התחדשתי במערכת קומפלט Kora + Apretura

aviam

חבר מתחיל
מעורבות
12
נקודות
3
אני חבר בפורום מזה תקופה ארוכה, אך פחות פעיל מבחינת הכתיבה, משתף אותכם בסט שרכשתי לאחרונה ובחוויית הרכישה.

קודם כל, אני מאוד אוהב מוסיקה והיא תופסת חלק נכבד משעות הפנאי שלי. שומע כמעט את כל הסגנונות החל מג'אז, פולק, רוק, מוסיקת עולם ומוסיקה ישראלית.

מודה שנדבקתי ב"מחלת השדרגת" מה שגורם אחת לפרק זמן להתנסות ולהחליף בציוד אודיו של מותגים של יבואנים שונים בארץ.

לפני מספר חודשים הגעתי להרגשה כי מיציתי את הסט היקר והמושקע שהחזקתי בסלון ביתי והחלטתי להחליף אותו. לאחר מחשבה נוספת החלטתי כי בשלב הראשון אחליף את הרמקולים שכן, זה הרכיב שלדעתי הכי משמעותי ולאחר מכן אחליף, במידת הצורך את האלקטרוניקה.

מותג חדש בארץ זה תמיד דבר מעניין... פניתי ליניב לוינסון שאותו אני מכיר שנים רבות בכדי להתרשם מהרמקולים של Apertura אותם הוא מייבא מצרפת, לבדוק אם יכולים להתאים לי. שמעתי את מגוון הדגמים של חברת Apertura מצרפת. מכלל הדגמים "תפס" את אוזני רמקול ייחודי של החברה שנקרא Forte שגם התאים מבחינת התקציב.

במסגרת ההדגמה שמעתי את הרמקול עם מספר הגברות. עכשיו הגענו לשלב הסינרגיה. פה יניב "הפיל" אותי שחיבר את הרמקולים להגברה וDAC של KORA. השילוב של הרמקול עם ציוד של KORA לא פחות ממושלם. אני לא יודע אם זה בגלל ששני צרפתים יודעים "לדבר" יותר טוב זה עם זה אבל תכלס זה נשמע כמו כפפה.
לקח קצת זמן אך בסופו של תהליך בחרתי במגבר המשולב של KORA מדגם tb 200 שמספק 100 וואט לערוץ ו dac של KORA מדגם 140.

כמובן שיניב עזר מאוד, קיבלתי טרייד הוגן ולכן השלמת העסקה הייתה נוחה מאוד עם שקט כי לי אין זמן להתעסק במכירות ציוד סטריאו יד 2, בזה יניב מעולה...
המערכת הגיעה הבייתה, מחוברת, עדיין לא עברה BREAK מלא, ובכל זאת נשמעת חם ונעים עם המון ניקיון, מנגן בבית ואני מבסוט לאלללה!

תודה רבה לשירות והסבלנות של יניב מלוינסון אודיו
עצמאות שמח לכל החברים ושנשמע הרבה מוסיקה ובשורות טובות

תמונות מצורפות

• 20250428_224637.jpg
    20250428_224637.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 283
  • WhatsApp Image 2025-04-29 at 08.07.34.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-29 at 08.07.34.jpeg
    KB 52.3 · צפיות: 285

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,723
נקודות
113
איזה יופי! תתחדש ותהנה !

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
885
נקודות
113
קודם כל תתחדש ותהנה המון.
שני דברים על פי דעתי:
רמקול אינו הרכיב הכי חשוב במערכת.
העמדה של מכשירים על מזנונים סלוניים, פוגעת מאוד באיכות הסופית של המערכת.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,203
נקודות
113
תתחדש ותהנה מהמערכת החדשה.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
תתחדש ותהנה

omi

חבר משקיען
מעורבות
430
נקודות
63
תתחדש ותבלה, חברות מסקרנות מאוד, ה KORA בפרט.

aviam

חבר מתחיל
מעורבות
12
נקודות
3
קודם כל תתחדש ותהנה המון.
שני דברים על פי דעתי:
רמקול אינו הרכיב הכי חשוב במערכת.
העמדה של מכשירים על מזנונים סלוניים, פוגעת מאוד באיכות הסופית של המערכת.
תודה. היה סטנד מקצועי וטוב. הוצאתי לא ישב טוב בחלל, המזנון עץ כבד, נותן מענה לא רע, ויש גם את האופציה של הוספת משככים שאבדוק בעתיד

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,276
נקודות
113
ציוד פגז עם יכולות על. רק תדאג לכל השאר ואתה עם סט חלום.

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
182
נקודות
43
תתחדש
יופי של ציוד

ROLGRUB

אוהב את התחום
מעורבות
14
נקודות
18
תתחדש , תהנה ! רמקולים מעולים , חברה סוף הדרך .

doronv

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
שמעתי את הציוד המדובר גם בשילוב שרכשת. ה - kora ציוד מעולה ותמורה אדירה למחירו עם סינרגיה מעולה לרמקולים של apertura מה שנקרא יש חתונה....תתחדש ותהנה חבר !

Croc

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
תתחדש ותהנה הרבה

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
תתחדש, רמקולים מהממים!

yanivs

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
8
מי אמר שמערכת לא יכולה לשדרג עיצוב של סלון
יפה מאוד. תתחדש ותהנה עוד שנים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור