מסכים לגמרי ואוסיף ואומר,ווילסון אודיו (חברה שבסה"כ אני מאוד מעריך, פחות בשנים האחרונות) מזמן עברו מעיצוב רמקולים לעיצוב רובוטים מתקדמים...
טכנית זה אולי מרשים, אבל ויזואלית...הרצון לחשוף כל בורג וכל מסילה, כבר הפך להיות מצועצע וחוסר באיזון אסטתי מובהק.
הבעיה היא לא שהעיצוב "לא מושקע", להפך. הוא מאוד מושקע.
הבעיה שהוא הפך ליותר מדי אגרסיבי, טכני, שרירי ומוחצן. פחות "אובייקט יפה בבית", שממנו מצפים לנגן חוויה מוזיקלית, אלא יותר "פסל מוחצן ומודגש ולא טבעי, שמודיע לכולם שהם יודעים להרכיב רובוטיקה...
בקיצור
"מעבדת נאס״א משולבת עם רובוטריק יוקרתי".
נראה נוראי.
קנה מפוח ביתי בחנות לכלי עבודהמסכים לגמרי ואוסיף ואומר,
אני שם את העלות והביצועים בצד ואומר משהו לא קונבנציונלי שלכלל לא מדברים עליו:
איך מתחזקים ומנקים אבק (ואצלנו יש בשפע) מהדבר הזה????!! כמות החרכים, חרצינים ואין ספור מיקרו פינות שם היא אדירה. שוב, אני שם טעם אישי בכל היבטיו בצד, אבל הדבר הזה אחרי חודש יראה הכל מאשר נוצץ!!!!
עיצוב עניין של טעם (מודה לא הטעם שלי), הבעיה האמיתית ברמקול הספציפי - לפחות על פי הנתונים, ההגברה שתיאלץ לרכוש עבורו.ושאף אחד לא יגיד לי שמי שיש לו ממון לכזה דבר גם יש לו ממון לעוזרת שתקנה אותו פעם בשבוע. זה לא באמת תופס וזה לא העניין.
קיצור,
נוצץ בתמונות היצרן. אחרי חודש בכל סביבת מחיה גם אחוזה בהרים האלפים והדבר הזה צריך טבילה באמבטית ניקוי אולטרה סונית.
מה קשור מפוח? להעיף את האבק שרק יחזור וישקע כמה דקות לאחר מכן?קנה מפוח ביתי בחנות לכלי עבודה
עיצוב עניין של טעם (מודה לא הטעם שלי), הבעיה האמיתית ברמקול הספציפי - לפחות על פי הנתונים, ההגברה שתיאלץ לרכוש עבורו.
המפוח מסלק את האבק היבש מאזורים שקשה להגיע אליהם, ולאחר מכן ניתן לשאוב בקלות את האבק שהצטבר על הרצפה באמצעות שואב אבק.מה קשור מפוח? להעיף את האבק שרק יחזור וישקע כמה דקות לאחר מכן?
אתה היית מנקה את הציוד שלך עם מפוח? קיצר, אבק לא מעיפים. אבק מסירים ומנקים.
גם אם התקציב מסיר מגבלות תיאורטיות, הוא לא מבטל את הצורך בהתאמה.באשר להגברה,
אין שום בעיה עם הגברה עבורו. הכל פונקציה של תקציב וכאן הטיעון הפשוט תופס בקלות. מי שיש לו הממון לרכוש כזה רמקול, ממון להגברה איננו הבעיה.
לא חייב - יש הרבה מגברים מאוד יציבים במחירים נורמלים .המפוח מסלק את האבק היבש מאזורים שקשה להגיע אליהם, ולאחר מכן ניתן לשאוב בקלות את האבק שהצטבר על הרצפה באמצעות שואב אבק.
את שאר הרמקול מנקים בהתאם לסוג החומר שאתה מנקה - מתכת, עץ, חומרים מורכבים - מיקרופייבר נקייה וחומר מתאים.
גם אם התקציב מסיר מגבלות תיאורטיות, הוא לא מבטל את הצורך בהתאמה.
לפי נתוני הרמקול, ממה שמדברים ברשתות על הקרוס ומספר הדרייברים, יצטרך מגבר SS יציב וחזק כדי לאפשר לו לנשום, דוגמת:
Burmester 159, CH Precision M10, Constellation Audio Hercules II, D'Agostino Momentum Z
כ 200K USD וצפונה עבור זוג מונובלוקים מתאימים.
איזה פיספוסמסכים לגמרי ואוסיף ואומר,
אני שם את העלות והביצועים בצד ואומר משהו לא קונבנציונלי שלכלל לא מדברים עליו:
איך מתחזקים ומנקים אבק (ואצלנו יש בשפע) מהדבר הזה????!! כמות החרכים, חרצינים ואין ספור מיקרו פינות שם היא אדירה. שוב, אני שם טעם אישי בכל היבטיו בצד, אבל הדבר הזה אחרי חודש יראה הכל מאשר נוצץ!!!!
ושאף אחד לא יגיד לי שמי שיש לו ממון לכזה דבר גם יש לו ממון לעוזרת שתקנה אותו פעם בשבוע. זה לא באמת תופס וזה לא העניין.
קיצור,
נוצץ בתמונות היצרן. אחרי חודש בכל סביבת מחיה גם אחוזה בהרים האלפים והדבר הזה צריך טבילה באמבטית ניקוי אולטרה סונית.
בתערוכות יצא לי לשמוע את הרמקולים הבינוניים של החברה דוגמת Alex ,Sasha, Alexia עם VTL - אכן קסם.לא מסכים כך כך עם סוגיית מגבר ה SS
וילסון מאז ומתמיד נשמעו הכי טוב עם מגבר מנורות של LAMM, זה גם הסטאפ שהיה בין היתר לדייב וילסון האב האגדי בביתו
בשנים האחרונות החברה נוהגת להציג עם נאגרה ודאגוסטינו אבל התוצאות הטובות ביותר דווקא עם מנורות
משהוא יודע מה השיפורים בדגם החדש ברמה הסונית , או מה הם שיפרו בצורה כללית ? לי זה ניראה עוד מאותו הדבר . יש עוד משהוא שחושב כמוני ? מה דעתכאני צהמר