לחברי הפורום שלום רב ושנה טובה
1.כאשר אני שומע באוזניות(בלילה בדרך כלל) מרסיבר קולנוע ביתי CD/TUNER/ממיר יס מופיעים
רעשי רקע, מין רעש של מקור אחד משתלב עם מקור אחר. מבקש את עזרתכם במידה ונתקלתם בבעיה
מסוג זה ואני אתאר את הסט-אפ ואופן החיבורים:
א. רסיבר קולנוע ביתי MARANTZ CR-5300
ב. DVD פיוניר דגם DV-355
ג. ממיר יס S-3100
ד. מגבר משולב MF A3.5
ה. קומפקט MF A3.2
ו. רמקולים קדמיים רצפתיים DYNAUDIO AUDIENCE 72
ז. טלויזיה פיליפס 29PT9418
2.אופן החיבורים:
א.רסיבר מרנץ מחובר דרך פרה אוט קדמיים למגבר MF שמפעיל את הרמקולים הקדמיים
ב. DVDפיוניר מחובר דרך יציאת אודיו דיגיטלית אופטית לרסיבר מרנץ ויציאת תמונה קומפוננט
לטלויזיה.
ג. קומפקט MF מחובר, יציאה אנלוגית L&R למגבר MF ומיציאה דיגיטלית אופטית לרסיבר מרנץ.
ד. ממיר של יס מחובר בנוסף לחיבור תמונה וקול לטלויזיה גם למגבר MF דרך יציאת סטריו נוספת וגם
דרך יציאת אודיו דיגיטלית לרסיבר מרנץ.
ה. שמתי לב כאשר אני שומע כל סוג של מקור מרסיבר מרנץ באמצעות אוזניות נשמעים רעשי רקע וברגע
שאני מדליק מגבר MF הרעש נעלם ושומעים טוב ללא שום הפרעות.
ו. ברצוני לציין שהמכשירים לא מונחים אחד ע"ג השני אלא כל מכשיר יושב במדף יעודי משלו ארונית
מעץ.
3. אם משהו נתקל בבעיה דומה או שיכול לכוון בפתרון הבעיה אשמח מאוד לקרוא.
4. בברכת שנה טובה לכל חברי הפורום ובהצלחה לפורום מהנה ומעניין.
יעקב
1.כאשר אני שומע באוזניות(בלילה בדרך כלל) מרסיבר קולנוע ביתי CD/TUNER/ממיר יס מופיעים
רעשי רקע, מין רעש של מקור אחד משתלב עם מקור אחר. מבקש את עזרתכם במידה ונתקלתם בבעיה
מסוג זה ואני אתאר את הסט-אפ ואופן החיבורים:
א. רסיבר קולנוע ביתי MARANTZ CR-5300
ב. DVD פיוניר דגם DV-355
ג. ממיר יס S-3100
ד. מגבר משולב MF A3.5
ה. קומפקט MF A3.2
ו. רמקולים קדמיים רצפתיים DYNAUDIO AUDIENCE 72
ז. טלויזיה פיליפס 29PT9418
2.אופן החיבורים:
א.רסיבר מרנץ מחובר דרך פרה אוט קדמיים למגבר MF שמפעיל את הרמקולים הקדמיים
ב. DVDפיוניר מחובר דרך יציאת אודיו דיגיטלית אופטית לרסיבר מרנץ ויציאת תמונה קומפוננט
לטלויזיה.
ג. קומפקט MF מחובר, יציאה אנלוגית L&R למגבר MF ומיציאה דיגיטלית אופטית לרסיבר מרנץ.
ד. ממיר של יס מחובר בנוסף לחיבור תמונה וקול לטלויזיה גם למגבר MF דרך יציאת סטריו נוספת וגם
דרך יציאת אודיו דיגיטלית לרסיבר מרנץ.
ה. שמתי לב כאשר אני שומע כל סוג של מקור מרסיבר מרנץ באמצעות אוזניות נשמעים רעשי רקע וברגע
שאני מדליק מגבר MF הרעש נעלם ושומעים טוב ללא שום הפרעות.
ו. ברצוני לציין שהמכשירים לא מונחים אחד ע"ג השני אלא כל מכשיר יושב במדף יעודי משלו ארונית
מעץ.
3. אם משהו נתקל בבעיה דומה או שיכול לכוון בפתרון הבעיה אשמח מאוד לקרוא.
4. בברכת שנה טובה לכל חברי הפורום ובהצלחה לפורום מהנה ומעניין.
יעקב