tannoy

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
143
נקודות
43
שלום לכולם וחג שמח!!
ידוע שיבואני חברת טנוי הם ט.ר. באתר הבית שלהם לא מופיע צל צילו של רמקול מסידרת PRESTIGE . כיצד והאם ניתן לשמוע רמקול מסויים מסדרה זו בארץ?
אני מאוד מעונין ב-GLENAIR ;) בנוסף האם למישהו יש נסיון בסינרגיה של טנוי עם ניים?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
שניהם אנגלים.

ניים עושים מוצרים מצויינים אך יקרים בטירוף וניראים 1.80 ש"ח.
לגבי הצליל - אני שמעתי פעם אחת בחיים שלי מוצר שלהם ואני זוכר שמאוד אהבתי {את התערוכה אני לא מחשיב}.

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
143
נקודות
43
ביקורת בונה

נמר,
קבל ביקורת בונה.לא חייבים להגיב אם אין מה להוסיף לדיון. קרא שוב את שאלתי וראה את תגובתך.אשמח לקבל תשובות ענייניות ממך ומשאר החברים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
דיטון קבל ביקורת בונה.

כאשר אתה שואל שאלה ואף אחד לא עונה אני נותן את חוות דעתי לפחות על חלק מהשאלה.

תפקידו של הפורום הוא לנהל דיונים מלמדים. את טנוי אני מכיר טוב, את ניים אני מכיר משילוב עם רמקול אחר והסינרגיה הייתה טובה.

יצא לי לדבר עם חובבי ניים ונאמר לי שהם משאירים את חותמת הקול שלהם בכל רמקול שתבחר, כמה זה נכון ? לא יודע.
אך אלה אנשים שעד היום קלעו בכל מידע שנתנו לי.

מה עוד שטנוי מיצרים רמקולים די נצילים כך שמבחינת דחיפה לא נראה לי שתהיה בעיה להניע אותם. אפילו הדגמים ה"לא נצילים" שלהם עדיין קלים לדחיפה.

לגבי סינרגיה זהו עיניין של טעם, מה שלך יכול להישמע מדהים ובסינרגיה מדהימה לאחר ישמע כמו חתונה גרועה.

לטנוי יש את הצליל שלהם שהוא מיד מצויין אך בס לוקה בחסר. למיטב הבנתי המגברים של ניים מאוד פלטים בצליל שלהם ושקופים מאוד, מה שבתאוריה אמור לגרום לרמקול להיות מעט רזה.

שאלות.
1- האם שמעת את הטנוי שאתה מבקש לדעת עליו?
2- מדוע דווקא סינרגיה עם ניים? ואיזה ניים?
3- הרגשת מחוייבות כל כך עמוקה לתת לי ביקורת בונה כאן או שזה היה יכול להעשות גם בפרטי?
4- אם יש לך תקלה בשליחת הודעות פרטיות נישמח לטפל בזה. {אני למשל מצליח לקבל הודעות פרטיות}.

אנא ממך, קבל את תשובותי כמפתח לדיון שיעזור לך ולא כאחד שמחפש לענות כי משעמם לו. תאמין לי שיש לי כאן מספיק מוצרים לבחינות שמעבירים לי ת'זמן.

ועוד משהו.
אם לא הייתי עונה לך יש סיכוי שהשאלה שלך לא הייתה מובילה לשום מקום והייתה נבלעת בדפי הפורום. עדיף לפעמים לשמור על השאלה שלך ולפתח ממנה דיון שיכול לסייע לך.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
883
נקודות
113
איזה רמקולים של טנוי קלים לדחיפה?
איזה מגברים לדעתך צריך כדי לדחוף רמקול מסידרת דפנישן או דיימנשן, שלא לדבר על פרסטי'ג.

כמו בהרבה דברים בתחום המספרים משקרים ואסור לתת ל"עובדות" לבלבל אותנו.
בקשר לבאסים של הטנוי, אז אני מאחל לרוב באי הפורום שיהיו להם באסים כמו הרמקולים שהזכרתי...
(מציע לך לא לעמוד קרוב לרמקול מסידרת דימנשן או פרסטיג וגם אפילו לא קרוב ל- D700, כשיש מכת באס בריאה)

כדי להפוך טנוי לרמקול עם צליל דק (לא בהיר) צריך להיות בערך מהנדס גרעין.

קח את דברי בהומור המתאים...

לשואל המקורי, כנראה ש- ט.ר. לא מעונינים למכור את הסדרות הגבוהות של טנוי, ולכן יש בעיה לשמוע אותם בארץ.

אני מעריך שהמגברים החזקים של נאים יהיו בסדר גמור עם רוב הטנויים (לא יודע לגבי הפרסטיג)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נמר,
קבל ביקורת בונה.לא חייבים להגיב אם אין מה להוסיף לדיון. קרא שוב את שאלתי וראה את תגובתך.אשמח לקבל תשובות ענייניות ממך ומשאר החברים

כאשר מזמינים חברים ולפתע משתרר שקט, יש כאלה שהסיטואציה מביכה אותם. זה השלב שהמארחים הולכים להביא עוד בורקס או עוד שתיה :p. האזנתי לאחרונה ל- Westminster Royal SE עם הגברה של אקופייז. היו ברשותי מספר מערכות של ניים, האחת עם טנוי ברקלי (בשנות ה- 80). עמד לי על קצה הלשון לכתוב משהוא ואז נזכרתי במשפט החכם של המייסד והבעלים של לין Ivor Tiefenbrun- אם לא שמעת את המוצר- אין לך דעה עליו. ברמה העקרונית אתה צודק. מצד שני, אני בטוח שנמר רצה לסייע ושהיתה לו כוונה טובה.

תומר

תמונות מצורפות

• 10.jpg
    10.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 508

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
רוזי1 ידידי.

לפי הנתונים שאני קורא עליהם לא מצאתי איזה משהו שדורש מגבר פראי. {אני לא מדבר על ספציפי אני מדבר על הכלל הנפוץ}. זה לא אפוג'י שיורד לחצי אום, והם גם הרבה יותר קלילים ממורל אבל אני מסכים איתך שזה לא אוונגארד. שמעתי המון דגמים שלהם במסגרת הסיבובים שלי בחניות, מעולם לא ניתקלתי בטנוי שנדחפו על ידי נלסון פס . גם מיוזיקל A5 יתמודד עם רובם באופן משכנע. ואני סבור ובטוח שגם הניים.

אני מדבר על הדגמים שאני שמעתי שלא היו חריגים להנעה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
883
נקודות
113
ידידי נמר,
איזה דגמים שמעת של טנוי? שגורמים לך לאמר שאילו רמקולים הלוקים בבאס? למה נאים אמור לגרום לטנוי להישמע רזה? האם אבסולוטית או יחסית למגברים אחרים?

בכל אופן אל תקצין את מה שכתבתי, לא כתבתי שצריך מגברי מפלצת, אלא התפלאתי על קביעתך: אפילו הדגמים ה"לא נצילים" שלהם עדיין קלים לדחיפה.

לדעתי הם צריכים מגברים בריאים בהחלט שמסוגלים לרדת מאוד נמוך ולשלוט ביחידות גדולות שנמצאות בתיבות גדולות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
רוזי.
כפי שראית בשורה האחרונה שלי בהודעתי הקודמת.
אני מדבר על הדגמים שאני שמעתי שלא היו חריגים להנעה.

והם:

Tannoy EYRISDC3
Tannoy 638
TANNOY REVEAL אולפני שעבר עם מגבר של פוניק 100 וואט ישן.
ועוד זוג רמקולים 12 אינטש קוקסיאלים ששמעתי באולפן של חבר {סאני מרחובות} שעולים גם כמה עשרות אלפים בריאים שעבדו על מגבר אולפני של AB לא חזק במיוחד.

ועכשיו יש אצלי במבחן עוד רמקול שלהם שכרגע לא אומר את שמו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור