אני חושב שרשמים ברורים מתערוכה הם טעות קשה.
ולמה?
1- רעשי רקע חזקים ומוציאים מריכוז.
2- ברוב המקרים המערכת אינה ממוקמת כיאה אלה הכי טוב שאפשר במידת האפשר, אין ניסוי וטעיה כדי להגיע למיקום המושלם.
3- מנגנים רק את מה שנישמע טוב על המערכת , אי אפשר להביא מוסיקה מוכרת מהבית ולבחון.
4- הזנת החשמל ברוב המקרים אינה מספקת ולא מוציאה את המקסימום מהמערכת.
לדעתי ביקורים בתערוכה הם חוויה ציודופילית נטו {שזה מצויין}, רושם אמיתי על מוצר מקבלים כאשר מקדישים לו את הזמן שמגיע לו בריכוז מלא. לכן יש לי קצת בעיה עם כתבי תערוכות בחו"ל ששומעים את הרמקול מבעד לעשרות אנשים. אני לא מאמין שבאמת סקירת ציוד בתערוכה ממחישה את המציאות ובטח שלא הוגנת כלפי המוצר אם ניקטל ולא הוגנת כלפי אחרים אם שובח.
לא מסכים כמעט או לא מסכים בכלל?
אענה לך.
1- מספיק שיש איתך הרבה אנשים בחדר זה כבר לא תנאי מספק לכתוב כתבה על רמקול ברמה שבאמת תתיחס לניואנסים קטנים. כתבה צריכה להעשות לבד מול המערכת עם המוסיקה שאתה מכיר.
2- בכדי למקם מערכת באופן האופטימלי אתה צריך לחיות איתה בחדר לא מעט זמן. אפילו שלי עדיין לא ממוקם אופטימלי למרות שעברו 3 חודשים.
3- לא רק שאי אפשר זה אפילו לא הגיוני, האם אתה באמת חושב שעשרות הכתבים ששהו שם באמת קיבלו כל אחד את ה-20 דקות היתרשמות ממוסיקה שלהם? הרי זה היה לוקח להם כמה שבועות עד שתיגמר להם המוסיקה. מעבר לכך שצריך לבחון מערכת על מספר סיגנונות ואני בספק אם היה זמן לזה.
4- נכון לא חשבתי על זה, אך עדיין זה לא האופטימלי.
לגבי ההערה האחרונה.
הבנתי שהיסתובבו שם עשרות כתבים ואולי אפילו יותר , אנו חוזרים לנקודה שלא יהיה זמן לכל כתב לבחון על אמת.
מה שכתב יכול לעשות הוא מקסימום להגיד מהיא המערכת שנישמעה הכי טוב בתערוכה ולא חלילה מהיא המערכת הכי טובה בתערוכה.
עוד אוסיף שאני גם לא מסכים עם התגובות שלך האלו:
1. אם אלו אנשים שמאזינים ולא חברי חבורת ללא קשר שמפריעים אז אני לא רואה שום בעיה להקשיב עם עוד 3-5 אנשים בחדר.
2. תוך כמה שעות ניתן להגיע למיקום שיהיה מספיק מדוייק אפילו בשביל לעשות החלטת רכישה.
3. היו שם איפה? כתב נחשב שירצה יקבל.
אם אני זוכר נכון אתה קנית את הרמקולים שלך בכלל בלי לשמוע אותם אז על מה אנחנו מדברים בכלל...
האם באמת אפשר להיתרשם מרמקולים בתערוכה?
האם באמת אפשר להיתרשם מרמקולים בתערוכה?
מעניין אותי מה אתם חושבים עלזה, האם באמת אפשר להבין מה הרמקול מסוגל לעשות בתערוכה?
האם הוא באמת במיטבו?
האם זה נכון להסיק מסקנות משמיעה כזו?