תחליף רמקולים או תחליף חדר, הם לא מתאימים לחלל הזה בטח ובטח בהתחשב בתצורה שלהם במיקום הזה שלהם. ספוגים בפורטים לא ייתן לך כלום פה.
מחילה, משה. אבל כהרגלך, קשקוש בלבוש. אין לך מושג על מה אתה מדבר, וכשאתה בוחר כבר לתת עצה, היא מטומטמת. אני באמת משתדל להיות אדם טוב יותר, אבל אתה ההוכחה שאני לא יכול. אבקש ממך סליחה ביום כיפור.
רוני:
כל העצות האלה לשנות מיקום ביחס לפינות, לא פינות, וכו', יכולים לעזור ברמת ההזזה - אולי - של הפיקים והדיפים הלאה מנקודת ההאזנה שלך. אבל זה לא יגרום לגלים עומדים לא לעמוד ולכמות האנרגיה האקוסטית לרדת. גל בתדר נמוך מתפשט ללא כיווניות, ורץ לאורך קירות מקבילים. כל פיתרון שתביא פה שאינו מטפל בשורש הבעיה, יהיה חצי פיתרון. ואגב, זה יכול להיות מספיק, אבל הסיכוי שדעתך תנוח ממנו לטווח ארוך, הוא פחות מ- 50%.
אם אתה שומע גם דיסקים, אתה יכול לשקול לשים רכיב RC בדומיין הדיגיטלי שיהיה לפני הדאק. אני גם שקלתי לעשות את זה, אבל אצלי בגלל הפטיפון אני מוותר.
גנאדי החמוד שביקר אצלי לפני כמה חודשים עזר לי להזיז את הארונית הגדולה של התקליטים למקום שבו הייתה יותר אנרגיית באס, וזה עשה קצת הבדל. אם יש לך ארונית גדולה, פתוחה, אתה יכול לנסות לשחק עם המיקום שלה כשאתה רץ על הקיר ושומע איפה רוב העומס.
ובכל מקרה, מדידה חד פעמית של החדר זה דבר חשוב כדי להבין עם זה תדר אתה מתמודד. יש הבדל בין ניצחון מול תדר של 80 הרץ ל- 50 ל- 30. זה עולמות אחרים של כאב ראש.