ramkol
אוהב את התחום
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
זוהי ההודעה הראשונה שלי באתר זה. אני מקווה שאוכל להיות לעזר לרבים ושלא אצער איש.
מידי שנה בסתיו מתקיימת בברלין תערוכה ענקית שמיתעמקת באלקטרוניקה הבידורית. בעבר היה זה רדיו ומערכות שמע והיום מרכז הכובד הוא כמובן עולם הוידאו.
קיום התערוכה שמושך מאות אלפי אנשים מעודד את המקומיים לפעילות יתר בתחום. מקס שלונד, בעל חנות הי אנד בתחום האאודיו, לקח יוזמה והציג באולם רחב ידים בקניון בו חנותו נימצאת, מיבחר מערכות על, שבדרך כלל לא זוכים לישמוע.
היה אפשר באמת להאזין למערכות השונות בצורה מרוכזת, ללא לחץ זמן או לחץ ציבור של אנשים חסרי סבלנות.
מרכז הכובד היו מיספר רמקולים של החברה הברלינאית ADAM.
באולם הוצגו שלוש הדגמים מהסידרה Tensor.
מדובר ברמקולים אקטיבים בנויים להפליא בעלי טויטר ומיד ריבונים ושני אלמנטים לבס שעובדים אחד כנגד השני.
פרה של אוקטב ניהל את העינינים.
ליד הוצגה מערכת על של MBL גם היא ברלינאית.. (יש הרבה כאלו )
שני פאאורים לצד, נגן דיסקים וממיר ברווזי.
מלן כסף וצליל מרשים.
בפינה אחרת אאודיונט הראו מה אפשר להפיק מפוקל קטן.
גם מרידיאן הוצגו, בצניעות אבל באופן מורגש.
הקניון בשם שטילוורק, נימצא ברחוב קנט במרכז ברלין והוא בעצם קניון למוצרים שנחשבים מעוצבים... יענו קניון לעשירים.
מקס שלונד לקח סיכון ומיקם במרכז החלל הענק של הקניון זוג של ספינת הדגל של ADAM שעונה לשם OSS (אורי, ליסגור ת פה..) וניתן היה בשסנים עים הסברים לישמוע את המערכת.
אני אעלה לאט לאט תמונות כאן.
מידי שנה בסתיו מתקיימת בברלין תערוכה ענקית שמיתעמקת באלקטרוניקה הבידורית. בעבר היה זה רדיו ומערכות שמע והיום מרכז הכובד הוא כמובן עולם הוידאו.
קיום התערוכה שמושך מאות אלפי אנשים מעודד את המקומיים לפעילות יתר בתחום. מקס שלונד, בעל חנות הי אנד בתחום האאודיו, לקח יוזמה והציג באולם רחב ידים בקניון בו חנותו נימצאת, מיבחר מערכות על, שבדרך כלל לא זוכים לישמוע.
היה אפשר באמת להאזין למערכות השונות בצורה מרוכזת, ללא לחץ זמן או לחץ ציבור של אנשים חסרי סבלנות.
מרכז הכובד היו מיספר רמקולים של החברה הברלינאית ADAM.
באולם הוצגו שלוש הדגמים מהסידרה Tensor.
מדובר ברמקולים אקטיבים בנויים להפליא בעלי טויטר ומיד ריבונים ושני אלמנטים לבס שעובדים אחד כנגד השני.
פרה של אוקטב ניהל את העינינים.
ליד הוצגה מערכת על של MBL גם היא ברלינאית.. (יש הרבה כאלו )
שני פאאורים לצד, נגן דיסקים וממיר ברווזי.
מלן כסף וצליל מרשים.
בפינה אחרת אאודיונט הראו מה אפשר להפיק מפוקל קטן.
גם מרידיאן הוצגו, בצניעות אבל באופן מורגש.
הקניון בשם שטילוורק, נימצא ברחוב קנט במרכז ברלין והוא בעצם קניון למוצרים שנחשבים מעוצבים... יענו קניון לעשירים.
מקס שלונד לקח סיכון ומיקם במרכז החלל הענק של הקניון זוג של ספינת הדגל של ADAM שעונה לשם OSS (אורי, ליסגור ת פה..) וניתן היה בשסנים עים הסברים לישמוע את המערכת.
אני אעלה לאט לאט תמונות כאן.