלה שמתהדרים במכשירים לכאורה אולטימטיביים גורמים לזלזול וחוסר הערכה אצל ה״ זקנים ״
תודה על הברכות.
חשיבות החדר לא מורידה מחשיבות שאר הרכיבים - התוצאה הסופית היא שילוב של הכול.
לשמחתי הסלון שלי מאפשר לי ישיבה במרחק גדול מאוד מקיר אחורי, ובאופן כללי החדר מתנהג טוב. לאחר טיפול קל המרחב הידידותי לתחביב הפך לטוב עוד יותר.

נערך לאחרונה ב:
וואו תתחדש,
ואני חשבתי לתומי שכולם קונים רכבים חשמליים,
אחלה ציוד.
תודה רבה.

תתחדש ותהנה!
לטעמי wadax זה הטופ שדיגיטל יכול להציע, אבל באמת לא רק בסיסמא.

איך שלא נהפוך את זה בסוף החדר והמע" הם
50/50 התוצאה לא יכולה להשמע טוב בלי הסינרגיה של החדר/ מע'

הרשמים שלי מה Studio Player

נערך לאחרונה ב:
עכשיו עובד
קראתי את כל השרשור שם
אז מה הVerdict
Wadax יותר טובים מ MSB?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור