ספוג לפורטים אחוריים

• פותח הנושא פותח הנושא shema56
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

בדיקת שמיעה לא מראה על היפר אקוזיס.
בקשר לכולסטרול, כמי שיש לו בעיה גנטית משפחתית (אני) כדאי שתדרוש מקופת החולים בדיקת Lipoprotein (a) זוהי אחת הבדיקות המהימנות ביותר לקביעת רמת הסיכון עם פרופיל שומנים לא מאוזן ואופן הטיפול, גם ממליץ על שתי כפות שמן זית מעולה בכבישה קרה ליום, שומר לי על העורקים פתוחים.

בקשר לכולסטרול, כמי שיש לו בעיה גנטית משפחתית (אני) כדאי שתדרוש מקופת החולים בדיקת Lipoprotein (a) זוהי אחת הבדיקות המהימנות ביותר לקביעת רמת הסיכון עם פרופיל שומנים לא מאוזן ואופן הטיפול, גם ממליץ על שתי כפות שמן זית מעולה בכבישה קרה ליום, שומר לי על העורקים פתוחים.
האם רמת כולסטרול לא טוב משפיעה על הבאס

לא רק על הבאס אלא על השמיעה באופן כללי כאשר רובד טרשתי שומני סותם כלי דם לכוון המוח.
אני רציני בכל תגובותי אני רואה שבא לך להסתלבט, לא הראשון וגם לא האחרון פה.

לא רק על הבאס אלא על השמיעה באופן כללי כאשר רובד טרשתי שומני סותם כלי דם לכוון המוח.
אני רציני בכל תגובותי אני רואה שבא לך להסתלבט, לא הראשון וגם לא האחרון פה.
מתלוצצים איתך סרג׳יו לא מסטלבט

עוד אופציה היא להוסיף סאבוופר
מה שמאפשר למקם אותו במקום אידיאלי בחדר ולמנוע בעיות

רק שאין שום תרופה במידה ואתה מעל המדד.

לא מתווכח עם בעל ניסיון, רק הערה קטנה: בידוד תרמי-אקוסטי בין לוחות גבס לקיר מבחינה אקוסטית הוא מונע מעבר ולא מבטל הדהוד בתוך החדר, נהפוכו גוטה הוא נותן החזרים עם אופי "קשה" עד כדי אובדן באס.
על סמך אתה מבסס את הטענה הזו ?
זה לא דעה של גיא או שלי או שלך - זה מוכח ומדיד לגמרי.
הקיר הופך לממברנה שזזה כמו קפיץ -פשוט מלכודות באס ענקית -זו השיטה הטובה ביותר מבחינת טיפול בזמני הדהוד הידועה לאנושות.
כמובן שלא כל דחיסות מתיאמה ולא כל סוג בניה מתאים אבל העיקרון של גבס וחומר ספיגה כמלכודת באס - הוא הדבר הכי ראילי לישום וטוב שקיים.

על סמך אתה מבסס את הטענה הזו ?
זה לא דעה של גיא או שלי או שלך - זה מוכח ומדיד לגמרי.
הקיר הופך לממברנה שזזה כמו קפיץ -פשוט מלכודות באס ענקית -זו השיטה הטובה ביותר מבחינת טיפול בזמני הדהוד הידועה לאנושות.
כמובן שלא כל דחיסות מתיאמה ולא כל סוג בניה מתאים אבל העיקרון של גבס וחומר ספיגה כמלכודת באס - הוא הדבר הכי ראילי לישום וטוב שקיים.
מסכים איתך ב100% לגבי שזה באס טראפ ענקי, טעות אדיטוריאלית שלי שלא הסברתי זאת כי כתבתי על בטון ואז על שיטת הגבס וחומר מבודד וכתבתי שהבאס נעלם ובכך משאיר להחזרים של הגבס בתחום המיד ומעלה להשתלט, לא פעם ראשונה שהייתי בחדרים כאלה ובאחרון הוזמן איזה אקוסטיקאי שלקח 800 ש"ח על מדידה ואמר שאם רוצים הצעות לטיפול זה יעלה עוד.

מבין אבל לא חושב שאף אחד מצפה לקבל טיפול בגבוהים ומידים מקיר גבס חשוף .
העניין שבתדרים האלה מאוד מאוד קל לטפל .

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור