דיטון קבל ביקורת בונה.
כאשר אתה שואל שאלה ואף אחד לא עונה אני נותן את חוות דעתי לפחות על חלק מהשאלה.
תפקידו של הפורום הוא לנהל דיונים מלמדים. את טנוי אני מכיר טוב, את ניים אני מכיר משילוב עם רמקול אחר והסינרגיה הייתה טובה.
יצא לי לדבר עם חובבי ניים ונאמר לי שהם משאירים את חותמת הקול שלהם בכל רמקול שתבחר, כמה זה נכון ? לא יודע.
אך אלה אנשים שעד היום קלעו בכל מידע שנתנו לי.
מה עוד שטנוי מיצרים רמקולים די נצילים כך שמבחינת דחיפה לא נראה לי שתהיה בעיה להניע אותם. אפילו הדגמים ה"לא נצילים" שלהם עדיין קלים לדחיפה.
לגבי סינרגיה זהו עיניין של טעם, מה שלך יכול להישמע מדהים ובסינרגיה מדהימה לאחר ישמע כמו חתונה גרועה.
לטנוי יש את הצליל שלהם שהוא מיד מצויין אך בס לוקה בחסר. למיטב הבנתי המגברים של ניים מאוד פלטים בצליל שלהם ושקופים מאוד, מה שבתאוריה אמור לגרום לרמקול להיות מעט רזה.
שאלות.
1- האם שמעת את הטנוי שאתה מבקש לדעת עליו?
2- מדוע דווקא סינרגיה עם ניים? ואיזה ניים?
3- הרגשת מחוייבות כל כך עמוקה לתת לי ביקורת בונה כאן או שזה היה יכול להעשות גם בפרטי?
4- אם יש לך תקלה בשליחת הודעות פרטיות נישמח לטפל בזה. {אני למשל מצליח לקבל הודעות פרטיות}.
אנא ממך, קבל את תשובותי כמפתח לדיון שיעזור לך ולא כאחד שמחפש לענות כי משעמם לו. תאמין לי שיש לי כאן מספיק מוצרים לבחינות שמעבירים לי ת'זמן.
ועוד משהו.
אם לא הייתי עונה לך יש סיכוי שהשאלה שלך לא הייתה מובילה לשום מקום והייתה נבלעת בדפי הפורום. עדיף לפעמים לשמור על השאלה שלך ולפתח ממנה דיון שיכול לסייע לך.