המגבר שקיבלתי דוחף 50 וואט ל- 8 אוהם.
המגבר שלי יותר מכפליים חזק יותר עם 100 וואט ל- 8 אוהם. יותר מכפליים, משום שהנצילות שלו היא מעל 90%, הגבוהה משמעותית מנצילות של מגבר טרנזיסטורי או מנורתי.
המגבר שלי דחף בעבר (ולמשך כשנה) בלי שום בעיה זוג וואנדרסטינים, בנצילות של 86 דציבל ועכבה שנעה בין 7 ל- 4 אוהם, כלומר קשים משמעותית מה 805S עם 88 דציבל נצילות (שמצויים על סקאלה לוגריתמית, לא לינארית) ועכבה של בין 8 ל- 4 אוהם.
ה- A5 אכן חזק יותר (250 ל- 8 אוהם אך פחות נציל מהמגבר שלי, כך שאלו אינם בדיוק "אותם וואטים"), אבל אם לשפוט לפי ביצועי המגבר עם הוואנדרסטינים וגם פשוט ממה ששמעתי בבדיקה הזו, זה לא עניין של כוח. כמו כן, קשה לי להאמין שבתנאים ביתיים יש צורך בכאלו עתודות כוח עצומות לזוג מדפיים, אפילו קשים יחסית.
אין בכך דבר להעיד כמובן על התאמת גוון צליל וכו' של המגבר לרמקולים, וייתכן שהם ממש לא זיווג טוב, למרות שלדעתי וניסיוני מה שאני שמעתי שום מגבר לא יתקן. כמו כן היה המגבר של מיוזיקל פידליטי להתרשמות גם כן (היבואן בהחלט היה יכול לשלוח משהו חזק יותר ובחר במגבר הזה). אז יכול להיות שמגבר א' חזק מספיק אך לא מתאים ומגבר ב' חלש מידי. ויכול גם להיות שהרצפה עקומה, האקוסטיקה בקנטים והכתב חירש באוזן אחת. הכל יכול להיות.
(נ.ב. לא לחשוש שהתעצבנתי חלילה. אני פשוט מנסה להבהיר שלפחות מהתרשמותי, טיעון "הרצפה עקומה" לא תופס במקרה זה).