הפורנו דווקא בסדר,גם הטידל עד שיש יותר מידי גולשים15 מגה זה ע"פ (על הפנים)אפילו סרט פורנו נראה מקוטע !
תבדוק אם עובר באיזור שלך סיב אופטי של פרטנר או סלקום, נראה לי עדיף על בזק והוט אבל אם אין ואתה עובר להוט תבקש מרופא המשפחה מרשם לכדור מרגיע כלשהו, אתה תצטרך את זה...היה לי בזק של 40 מגה עבד סבבה ,
שדרגתי באותו המחיר ל 100 מגה, מאותו היום של השדרוג התחילו הבעיות,
כל כמה שעות נופל המודם... (ואז 5 דקות אין אינטרנט)
החלפתי מודם לסוג אחר (מבזק סטור) והבעייה נמשכת...
נראה לי שהבעייה של בזק שזה בתוך הבניין והדירה זוג חוטים מעפן מהאלף שעבר...
הטכנולוגיה של בזק על זוג חוטים לא יכולה לסחוב יותר מ 40 מגה בצורה תקינה,
ובמקרה הטוב מקבלים 60 מגה (עם נפילות של המודם)..
בזק חברה מיושנת, תשתיות מיושנות...
כנראה העבור להוט..
ממילא יש לי את הטלוויזיה שלהם, אז הם צריכים רק לחבר לי ראוטר...
היה לי בזק של 40 מגה עבד סבבה ,
שדרגתי באותו המחיר ל 100 מגה, מאותו היום של השדרוג התחילו הבעיות,
כל כמה שעות נופל המודם... (ואז 5 דקות אין אינטרנט)
החלפתי מודם לסוג אחר (מבזק סטור) והבעייה נמשכת...
נראה לי שהבעייה של בזק שזה בתוך הבניין והדירה זוג חוטים מעפן מהאלף שעבר...
הטכנולוגיה של בזק על זוג חוטים לא יכולה לסחוב יותר מ 40 מגה בצורה תקינה,
ובמקרה הטוב מקבלים 60 מגה (עם נפילות של המודם)..
בזק חברה מיושנת, תשתיות מיושנות...
כנראה העבור להוט..
ממילא יש לי את הטלוויזיה שלהם, אז הם צריכים רק לחבר לי ראוטר...
לא עובר אופטי באזור שלי לצערי , אחרת ממזמן הייתי עוברתבדוק אם עובר באיזור שלך סיב אופטי של פרטנר או סלקום, נראה לי עדיף על בזק והוט אבל אם אין ואתה עובר להוט תבקש מרופא המשפחה מרשם לכדור מרגיע כלשהו, אתה תצטרך את זה...
כל הציוד שלי , רק מודם שלהם שגם אותו החלפתי כפי שסיפרתי (שלא עזר)...היה לי בזק 100 לפני ששדרגתי לפייבר אופטיק לפני שלוש שנים. כן, זה היה באזור 60-70 גג (אני בקומה 16 מתוך 22), אבל לא היו נפילות.
אתה משתמש בציוד שלהם כמודם או גם כראוטר?
אצלי כל הציוד שלי, רק מודם היה שלהם
יכול להיות כי התקלה גם בכרטיס תקשורת מחוץ לבניין, אתה יודע.. צריך להתלונן ולנדנד להם כל יום
כשאתה אומר "נשמע פחות טוב" אתה מתכוון מבחינת הניתוקים או אודיו פחות איכותי מבחינת הצליל?גם כשתקין (יחסית) הסטרימינג נשמע פחות טוב מבזק. זה לא שבזק זהב טהור אבל עדיף על הוט.
בכל הבניינים החדשים, באיזורי בניה חדשים, ב 6-7 שנים אחרונות, מגיעה תשתית אופטי עד הבניין עצמו.באתר של הוט כתוב שהתשתית היום זה עם אופטי.לי יש בית חדש (5 שנים).לבינין נכנס כבל עבה מאוד.אני לא יודע אם זה אופטי.
גם האופטי שלהם לא טוב?
בכל הבניינים החדשים באיזורים חדשים, ב 6-7 שנים אחרונות מגיעה תשתית אופטי עד הבניין.
נשמע פחות טוב מבחינת הסאונד!כשאתה אומר "נשמע פחות טוב" אתה מתכוון מבחינת הניתוקים או אודיו פחות איכותי מבחינת הצליל?
תבדיל בין תשתית אופטית בבניין לבין תשתית אופטית בדירה.......להוט התשתית האופטית היא עד הבניין ובבניין עצמו הפריסה היא ב RF.