AnalogMagik

• פותח הנושא AK1
  • פורסם בתאריך

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,955
נקודות
113
בהמשך לפוסט התרומתי של @Vivaldi Audio בקשר למהירות הסיבוב של פטיפון, נזכרתי בשיטה אחרת של מדידת מהירות ‑‑ והרבה דברים אחרים: AnalogMagik, שבה כן רואים את המהירות המדויקת ‑‑ אבל במקום £190 עולה $1,100, עם תוכנה, חומרה ותקליטי בדיקות מיוחדים, שהטענה היא שאחד מהם לא מוצלח ועדיף לרכוש תקליט נוסף, אולי זה של Analogue Productions.

זיו מ‑ @אודיו זיפ נותן שירות בתשלום של כיוונון מלא בעזרת AnalogMagik, כולל מהירות, אזימות (בדיקה שאי אפשר לבצע בלי חומרה+תקליט, יש מכשיר אחר מיוחד רק לזה של Clearaudio), VTA, VTF, אנטיסקייטינג (הבדיקה המקובלת עם תקליט חלק אינה משקפת את ההתנהגות של המחט בתוך ערוץ) וה‑load של הפונו סטייג'. אולי שכחתי משהו. זה לא זול, אבל זה לוקח לא מעט זמן ברמת העבודה המדויקת שהוא עושה, הוא מרוויח את העלות ביושר, והתוצאה מעולה.

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
396
נקודות
63
בהמשך לפוסט התרומתי של @Vivaldi Audio בקשר למהירות הסיבוב של פטיפון, נזכרתי בשיטה אחרת של מדידת מהירות ‑‑ והרבה דברים אחרים: AnalogMagik, שבה כן רואים את המהירות המדויקת ‑‑ אבל במקום £190 עולה $1,100, עם תוכנה, חומרה ותקליטי בדיקות מיוחדים, שהטענה היא שאחד מהם לא מוצלח ועדיף לרכוש תקליט נוסף, אולי זה של Analogue Productions.

זיו מ‑ @אודיו זיפ נותן שירות בתשלום של כיוונון מלא בעזרת AnalogMagik, כולל מהירות, אזימות (בדיקה שאי אפשר לבצע בלי חומרה+תקליט, יש מכשיר אחר מיוחד רק לזה של Clearaudio), VTA, VTF, אנטיסקייטינג (הבדיקה המקובלת עם תקליט חלק אינה משקפת את ההתנהגות של המחט בתוך ערוץ) וה‑load של הפונו סטייג'. אולי שכחתי משהו. זה לא זול, אבל זה לוקח לא מעט זמן ברמת העבודה המדויקת שהוא עושה, הוא מרוויח את העלות ביושר, והתוצאה מעולה.
שמעתי על התוכנה הזאת, אם כי לא ידעתי שהיא מאפשרת לראות את המהירות המדויקת.
דגדג לי לקנות אותה, אבל התרשמתי שצריך תואר בהנדסה כדי לשלוט בה.
בכל מקרה, נכון - ל-Clearaudio יש תקליט ספציפי לבדיקת אזימוט,
ואם גם האזימוט יתחיל לחרפן אותי, אזמין אותו...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,955
נקודות
113
דגדג לי לקנות אותה, אבל התרשמתי שצריך תואר בהנדסה כדי לשלוט בה.
זה לא רק תוכנה, אבל לא נראה לי שיש קושי מיוחד לשלוט במוצר, שבעצם מספק מדידות והמלצות.

להתרשמותי, הקושי הטכני העיקרי הוא היכולת לטפל בפטיפון עצמו כך שהמדידות יגיעו לאופטימום וההמלצות ייושמו. דורש יכולת מכנית עדינה והרבה סבלנות.

והקושי העיקרי לא פחות הוא המחיר, של המוצר, התקליט הנוסף, והמשלוח...

נראה לי פחות הגיוני להשקיע במוצר של Clearaudio, שלדעתי פחות מדויק ויותר קשה לתפעול -- ראיתי גם את השימוש בו אצלי במערכת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור