https://www.ebay.com/sch/i.html?_fr..._sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=qubuzמנסה להירשם לשירות ולא מצליח. עברתי את מכשול המיקום הגיאוגרפי עי הפעלת vpn, אבל לא את מגבלת התשלום. Paypal וכרטיס אשראי משוייכים לארץ ואני מסורב לרישום.
איך הצלחתם להירשם?
מנסה להירשם לשירות ולא מצליח. עברתי את מכשול המיקום הגיאוגרפי עי הפעלת vpn, אבל לא את מגבלת התשלום. Paypal וכרטיס אשראי משוייכים לארץ ואני מסורב לרישום.
איך הצלחתם להירשם?
כל הכבוד על הציונות אבל זה לא הבעיה שהם לא רוצים, הם מאד רוצים לעבוד עם כולםלא הייתי נרשם לשרות שלא רוצה לעבוד עם ישראל , שילכו להז.....
טידל נשמע לעומתו כמו לשמוע דרך גרביים צבאיות ..לא הייתי נרשם לשרות שלא רוצה לעבוד עם ישראל , שילכו להז.....
כל כך עמום או מסריח ?טידל נשמע לעומתו כמו לשמוע דרך גרביים צבאיות ..
לא כלל כך , אולי יש הבדלונציק , היה לי לחודש נסיוןטידל נשמע לעומתו כמו לשמוע דרך גרביים צבאיות ..
זה נכון רק אם אין לך dac שתומך mqaטידל נשמע לעומתו כמו לשמוע דרך גרביים צבאיות ..
אם הדאק תומך MQA המחשב לא עושה כלום חוץ מלשלוח לו bit perfect את המידעהדאק שלי אינו תומך ב MQA ,מה לעשות ? חובה ? הרי המוסיקה שמופיעה שם זה לא מה שאני שומע , המחשב פותח השכבה הראשונה כמדומני ?
נראה לי שבין אם ה-DAC תומך MQA ובין אם לא, האתר שולח את אותו קובץ MQA.אם הדאק תומך MQA המחשב לא עושה כלום חוץ מלשלוח לו bit perfect את המידע
אכן אם הדאק לא תומך הוא מוציא איכות סבירה ואולי טובה יותר מ cd אבל את רוב האלבומים שיש בטידל בפורמט mqa, בקובוז הם הי רז 192 ולכן למי שאין דאק תומך mqa עדיף לו קובוזנראה לי שבין אם ה-DAC תומך MQA ובין אם לא, האתר שולח את אותו קובץ MQA.
DAC תומך MQA עושה decoding, שהשאלה אם הוא bit-perfect == lossless היא עדיין בחזקת שאלה פתוחה -- עדיין לא קיבלתי תגובה לשאלות ששלחתי. מעניין אם הם בכלל יטרחו להגיב. שלחתי להם עכשיו תזכורת.
DAC שאינו תומך MQA מנגן את ה-stream -- שהוא כנראה FLAC 24/48 (או 24/44) ללא decoding, שהוא lossy במפורש, אבל אמורה להתקבל איכות עדיפה על 16/44.1 ללא כיווץ.
נראה לי שבין אם ה-DAC תומך MQA ובין אם לא, האתר שולח את אותו קובץ MQA.
DAC תומך MQA עושה decoding, שהשאלה אם הוא bit-perfect == lossless היא עדיין בחזקת שאלה פתוחה -- עדיין לא קיבלתי תגובה לשאלות ששלחתי. מעניין אם הם בכלל יטרחו להגיב. שלחתי להם עכשיו תזכורת.
DAC שאינו תומך MQA מנגן את ה-stream -- שהוא כנראה FLAC 24/48 (או 24/44) ללא decoding, שהוא lossy במפורש, אבל אמורה להתקבל איכות עדיפה על 16/44.1 ללא כיווץ.
אני חושב שבכל מקרה שיש אפשרות לבחור בין native hi-res לבין להאמין למתכנני/פרשני ה-MQA שהפורמאט אינו lossy, עדיף הראשון.אכן אם הדאק לא תומך הוא מוציא איכות סבירה ואולי טובה יותר מ cd אבל את רוב האלבומים שיש בטידל בפורמט mqa, בקובוז הם הי רז 192 ולכן למי שאין דאק תומך mqa עדיף לו קובוז
כן ברוראני חושב שבכל מקרה שיש אפשרות לבחור בין native hi-res לבין להאמין למתכנני/פרשני ה-MQA שהפורמאט אינו lossy, עדיף הראשון.
אבל במקרים שבהם אין גישה לקבצי hi-res (למשל קבצים שאין בכלל ב-Qobuz ו/או אצל ספקי סטרימינג/קבצים אחרים), ויש ב-MQA, אז עקרונית עדיף MQA על 16/44, אם כי אז יש סיכון שה-MQA לא נגזר מקובץ hi-res, וכאמור, אין לו יתרון אם המקור ל-MQA אינו מעל 16 ביט ו/או 48 קה"צ -- כמו שבעקרון אין יתרון ל-FLAC 24/96 שנגזר מקובץ 16/44.1 (יכול להיות לו יתרון קטן אם נעשה oversampling, אבל רוב ה-DACs המודרניים עושים oversampling בעצמם ממילא).
זה נראה מעניין -- מסתמך לא על שמועות ו/או תיאוריות כלליות אלא על הצעת הפטנט
הבדל משמעותי ביותר, בטידל ברוב הפעמים אין בכלל את הרזולוציות שיש בקובוזלא כלל כך , אולי יש הבדלונציק , היה לי לחודש נסיון