ביטוח בפני נזקי מלחמה

• פותח הנושא AK1
  • פורסם בתאריך

AK1

חבר משקיען
מעורבות
3,015
נקודות
113
מקווה שהכול בסדר אצל כ-ו-ל-ם, ושימשיך כך.

ביטוח רגיל לא מפצה על נזקי מלחמה. והרגע ראיתי שאפשר לבטח עד תקרה מסוימת באתר הממשלתי:
הסכומים המוצגים בדף עצמו הן התקרות ללאת תשלום פרמיה. לביטוח מעבר לזה, יש לגלול למטה וללחוץ על כפתור "כניסה לשירות".

אינפורמציה נוספת כאן.

נ.ב., נזכרתי בעקבות התגובה של @vitalyi -- יש שם מספר קטגוריות, שמוצרי חשמל ואלקטרוניקה היא רק אחת מהן, ובכל קטגוריה יש מגבלות על סכום ערכי הפריטים ועל מספרם. לכן בכל קטגוריה כדאי להזין את הפריטים היקרים והחשובים יותר ראשונים.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,858
נקודות
113
שמי משיח הודיע לי היום

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
888
נקודות
113
סכומי הפיצוי שמצוינים שם מגוחכים.
אם הבנתי את מה שכתוב שם כהלכה, המשמעות היא שמי שביתו נפגע וניזוק, נזרק לכלבים, לפחות מבחינת פיצוי על התכולה. המדינה לא ממש מפצה. על אודיו היי אנד בכלל אין מה לדבר.

אגב, מדוע הביטוח לא מכסה על נזקי מלחמה? במדינה שלנו זה הכי מתבקש.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
3,015
נקודות
113
אם הבנתי את מה שכתוב שם כהלכה, המשמעות היא שמי שביתו נפגע וניזוק, נזרק לכלבים, לפחות מבחינת פיצוי על התכולה. המדינה לא ממש מפצה. על אודיו היי אנד בכלל אין מה לדבר.
כנראה שקראת רק את הסכומים שבעמוד הראשי, שכאמור הם סכומי הביטוח ללא פרמיה.

אם רק היית טורח לגלול קצת, היית רואה "סך הכל שווי אפשרי לצורך ביטוח: 1012991 ש"ח", שזה פחות מגוחך.

כתבתי את זה, וגם כתבתי שצריך לגלול, אבל כנראה שגם את זה לא טרחת לקרוא.
הסכומים המוצגים בדף עצמו הן התקרות ללאת תשלום פרמיה. לביטוח מעבר לזה, יש לגלול למטה וללחוץ על כפתור "כניסה לשירות".

כי חברות הביטוח לא מעוניינות בזה, ולא בטוח שיכולות לעמוד בזה. זה הרי עניין של כסף, כמה מקבלים כפרמיה וכמה צריך לשלם כשיש מקרי ביטוח.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
888
נקודות
113
לא ירדת לסוף דעתי.
כוונתי הייתה מדוע המדינה מפצה בסכומים כ"כ מגוחכים, בלי תשלום נוסף? זה הרי תפקידה.

לשיטתי המדינה צריכה לבדוק את הסכומים שכ"א ביטח בעצמו ועל חשבונו, ולפצות בהתאם להם. זה פיצוי הוגן.
מי שלא טרח ולא ביטח בביטוח פרטי יסתפק בסכומים הבסיסיים שהמדינה מפצה, כמינימום בסיסי.

חבל שאתה קצר רוח וממהר להגיב בביקורתיות ותוקפנות. מציע שתחסוך ולא תגיב לי יותר, הבנתי את הגישה וכבר מצטער שבכלל התייחסתי. נמשיך הלאה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,664
נקודות
113
לא ירדת לסוף דעתי.
כוונתי הייתה מדוע המדינה מפצה בסכומים כ"כ מגוחכים, בלי תשלום נוסף? זה הרי תפקידה.

לשיטתי המדינה צריכה לבדוק את הסכומים שכ"א ביטח בעצמו ועל חשבונו, ולפצות בהתאם להם. זה פיצוי הוגן.
מי שלא טרח ולא ביטח בביטוח פרטי יסתפק בסכומים הבסיסיים שהמדינה מפצה, כמינימום בסיסי.

חבל שאתה קצר רוח וממהר להגיב בביקורתיות ותוקפנות. מציע שתחסוך ולא תגיב לי יותר, הבנתי את הגישה וכבר מצטער שבכלל התייחסתי. נמשיך הלאה.
התגעגעתי!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
3,015
נקודות
113
לא ירדת לסוף דעתי.

זה לא שהייתי קצר רוח, ולא מיהרתי לשום מקום — פשוט לא ירדתי לסוף דעתך, והדברים נראו לי באופן אותנטי כפי שתיארתי -- אני לא חסין מטעויות ואי־הבנות.

אני מתנצל על דברי וחוזר בי ממה שכתבתי.

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
423
נקודות
83
25 בקושי מכסה כבל רמקול ושתי כבלי קומקום :)

יש המלצה לחברת ביטוח?

capten

אוהב את התחום
מעורבות
104
נקודות
43

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18

את המערכת שלך רק ראיתי, טרם שמעתי.
אולי בעתיד בעז"ה.
לעניין: אתה צודק, בלי הרחבת ביטוח המדינה לא כל כך תפצה, יחד עם זאת אני יכול לדווח ממקור ראשון וכואב, שגם חברת ביטוח פרטי לא ששה לעמוד בהתחיבויותיה בנוגע לתכולה, במקרה של פריצה וגניבה. ע"פ נסיוני לפחות.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,446
נקודות
113
זה סה"כ שלושת אלפים שקלים,
יש לשים לב כי ביטוח הוא עד סוף השנה, כלומר תכלס לחצי שנה אם מחתימים עכשיו עד סוף דצמבר 2025

אישית עשיתי שנה שעברה כנגד חיזבאללה
עשיתי גם השנה

ללא הרחבה זוג מקבל 80,000₪ נדמה לי על הכל - מטבח, מכשירי חשמל, רהיטים, ביגוד

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,212
נקודות
113
זה סה"כ שלושת אלפים שקלים,
יש לשים לב כי ביטוח הוא עד סוף השנה, כלומר תכלס לחצי שנה אם מחתימים עכשיו עד סוף דצמבר 2025

אישית עשיתי שנה שעברה כנגד חיזבאללה
עשיתי גם השנה

ללא הרחבה זוג מקבל 80,000₪ נדמה לי על הכל - מטבח, מכשירי חשמל, רהיטים, ביגוד
עבורי, השקט הנפשי היה שווה את הסכום הנדרש - במיוחד עם החזית החדשה.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
עשיתי אתמול - די מאכזב. הם מגבילים את מספר הפריטים שאפשר להכניס לקטגוריה, בחשמל ואלקטרוניקה לא הצלחתי לכסות אפילו את כל המערכת שלי (כל כבל הוא פריט נפרד...). שאר מוצרי חשמל בכלל נשארו בחוץ.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
3,015
נקודות
113
עשיתי אתמול - די מאכזב. הם מגבילים את מספר הפריטים שאפשר להכניס לקטגוריה, בחשמל ואלקטרוניקה לא הצלחתי לכסות אפילו את כל המערכת שלי (כל כבל הוא פריט נפרד...). שאר מוצרי חשמל בכלל נשארו בחוץ.
אכן, תודה על התזכורת. הוספתי את זה לגוף הפוסט:

יש שם מספר קטגוריות, שמוצרי חשמל ואלקטרוניקה היא רק אחת מהן, ובכל קטגוריה יש מגבלות על סכום ערכי הפריטים ועל מספרם. לכן בכל קטגוריה כדאי להזין את הפריטים היקרים והחשובים יותר ראשונים.

נערך לאחרונה ב:

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
כך עשיתי.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
594
נקודות
113
לעשות ביטוח זה קל, כולם יקבלו אותך בברכה תפאדאל כן בטח כמובן, לקבל מהם משהו אחרי זה זה כבר סיפור אחר, לשקט הנפשי זה עוזר (הכל בראש).

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
כשאני חושב על זה עכשיו - ביטוח של החלק האנלוגי של המערכת הוא חסר תכלית, הרי אי-אפשר לבטח תקליטים. נגיד שמס רכוש יחזיר את המחיר במלואו (ואני די בטוח שזה כמו בביטוח תכולה רגיל: מחזירים 40% והשאר - כשממציאים קבלה אחרי הרכישה) - מה לעשות עם הפטפון בלי תקליטים? לך תמצא עכשיו תקליטים במצב NM שנאספו במשך שנים רבות (והם גם יעלו הרבה יותר ממה שעלו קודם).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,446
נקודות
113
שלא נגיע למצב הזה
ואם כן, אני לא בטוח כי המערכת תהיה בראש סדר העדיפויות

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
צריך לשלוח קבלות קנייה?
אם אין לי קבלות?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור