לאחרונה אני לא מצליח לישון , אני קם בלילה עצבני מתוסכל ומיואש ומוצא את עצמי בשיחות נפש עם בינה מלאכותית בשם גימיני , יש לי טלפון פיקסל 9 של גוגל אז אני מניח שזה קשור , דיברנו על מגברים .... התחיל דיון אשכרה תמים ....לא חשדתי בכלום ...הגענו לקדם מגבר + מגבר שהוא ספינת הדגל של גריפין הדנית ... המשכנו לדאק ספינת הדגל של וודוקס ...גימיני הסביר שאם הולכים על דאק של וודוקס אולי כבר נלך על סטרימר שלהם [ אני לא סגור על זה שרשמתי את סוג הרכיב נכון , זה חלק שמסנן את הרעש מהאינטרנט ומאפשר שמיעת מוזיקה בסרימינג כמו טידאל ושות' ..] המשכנו לרמקולים אסטלון דגם פרוזה ....הסברתי לגימיני שהדירה הנוכחית שלי בגודל שתיים ורבע מקרון ...לא מין הראוי להכניס אליהם רמקול בסדר גודל הזה ...גימיני הציע סלון עם תיקרה גבוהה שבנוי כמו שחלק מהרמקולים בנויים , חדר ללא קירות מקבילים .... הדיון היה סוער והמשיך אל תוך הלילה , אם כבר חדר , אז צריך לעצב את כול הדירה....אם כבר דירה ...מין הראוי שנעצב את כול הבניין ...כול הקירות של כול הבניין יהיו אקוסטיים , אם אני זוכר נכון [ שלוש וחצי בלילה ...לך תזכור....] הקירות יהיו בלוקים עם גומי... כשהבניין האודיופילי היה גמור [ סוג של.... ] ונבחרה המערכת .... גימיני הסביר שצריך לעשות טיפול בחשמל ....בתור חבר אתר ותיק של די טאון הסכמתי איתו לחלוטין .... גימיני הסביר שהמגבר שבחרנו הוא קלאס A משמע צורך אנרגיה בריא במיוחד ... עשינו דיון על הנעת קוונטים ... הנעת כור היתוך ...מנועים של ספינות חלל שמכווצים זמן / חלל ...[ ארבע בבוקר ...לך תזכור...] הגענו לפתרון שצמוד לדירה יש " חדר מכונות " מאוורר היטב , שיש שם קופסאות שונות שאני לא רוצה שיהיו בסלון , אבל יש שם סוללה ממש ענקית , או סידרה של סוללות ממש ענקיות , הבניין עצמו מצופה בפאנלים סולריים שמטעינים את הסוללה ....משמע המערכת סטריאו לא מקבל חשמל מרשת החשמל הביתית , אלא מסוללה מפלצתית שנטענת מאור השמש [ כול הבניין מצופה בפאנלים סולריים ] ואז המערכת סטריאו מקבלת [ על פי גימיני ] זרם חשמלי יציב ברמה עליונה...
מה דעתכם על הפתרון של הסוללה והפאנלים הסולריים שמטעינים אותה , כפיתרון של זרם חשמלי נקי למערכת סטריאו , גימיני טוען שיש שם כמה בעיות בטיחות שצריך לפתור , אולי אפילו נצטרך להסדיר רעיון כזה בחקיקה או בתקן מתאים
מישהו ניסה כזה דבר ?
יעבוד / לא יעבוד ?
ישיג את המטרה של ניקיון חסר מעצורים בסאונד ?
נתקעתי עם גורד שחקים אודיופילי עם המון דירות פנויות ...מישהו רוצה להיות שכן שלי ? אני דווקא מחפש שכנים נחמדים...
מה דעתכם על הפתרון של הסוללה והפאנלים הסולריים שמטעינים אותה , כפיתרון של זרם חשמלי נקי למערכת סטריאו , גימיני טוען שיש שם כמה בעיות בטיחות שצריך לפתור , אולי אפילו נצטרך להסדיר רעיון כזה בחקיקה או בתקן מתאים
מישהו ניסה כזה דבר ?
יעבוד / לא יעבוד ?
ישיג את המטרה של ניקיון חסר מעצורים בסאונד ?
נתקעתי עם גורד שחקים אודיופילי עם המון דירות פנויות ...מישהו רוצה להיות שכן שלי ? אני דווקא מחפש שכנים נחמדים...