shema56
אוהב את התחום
- מעורבות
- 12
- נקודות
- 18
כן.
ו-פאנל אקוסטי לא ישפר דבר בבס, קח בחשבו .ןshushu המליץ עך פאנל אקוסטי
כן.
ו-פאנל אקוסטי לא ישפר דבר בבס, קח בחשבו .ןshushu המליץ עך פאנל אקוסטי
הרמקול בוודאות גדול על החדרבבל"ת.
רמקול קטן לא עושה פחות הדהודים בתדרים של מיד ומעלה. חוץ מזה, אומר לך הבן אדם שאין אצלו הדהודים והבעיה היא בעיקר בבס.
רמקול גדול פשוט מייצר יותר באס ומזיז יותר אנרגיה שצריך לטפל בה בחדר.
זה לא אומר שהרמקול שלו גדול על החדר - אי אפשר לצאת בהצהרה כזאת מבלי שמודדים את החדר.
חום מתפזר גם דרך פתחי אורור, קריא פורטים. במגיקו למשל הרמקול ללא פורט וגוף הרמקול ממתכת עם פיזור חום דרך הגוף המתכתי. הרמקול אטום עם התמגדות אויר בתוכו מה שהופך אותו לפחות נציל ומדוייק יותר בבס (התנגדות האויר הפנימית עוזרת להחזיר את הממברנה). פורט שמכוון ל 40 הרץ למשל (הוא בדרך כלל לא מכוון לתדר אחד בלבד) יכול להוציא בס מאוד חזק בתדר הנתון ככה שרוב הבס בתדר יוצא מהפורט. חפרתי על זה הרבה. הרמקולים שלי בעלי פורט קדמי ושקלתי פעם ספוגים לפני שירדתי מהרעיוןמה המקור שעליו זה מתבסס ?
הפורט משפיע על תדרים שמתחת לרזוננס של הרמקול - למטה מ-100 HZ.
לגבי פיזור חום..... חום מתפזר בהקרנה, הולכה, הסעה. איזה אלמנט נפגע פה ?
-------
ועד כמה שיראה מפתיע, לרמקול הימני אין החזרים של הקיר מאחוריו, לכן הוא מאבד באס.
הרמקול בוודאות גדול על החדר
מוניטור היה פותר 90% מהבעיות
הרמקול בוודאות גדול על החדר
יש לו כמה אופציותלא חושב שמניעת הרגשה/"שמיעה" סאב-באס במוסיקה
פותרת את הבעיה.
משול להאוטו רועד
במהירות גבוהה מ80 קמש.
הפתרון, לא לנהוג בכביש מהיר.
אוקיי ו...? מה השינוי?טוב שהצילומים תורמים להארות שלכם קרבתי את בכורסא קרוב יותר למערכת
טוב חמוד. אתה יודע יותר טוב.הרמקול בוודאות גדול על החדר
אתה רואה.... אח"כ תגיד לי שנטפלים אליך.הרמקול בוודאות גדול על החדר
אתה יכול להזמין אונליין מיקרופון שנקרא UMIK-1 ועולה $100. יש לי אותו אבל אנחנו רחוקים ולא בא לי לתת לך.אינני מעוניין להחליף רמקולים זאת כבר הסברתי כדאי לא לטחון זאת. קרבתי את הכורסא אך איבדתי את האיזון ,מרחק אידאלי מהרמקולים כ 2.5 מטר כמובן בתנאי החדר שלי. הורדתי את הבאס דרך הפרה בצורה מתונה מאוד וזה שיפר. הסרתי את הספוגים מהפורטים , בדקתי זאת ואפשרות זאת ניתנת לביצוע ויש לה מגבלות. אבדוק טיפול אקוסטי