חברים
ראשית-תודה למברכים.נעים לחלוק ולשתף.אשמח גם לארח ולהשמיע-בכייף.
איתי-מה שאני אוהב ברמקול הזה,ועברו אצלי באמת הרבה... זה היכולת שלהם להסתדר עם מגוון רב של סגנונות.באמת-הם לא בררנים.
(מעניין מה אתה חשבת עליהם-ולמי הם הפסידו?).
אגב ההגברה היא של unico secondo,והיא אכן היבירדית.
אחרי שנים של פרה פאוור,מונו בלוקים ועוד...מצאתי שהוא עונה לדרישותי-והוא בהחלט טוב.
נמר,כן הוא חנוק-אבל אני חנקתי את הסלון.כשנכנס הסאב-כימעט הגענו לרבנות.
האמת אני צוחק-אישתי מבינה-אבל בנינו יש גבול.אבל אני יש לי סבלנות של גמל...זה יבוא.
בינתיים אני משתדל להרחיק את הרמקולים(בעזרת הגלגלים),עד כמה שאפשר ולהטות אותם מעט פנימה.
לגבי הסנטר שלמה ,הסט מורכב למעשה ממערכת ק"ב (דנון 3806,וdvd של פיוניר hd),אני חייב לומר לך שבסרטים או הופעות-הסנטר הזה rc 7 של קליפט'ש-מוסיף והמון.
בנוסף יש לי סאב של וולודיין hgs- 15,שמוסיף לא מעט בבאס התחתון באמת,למרות שהרמקולים vsa db 99,הם למעשה בעלי סאב אקטיבי כל אחד,וניתנים לכיוון בעזרת פוטנציומטר מדוייק.
האחוריים הם רמקולים של system audio sa 1750,שבעניי הם אף רמקולים קדמיים מעולים,וכסראנד על אחת כמה וכמה.
וכן לגבי הצבע-אמרתי בעבר-שכשונא צהוב מובהק,אחרי שמתרגלים לנוכחותם-הם בסדר.
הגימור הוא מראה-והם באמת יפים.
רכשתי אותם מתצוגה-והרבה ברירות לא היו.למעשה הלכתי לבחון רמקול אחר היפריון,ולאחר שמיעתם כדרך אגב,לא חשבתי פעמיים.
כן,הצבע חסך לי המון כסף,הם יקרים מאוד,אבל הצליל שהם מפיקים בעניי שווה הכול,אני מאמין שברמקולים לפחות,אמרתי את המילה האחרונה. (y)