ni-ro
חבר משקיען
- מעורבות
- 730
- נקודות
- 113
טוב, הם לא באמת מוניטורים (וופר 12 אינץ, מיד 8 אינץ) ובמידות 75X43X40 ס"מ (ללא סטנד).
אבל הם שונים מכל רמקול שהיה אצלי.
את הרומן עם רמקולים אנגליים (והמיד הקסום שלהם), התחלתי לפני כ-2 עשורים בערך עם ה Living Voice (LV) האגדיים.
בדרך, החלפתי (עוד) 2 זוגות רמקולים: YG (דגם כרמל) ו- Artos (רמקול קראמי), עד שדגדג לי שוב ולגיל 50 (עגול) החלטתי לקנות לעצמי רמקול חדש!
בדומה לחבר פורום נוסף, רכשתי את הארבת' על עיוור (הוציאו דגם חדש/ דנדש), עם שיפורים (כאלו ואחרים), וקפצתי למים העמוקים.
חשוב לציין, שאת הארבת' אני מכיר (ומוקיר) שנים רבות, ואף הוצע לי בזמן שהיו לי ה LV להחליף להארבת' (על מנת לקבל יותר תחום תחתון שהיה קצת חסר לי ב- LV).
אז, לאור השינויים (ולמרות) שלא האזנתי אצלי בבית ו/ או אצל היבואן, החלטתי להזמין.
בזמן ההמתנה (כ-6 שבועות), כבר יצא לי לבקר חבר פורום שקיבל את ההארבת', מה שחידד לי את המסקנה - שצדקתי שהזמנתי אותם.
אתמול, הרמקולים הגיעו, חוברו ועכשיו תהליך (די) ארוך של ברייק-אין.
מצורפים מס' תמונות.
מבטיח לעדכן לאחר (או בסמוך) לסיום תהליך הבריק-אין.
שאר המערכת:
אלקטרוניקה - הגברה ופרה - Pass-Labs , ממיר - EMM
מקורות - CEC וסטרימר של קוקטייל
כבילה - ברובה נורדוס
מעמד - פינט אלמנט
אקוסטיקה - פאסיבית
עצמאות שמח
ניר
אבל הם שונים מכל רמקול שהיה אצלי.
את הרומן עם רמקולים אנגליים (והמיד הקסום שלהם), התחלתי לפני כ-2 עשורים בערך עם ה Living Voice (LV) האגדיים.
בדרך, החלפתי (עוד) 2 זוגות רמקולים: YG (דגם כרמל) ו- Artos (רמקול קראמי), עד שדגדג לי שוב ולגיל 50 (עגול) החלטתי לקנות לעצמי רמקול חדש!
בדומה לחבר פורום נוסף, רכשתי את הארבת' על עיוור (הוציאו דגם חדש/ דנדש), עם שיפורים (כאלו ואחרים), וקפצתי למים העמוקים.
חשוב לציין, שאת הארבת' אני מכיר (ומוקיר) שנים רבות, ואף הוצע לי בזמן שהיו לי ה LV להחליף להארבת' (על מנת לקבל יותר תחום תחתון שהיה קצת חסר לי ב- LV).
אז, לאור השינויים (ולמרות) שלא האזנתי אצלי בבית ו/ או אצל היבואן, החלטתי להזמין.
בזמן ההמתנה (כ-6 שבועות), כבר יצא לי לבקר חבר פורום שקיבל את ההארבת', מה שחידד לי את המסקנה - שצדקתי שהזמנתי אותם.
אתמול, הרמקולים הגיעו, חוברו ועכשיו תהליך (די) ארוך של ברייק-אין.
מצורפים מס' תמונות.
מבטיח לעדכן לאחר (או בסמוך) לסיום תהליך הבריק-אין.
שאר המערכת:
אלקטרוניקה - הגברה ופרה - Pass-Labs , ממיר - EMM
מקורות - CEC וסטרימר של קוקטייל
כבילה - ברובה נורדוס
מעמד - פינט אלמנט
אקוסטיקה - פאסיבית
עצמאות שמח
ניר
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: