רמקולים עד 50K

• פותח הנושא פותח הנושא Audio100
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מצב
הנושא נעול.
יש לי Monitor Audio Platinum 100 3G, אני מאוד מרוצה.
מסוגל למלא חלל בינוני (12+ מ"ר) למרות שזה רמקול מדפי,
דורש הגברה "בריאה".

אתה משלב קולנוע עם מוזיקה?
אתה מאזין יותר למוזיקה קלאסית או למטאל?
החדר שלך? איך בנוי מבחינת חלונות/קירות/גודל פיזי.
יש לך סאבים? אולי כדאי לקנות זוג ב 20 ועוד שני
סאבים ב 20.
שרשור חפירות בלי תוכן.

נערך לאחרונה ב:
חחח אתה שואל על רמקולים מומלצים עד 50 אלף אבל לא פוסל קניית זוג ב-3 אלף... אהבתי.

לצורך הדיון לא פוסל
כתבתי *עד* 50K
בדיוק, לכן אהבתי.

מה גודל החלל?
ישבו בסלון, חדר שינה?

מה גודל החלל?
ישבו בסלון, חדר שינה?
4X3
סלון

בגדול זה אומר שאתה תאזין במרחק של שני מטרים מהרמקולים בערך.
יש מספר אופציות תלוי במצב המגורים

1. דירה שכורה:

מניח מעבר דירות כל כמה שנים, מה שמציב קושי בבחירת רמקולים שיתאימו לחללים עתידיים (אחד מהקשיים הבסיסיים של יצרני רמקולים הוא חוסר הידע באיזה חלל ימוקמו). במצב כזה ממליץ דווקא על ההגברה הכי טובה ואיכותית שאתה יכול להרשות לעצמיך עם רמקול מדפי נחמד וטוב (אתה לא צריך יותר מזה בחלל שלך). במעבר דירה תוכל להתאים רמקולים אל החלל החדש ולהשאר עם המגבר שלך.

2. דירה בבעלותך:

א. גישת שגר ושכח: רמקולים אקטיבים כדוגמת קף ls50/60. מחבר, ממקם, יש מוזיקה וזהו

ב. מערכת בחלקים.
תלוי בטעם שלך. רמקולים צרים מודרנים או מדפיים בינוניים הנעלמים בחלל יעבדו סבבה. עוד אופציה הם רמקולים בינוניים מוניטורים אולד סקול סטייל bbc עם מגבר נחמד, ספנדור הארבת, וורפדייל לינטון, גרהאם וכו. זה מאוד תלוי טעם וחדר, רק אתה יודע מה תאהב.

ג. גישה הוליסטית
הנחה שאתה בדירה לא שכורה. עצם השאלה ״איזה רמקולים״ מביאה אותך לדרך ספציפית. שאלה אחרת יכולה להיות איזה סוג מערכת? ופה דווקא בא לי להמליץ על רמקולים נצילים דוגמת טאנוי, קף, דבור עם הגברת מנורות איכותית, תקבל טונליות ללא תחרות.

בהצלחה

בגדול זה אומר שאתה תאזין במרחק של שני מטרים מהרמקולים בערך.
יש מספר אופציות תלוי במצב המגורים

1. דירה שכורה:

מניח מעבר דירות כל כמה שנים, מה שמציב קושי בבחירת רמקולים שיתאימו לחללים עתידיים (אחד מהקשיים הבסיסיים של יצרני רמקולים הוא חוסר הידע באיזה חלל ימוקמו). במצב כזה ממליץ דווקא על ההגברה הכי טובה ואיכותית שאתה יכול להרשות לעצמיך עם רמקול מדפי נחמד וטוב (אתה לא צריך יותר מזה בחלל שלך). במעבר דירה תוכל להתאים רמקולים אל החלל החדש ולהשאר עם המגבר שלך.

2. דירה בבעלותך:

א. גישת שגר ושכח: רמקולים אקטיבים כדוגמת קף ls50/60. מחבר, ממקם, יש מוזיקה וזהו

ב. מערכת בחלקים.
תלוי בטעם שלך. רמקולים צרים מודרנים או מדפיים בינוניים הנעלמים בחלל יעבדו סבבה. עוד אופציה הם רמקולים בינוניים מוניטורים אולד סקול סטייל bbc עם מגבר נחמד, ספנדור הארבת, וורפדייל לינטון, גרהאם וכו. זה מאוד תלוי טעם וחדר, רק אתה יודע מה תאהב.

ג. גישה הוליסטית
הנחה שאתה בדירה לא שכורה. עצם השאלה ״איזה רמקולים״ מביאה אותך לדרך ספציפית. שאלה אחרת יכולה להיות איזה סוג מערכת? ופה דווקא בא לי להמליץ על רמקולים נצילים דוגמת טאנוי, קף, דבור עם הגברת מנורות איכותית, תקבל טונליות ללא תחרות.

בהצלחה
תודה.

לך תשמע perlisten
יש לך את סדרת S
סדרת R
סדרת A
תבדוק עם קרוסובר
בהצלחה

אשמח שתעדכן אם רכשת רמקולים, למה האזנת מה הציוד שבחרת לשלב איתם, תמונות של החלל יתקבלו בברכה

Thank you for being here to calm me down

חחחחח....
אני פשוט מכיר ברמה כזו או אחרת את מרבית הנפשות הפועלות כאן. גם את אלו שחושבות שהן מתוחכמות וחכמות יותר מכולם.
ברוב המקרים אפילו לא צריך לבדוק לעומק מי נמצא מאחור.

אותה הגברת בשינוי אדרת..או במקרה הזה, רב תחבולן ופרצופים.
הזיה שהיוזר הנ"ל טרם נחסם כשבמקביל יוזר אחר עובד...

כבר קיימנו את הדיון הזה. כל עוד נשמר הסדר אנחנו סובלניים.
באשר לריבוי משתמשים, העין רואה ושומרת על עירנות תהיה בטוח.

לא הבנתי. מה בדיוק אתה מנסה לעשות או לעורר כאן?
אם אתה מחפש להתגרות רק לשם ההתגרות, שחרר חבר.

מצב
הנושא נעול.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור