אנחת רווחה

• פותח הנושא פותח הנושא שניצל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,975
נקודות
113
שמח לראות שהרפש ירד מהפורום ,למרות שגם לי יש חלק לא קטן מהעצבים שמביאים לי , והמרחק אצלי בין נרוים לכתיבה קצר ביותר , יופי שחגר האודיו בלי התערבות חיצונית .

תן כמה תמונות של הרמקול החדש נירגע קצת אתה לא רוצה למכור ... ?

אלדר,

אתה בעיקר אחראי לרפש בפורום (אח"כ אתה מוחק את הדברים שלך!), משנאתך לעופר שחורי, הנובעת משגעון גדלות או תסמונת נפוליאון שלך, רק שאתה לא נמוך.

עופר רוצה שלווה ושקט, תכבד את בקשתו ועל תפנה אליו יותר בפורום, ככה לכולנו יהיה יותר טוב.

יכבדו אותך יותר בפורום יותר!
יש לך מה לתרום :).

טוב,למרות שאני לא בטוח שזה נכון אני אשמע בקולך(ורד)

טוב, כשיימאס לך תאמר אולי נעשה משהו .... בא לי איזה DIY קטלני ששובר

משה,
הרמקולים שלך תמורת 12,500 ₪...

הם טובים מה מקס 1/2 של יוניסון ?

בוודאי!
סתם זרקתי מספר, לא יודע כמה אלדר ירצה - בניך לבינו.

חכה בסיבוב לאלדר שימאס לו מהרמקולים :p.

בוודאי התכוונת טובים יותר ?
מה לגבי hOrns symphony 13 ?

נערך לאחרונה ב:
התכוונתי שהם טובים יותר מה מקס 1/2 של יוניסון.

אמתין לגירסה הסופית שלהם אחרי פיינטיונינג מצרף אותם לאוסף.

התכוונתי שהם טובים יותר מה מקס 1/2 של יוניסון.

ואת זה אתה יודע כי :
שמעת את שניהם בהשוואה לרמקול של אלדר החדש בבית שלו ?
בחנת את שניהם אצלך בבית מעצם היותך כתב ?
לשנינו ברור שלא ,ואני בספק אם בכלל שמעת אותם .
מה שבטוח זה שאם היה מדובר באחד הרמקולים של היבואנים האהובים עליך , גם אם זה היה נכון לא הית מעז לכתוב דברים כאלו.

נערך לאחרונה ב:
לא היה אצלי ,רק כותב שאני אחראי לרפש פה בפורום , האומנם?

חכה בסיבוב לאלדר שימאס לו מהרמקולים :p.
לא מוכר ,שמתי שם רכיבים ועבודה שאין ברמקולים טופ , עוד לא גמור , אמורים להגיע קבלים של VH ומונדורף , קונקטורים של קרדס,כבלים של אנלייסיס יש לי ,זוג פורטים מכוילים מקצועיים בתחתית כל רמקול ,בנוי מעץ מרין פוליווד מצופה פורניר אגוז ודרייברים שלא נגנו מעולם ,מי מוכר דבר כזה ומי ישלם אפילו את ההשקעה , בקיצור לא למכירה .

לא כדאי להשתמש במונדורף- יש להם אופי בהיר מאוד וחריף. אצלי בקדם העפתי את כל המונדורפים משם. גם בקרוס החלפתי למשהו אחר.
שלחתי לך אז במה עדיף

לא מוכר ,שמתי שם רכיבים ועבודה שאין ברמקולים טופ , עוד לא גמור , אמורים להגיע קבלים של VH ומונדורף , קונקטורים של קרדס,כבלים של אנלייסיס יש לי ,זוג פורטים מכוילים מקצועיים בתחתית כל רמקול ,בנוי מעץ מרין פוליווד מצופה פורניר אגוז ודרייברים שלא נגנו מעולם ,מי מוכר דבר כזה ומי ישלם אפילו את ההשקעה , בקיצור לא למכירה .
יופי של פרוייקט שניץ. שמח שקיבלת את עצתי למדוד את הקבלים הישנים.
מבטאים אנאלי (כן כמו שזה נשמע) סיס, ו PLA-יי ווד.
האנאליסיס משחורי או אין סיכוי שבעולם?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור