ספוג לפורטים אחוריים

• פותח הנושא פותח הנושא shema56
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
האם יש המלצה והיכן לרכוש

לא יודע היכן ניתן לרכוש...אבל אם הגעת למצב שאתה צריך ריסון עי ספוג לתוך הפורט ,סורי אתה בבעיה והספוג לא יפתור אותה.
מקסימום יחנוק את הסאונד,רמקול..
אולי הרמקול גדול על החדר,המגבר לא מתאים לרמקול חדר..לא יודע.אבל זה לא הפתרון.

גרביים , חולצה ישנה יעשה העבודה אולי , במקביל תתרחק מקיר אחורי

האם יש המלצה והיכן לרכוש
יש כל מיני סיבות לחסום את הפורט, וחלק מהיצרנים אפילו מספקים ספוג עם הרמקול.

למה אתה רוצה ספוג בפורטים ?

ספוג

ספוג לפורט זה לא בהכרח סימן לבעיה.
יש יצרנים שמספקים את זה עם הרמקול מהמפעל.
אם הרמקול קרוב לקיר או שהחדר מנפח את הבאס, ספוג יכול לעזור קצת לרסן ולהדק. ברור שזה לא במקום העמדה נכונה או התאמה לחדר, אבל זה כן כלי לגיטימי לכיוון.
רק לא לדחוף משהו אטום ולחנוק את הרמקול. עדיף ספוג מתאים, לנסות בהדרגה ולשמוע מה קורה.

יש לי קירות בטון ,בנייה ביטחונית בצפון והבאס מנופח . ההעמדה של הרמקולים היא אופטימלית בהתאם למגבלות ,המרחק מהקיר האחורי למעלה מ70 סמ .בדקתי עם היבואן לשעבר של הרמקולים שטען שסגירת הפרטים היא אפשרית. בדקתי סגירה של פורט או שניים והתוצאה הטובה הייתה עם 2 פורטים סגורים לכל רמקול. משתמש כרגע בספוג פלא לשימוש ביתי . מבקש לדעת אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא. בדקתי באמזון ומצאתי משהו רוצה להצליב מידע תודה על התשובות.

לחסום פורט זה הפיתרון הכי חורני שיש.
תמדוד את החדר, תראה איפה הגל העומד, ולפי התדר תחליט מה צורת הטיפול הנכונה.
זה לא קשור לבנייה הבטחונית. גם בבניה רגילה זה יכול לקרות. זה קשור למימדים של החדר.
הפיתרון הנכון הוא אקוסטיקה. אקטיבית, פסיבית, זה תלוי מה הבעיה.

היות ואתה שומע רק עם רון, אתה יכול למדוד את החדר וליישם פילטר תיקון בתוך רון, ואז פתרת לעצמך את הבעיה. בלי גרביים, ספוגים וטיטולים.
ובלי קשר, החדר שלך מהדהד מדי כי יש לך הרבה קירות חשופים (וזה לא קשור לבס).

(כן, אני מכיר את רוני ;))

ככה זה נראה. מתן אני גם מאזין לדיסקים ,כך שפתרון פילטרים ברון הוא חלקי.אני מנסה להמנע מפתרון של טיפןל אקוסטי

תמונות מצורפות

• 5EEF3F9D-6E36-489B-949C-F09239CF8733.jpeg
    5EEF3F9D-6E36-489B-949C-F09239CF8733.jpeg
    KB 269.1 · צפיות: 116
בדקתי סגירה של פורט או שניים והתוצאה הטובה הייתה עם 2 פורטים סגורים לכל רמקול.
אומרים "אין חכם כבעל נסיון". ניסית, קבלת תוצאה משופרת ? זכית.
רק, צריך להתנהג בעדינות עם הממברנות האלה, הן שבירות.
היות ואתה שומע רק עם רון, אתה יכול למדוד את החדר וליישם פילטר תיקון בתוך רון, ואז פתרת לעצמך את הבעיה
פתרון לבעיה בתחום הבאס.
אם רוב הקירות חשופים עדיין קיימת בעיית החזרים מעבר לתחום הבאס - הפתרון אקוסטי.

אבל טורקי תורכי.
פותרים בעיה אחת ומתקדמים הלאה.

הסגירה של הפורטים איננה הרמטית,באשר לקירות הן לא חשופים יש ווילונות ותמונות וכאשר מוחאים כף אין הד

1. סגירת פורטים גורמת לרמקול שלך להיות פחות נציל, מה שכן המגבר שלך חזק לא אמורה להיות בעיה.
2 קיר אחורי במרחק שונה ברמקול ימין ושמאל מה שגורם להחזרים בזמנים שונים לכוון נק האזנה.

הייתי בודק לוח אקוסטי מאחורי הרמקול הפתוח. יש חברה יפנית די טובה שפעם שקלתי לבדוק. היתרון שאפשר להזיז כשלא מאזינים. לא הייתי הולך על סגירת
פורטים, הרמקול תוכנן להיות בס ריפלקס.

יש לי קירות בטון ,בנייה ביטחונית בצפון והבאס מנופח . ההעמדה של הרמקולים היא אופטימלית בהתאם למגבלות ,המרחק מהקיר האחורי למעלה מ70 סמ .בדקתי עם היבואן לשעבר של הרמקולים שטען שסגירת הפרטים היא אפשרית. בדקתי סגירה של פורט או שניים והתוצאה הטובה הייתה עם 2 פורטים סגורים לכל רמקול. משתמש כרגע בספוג פלא לשימוש ביתי . מבקש לדעת אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא. בדקתי באמזון ומצאתי משהו רוצה להצליב מידע תודה על התשובות.

אם כבר בדקת וסגירת הפורטים נשמעת אצלך טוב יותר, אז זה לגמרי שווה ניסיון.
לא הייתי שם גרביים או משהו מאולתר, כי זה יכול לחנוק את הרמקול סתם. עדיף ספוג ייעודי שמתאים לקוטר של הפורט, ועדיף להתחיל בחצי חסימה ולא ישר לסגור לגמרי.
בסוף זה לא קסם ולא פתרון לכל דבר, אבל בתור כיוון עדין לחדר זה בהחלט לגיטימי. אם זה מהדק את הבאס ולא פוגע בפתיחות, הרווחת.

הסגירה של הפורטים איננה הרמטית,באשר לקירות הן לא חשופים יש ווילונות ותמונות וכאשר מוחאים כף אין הד
הפורטים לא חייבים להיות אטומים, אפשר גם סגירה חלקית , ניסוי וטעייה, הכל בהתאם לתוצאה.
רק בזהירות על הדרייברים.

לאור ההערות השונות הסרתי את הספוגים מתוך חשש לפגוע בדרייברים

קצת פרטים על הציוד מגבר ופרה לקסמן900 ,דאק סטרימר ayre qx8 טרנספורט מטרונוםdst 'כבילה -xlr, aes and speakers by trummusic,חשמל מהקיר ומהמפצל למגבר- פורוטק dps ,051 ,מפצל oyaide, מהמפצל לפרה ולדאק oyaide tunami004, הכל שוקו/ טיפול ברשת מהראוטר כבל רשת של פורוטק שמתחבר לפילטר של akiko הבחירה בפילטר זה לצמצם השפעות חשמל ומפילטר לדאק כבל רשתשל מלקו , בקיר שקע של אויידה
הרמקולים של מישל- ארטוס , החלק הדיגיטלי נקנה חדש, היתר בעיקר יד שניה

נערך לאחרונה ב:
לאור ההערות השונות הסרתי את הספוגים מתוך חשש לפגוע בדרייברים
לא הבנת,
האזהרה מתייחסת רק לזמן השינוי. צריך להכניס את הספוג בזהירות. אחרי שהכנסת לא צריך לדאוג יותר, ההיפך,
ההתנגדות של האויר בתיבה הסגורה מגבילה את התנועה של הדרייבר בתחום הבאס.

נערך לאחרונה ב:
אז אין מה לחשוש לגורל הדרייברים? החזרתי את הספוגים אצטרך לארגן ספוג אקוסטי

מסכים עם שושו.לדעתי צריך לחסום את המעבר לפינת המחשב עם איזה פרגוד אקוסטי כי רוב הסיכויים שהבעיה בגלל הבאס,שמטייל בפינת המחשב ויוצר גל עומד.אני אישית נגד חסימת הפורטים כי זה לגמרי משנה את הגרף ומסרס את הצליל.

נערך לאחרונה ב:
אז אין מה לחשוש לגורל הדרייברים? החזרתי את הספוגים אצטרך לארגן ספוג אקוסטי
אין מה לחשוש, ההיפך. המטרה של חסימת הפורט היא להפחית באס, וכל ספוג יתאים לזה.
ספוג "אקוסטי" יעשה אותה עבודה רק ביוקר.
------
הבעיה העיקרית נובעת מהחלל בצד ימין. הפנל שהוצע למעלה יכול לשפר.
יש לך ציוד טוב, שווה את ההשקעה.

תחליף רמקולים או תחליף חדר, הם לא מתאימים לחלל הזה בטח ובטח בהתחשב בתצורה שלהם במיקום הזה שלהם. ספוגים בפורטים לא ייתן לך כלום פה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור