חומוס בית לחם


זורו44

אוהב את התחום
הודעות
229
מעורבות
0
נקודות
16
סודה לשתיה מיועדת לריכוך הגרגרים.יש אפשרות ריכןך גם בעזרת מלח למון.הכל תלוי בכמויות
ומהירות התהליך כי הגרגרים עוברים תהליך השריה במים קרים של 12 שעות ואחר כך בשול והרתחה במשך כמה שעות.בסיום מוסיפים סודה לשתיה/מלח למון.
הדברים פורסמו רשמית בידיעות אחרונות,2 עמודים על החומוסיות הטובות בארץ והסודות.אין לי קשור לנושא ועתון אמצע השבוע נזרק.
קישור שיעשה תאבון:
http://www.abo-sohel.com/index2.htm


שכחתי את חומוס סעיד :

http://www.humus-saeid.com/index3.htm

הסבר בו מוסיפים סודה לשתיה:
http://humus101.com/?p=496
 
נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
למדתי משהוא חדש על חומוס
(Y)
 

זורו44

אוהב את התחום
הודעות
229
מעורבות
0
נקודות
16
מה שמעניין שיש חומוס בסופרים כשר לפסח,מעניין עם מה ינגבו?
כל החומוסיות לפי ידיעתי למעט המגזר יצאו לחופשה.
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
לחמניות מקמח מצה?...
 

זורו44

אוהב את התחום
הודעות
229
מעורבות
0
נקודות
16
השילוב לא לטעמי.כל ההמצאות של הרשתות כמו מקדונלד עם לחמניה כשרה לפסח לא טעים.:)
 

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
12,760
מעורבות
315
נקודות
83
דווקא אני מחכה ללחמניה הכשרה לפסח.
הבעיה שפעם היו כאלו אמיתיות.
עכשיו משום זה מה מקמח תפוחי אדמה : (

הרסו לי את החג, שלא נדבר שסגרו את בורגראנץ'
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
גם ככה, מדובר בלחמניית "קוואץ'" לא מרשימה...
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
חומוס כשר לפסח וגם חומוס רגיל מהסופר זה ממש לא כמו חומוס טרי - אז אני מראש מוותר
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
גם חומוס טרי אמור להיות כשר לאוכלי קטניות.
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
אבל בלי לנגב זה לא זה :)
 

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
12,760
מעורבות
315
נקודות
83
אני זוכר שבאווזים בנמל ת"א יש לאפות כשרות לפסח. דווקא טעים:)
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם אתה כבר אומר - יש כתובת יותר מדויקת :)
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
בכניסה לנמל, ליד השומר... זה מספיק מדוייק? :cool:
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
היום יצא לי לאכול חומוס אצל חברים שלי באבו אדאם - היות ולא אהבתי את החומוס קפצתי יותר מאוחר לחומוס בית לחם לחוויה מתקנת.

דרך אגב - ליאור גם אותך הצלחתי להביא לבית לחם :)
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
היי כרמי, אכן היתה חוויה חיובית בחומוס בית לחם, הסגנון קרוב לזה של עלי קרוואן ביפו שאני אוהב.
אבו אדהם זה אכן חומוס בסגנון שונה לחלוטין... איזו מנה אכלת שם?
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
משושה
 

זורו44

אוהב את התחום
הודעות
229
מעורבות
0
נקודות
16
הסבר קצר על המשאוושה

לוקחים מנה גרגרים של חומוס מבושלים,לוקחים את הנבוט מעץ ומועכים בגסות.
מוסיפים טחינה שהוכנה מראש מערבבים קלות, והנה לכם"משאוושה".
לא לשכוח טיפת לימון ,מלח, ושום לפי הטעם.
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
והסבר על מסבחה ?
 

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור