פאנק בישראל? על חדשנות צריך לקבל צל״ש מי בכלל יכול היה לכתוב ולבצע כזה דבר כשזה יצא בארץ? סורי נמר, יש עניין של טעם ולא לאהוב את ריטה ( לא סובל אותה ובכל זאת רמי הרבה יותר מזעזע!) זה רק עניין של טעם אבל תשאיר את קורין בצד, היא שינתה...
קורין אלאל, זייפנית בת זייפנית אבל יודעת לעשות מוסיקה בת י**ה. "התעשייה האבירית" הוא אחד השירים שהכי מסמרים לי את השיער. (לינק לשיר) זה עמום בזיכרון שלי, אבל אני חושב שסיפרו לי לפני הרבה שנים שיש לה מערכת סטריאו די מכובדת והיא סוג של אודיופילית.
אני די מסכים איתך בקשר לקול שלה. אגב, השיר "התעשיה האבירית " הוא שיר עצוב מאוד שמדבר על סגירת פרוייקט הלביא ו"התעשיה האבירית" היא בעצם "התעשיה האווירית".
וואו איזה צרוף מקרים !!! הזכרתי בפוסט הקודם את "התעשיה האווירית" בהקשר לשיר של קורין אלאל "התעשיה האבירית", עכשיו השעה 5:15 לפנות בוקר והחללית הישראלית שבדרכה לירח שיגרה "סימני חיים" ראשונים לאחר שיגור מוצלח ועושה רושם שהכול שם תקין. כל הכבוד לכל המדענים והמהנדסים שעסקו במלאכה ולתורמים לפרוייקט - כבוד גם למדינה !!!
יפה מאוד וכול הגבוד! אני מבין שתעשייה אווירית פותחת סניף ליצירת כבלי חשמל מיוחדים שמבוסססים על אור ירח ומכילים ״אוויר״ ירח שיגרום לשקעפות בלתי רגילה של כבל (גילוי נאות - אני כן מאמין שכבל חשמל עושה שינוי)
חבל שלא התייעצת קודם. לדעתי זה כמו לשים ג'אנטים של פרארי על טויוטה קורולה ולצפות שזה יעשה שיפור... ארז
מסכים בדיעבד. אשמח להצעות לגבי כבילה לאינטרקונקט. הדבר שחסר לי היום הוא יותר במה או לצורך הענין לקדם אותה. הזזת הרמקולים שינתה במידה מסוימת אבל עדיין היא מאוד אחורית. יאיר
הדרך היחידה והמלצה היחידה עבורך (ממני לפחות) - רק ניסוי בסט אפ שלך יכול לתת לך מענה מדוייק. בתקציב זהה יש סדרות כבלים מעולים מחברות שונות.