מתחרים ישירים לממירים של msb

• פותח הנושא פותח הנושא ofer52
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

זה סודי

marten parker trio diamond

אז הבנתי איזה רמקול רכשת
תתחדש

אם הבנת הבנת.
תודה

רק רציתי לומר לכם שבין כל המכשירים המפונפנים שאתם מתלהבים מהם ,לבין מכשירים ישנים יותר שנחשבים כאבני דרך באודיו ההבדל לא רציני , נכון הם מאוד טובים אבל ההבדל ביניהם למכשירים יותר ישנים הוא 5 דקות של האזנה

שלא לדבר על מגברים ששם ההבדל בטל בשישים או רחמנא לצלן כבלים , תנסו פעם להשוות אקיופייז ישן , אייר טייט , lamm , לבין כל המפונפנים החדשים ותראו איפה הקסם !
שלא לדבר על כך שהמחירים האמירו למחיר של מרצדס חדש , מה זה ? לעומת הישנים שאתה קונה אותם בחצי מחיר מאשר עלו כשהמחירים היו הגיוניים, המערכת שלי כולה כולל כבלים מגברים (8 מונו ) מקור וכל דבר אחר בנויה ממכשירים כאלו , יוצא לי לשמוע חדשים ויקרים , מה לומר לכם ?

נערך לאחרונה ב:
שלא לדבר על מגברים ששם ההבדל בטל בשישים או רחמנא לצלן כבלים , תנסו פעם להשוות אקיופייז ישן , אייר טייט , lamm , לבין כל המפונפנים החדשים ותראו איפה הקסם !
שלא לדבר על כך שהמחירים האמירו למחיר של מרצדס חדש , מה זה ? לעומת הישנים שאתה קונה אותם בחצי מחיר מאשר עלו כשהמחירים היו הגיוניים, המערכת שלי כולה כולל כבלים מגברים (8 מונו ) מקור וכל דבר אחר בנויה ממכשירים כאלו , יוצא לי לשמוע חדשים ויקרים , מה לומר לכם ?
צודק לגמרי .

לא שמקור לא חשוב...חשוב מאוד אפילו.
אבל במקרה שלך msb כזה או אחר...חושב שזה לזוז הצידה לא קדימה.
לעומת זאת אם עליתה ברמת המרטן שלך...לדעתי עשיתה טוב. יאאלה עוד שנה הגברה..סתם סתם :)

יש לי emm xds1 ו2 רמקולים , אחד אלטק בן 50 , והשני אלבדו קרמי ענק

בין MSB לMSB לא זזים הצידה, אלא עולים כמה וכמה מדרגות.
ההבדל אינו ב"אופי" בלבד, אלא ברמת הרזולוציה, השקט, ההפרדה, המיקרודינמיקה והשליטה הכללית.
לא מדובר בהחלפה לשם החלפה, אלא במעבר שמגלם פער ברור ברמת האיכות והביצוע.

נערך לאחרונה ב:
בסדר..אבל הוא עשה צעד פי מאה נכון יותר.

אין קשר בין השניים.
ולא הייתי מוריד מרמת החשיבות של המקור
בטח לא בהגזמה הזויה של פי 100...גם לא בהגזמה של פי 1.5 יותר..
אתה לפעמים גם קורא מה שאתה כותב ?
או ישר לוחץ "פרסם תגובה" ?

אין קשר בין השניים.
ולא הייתי מוריד מרמת החשיבות של המקור
בטח לא בהגזמה הזויה של פי 100...גם לא בהגזמה של פי 1.5 יותר..
אתה לפעמים גם קורא מה שאתה כותב ?
או ישר לוחץ "פרסם תגובה" ?
תקשיב....אתה עושה מעצמך חכמולוג הרבה יותר ממה שאתה ואתה ממש לא. אני עד עכשיו כיבדתי אותך בתגובות לא בפאן האישי.ואתה כנראה תפסת טרמפ על כך ויורד לפאן האישי.לא עניתי לך ולא רציתי לרדת עליך בפורום פרסטיז שם התנסחתה בלגלוג והפכתה עצמך למר עולם בתחום האודיו...מה שבדיוק אתה לא. ואין קשר לציוד שיש לך זה ממש לא מעניין.
מי אתה חתיכת דרעק שתגיד לי " אם אני לפעמים חושב מה שאני כותב"
וכן הבחור עשה צעד פי 100 טוב יותר מאשר לשדרג עוד msb .יש לך msb אז יש לך בעלות על כל מה שניכתב על המכשיר הזה... צא מהסרט הזה ומהר.
ראיתי איך הכנסת את הפיליום שלך לתמונת הרמקול של מג'יקו ששלחתי...סיפרתה סיפורים על המגבר והרמקול ובסוף רשמתה " זה לא בגלל שיש לי מגבר כזה" אז בגלל מה רשמת אם לא בגלל זה?
אתה בטח חושב שאנשים סתומים כמוך?
עשיתה מעצמך מלך האודיו....כדאי שתוריד מהפאסון שלך ותתרכז במערכת שלך ולא במה שאנשים כותבים.

כל שנותר לי לומר לך
חג שמח.

בימים אילו של שיגורי טילים ואזעקות ,מתקצר הפתיל לכולנו .

הדיון לא רלוונטי כי מאז נעשו הרבה שינויים.
וכן עברתי מ msb ל msb גבוה יותר
שידרגתי כבלים ומפצל חשמל

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור