אוכל, קדימה אוכל


nitayn

חבר משקיען
הודעות
1,281
מעורבות
8
נקודות
38
הסטייק הזה הומצא על ידי מסעדה פלצנית שהלך להם התנור. כשהגישו את המאכל הלא מבושל כלל ללקוח, התבייש לא לאכול אותו ולהיתפס כ"לא אנין טעם". כן הוא אכל ואחריו אכלו עוד כאלה.

אני פשוט לא מבין איך אפשר לאכול בשר חי מרצון ועוד לשלם על זה כסף.

כמובן שברוח טובה מבלי להעליב אף אחד. אבל אני מעדיף חתול מבושל ולא פרה חיה.


כשאני קונה את הבשר שלי אצל הקצב שלי ( זלמן ביפו)

אני תמיד טועם את מה שאני קונה

נא

חי

:D:D:D
 

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
הודעות
20,086
מעורבות
4,236
נקודות
113
הרסתם לי את ארוחת הלילה שלי.

אני לא טועם בשר חי, אני קונה בשר טוב ומבשל אותו.
אם תגיד לקצב הגרוזיני שאני קונה ממנו "תביא לטעום רגע" תקבל מבט של "מה גרה לכה, התחלקת על המוח!!??"

בכל מקרה, את המאכל היוקרתי הזה אני אשאיר לכם. בשבילי, עשו לי טובה, זרקו לי אותו על המנגל ואל תמכרו לי בשר חי בגלל שנגמרו לכם הגחלים!:D

בכל מקרה אני עדיין אוהב אתכם באותה מידה.(ורד):)
 

nitayn

חבר משקיען
הודעות
1,281
מעורבות
8
נקודות
38
הרסתם לי את ארוחת הלילה שלי.

אני לא טועם בשר חי, אני קונה בשר טוב ומבשל אותו.
אם תגיד לקצב הגרוזיני שאני קונה ממנו "תביא לטעום רגע" תקבל מבט של "מה גרה לכה, התחלקת על המוח!!??"

בכל מקרה, את המאכל היוקרתי הזה אני אשאיר לכם. בשבילי, עשו לי טובה, זרקו לי אותו על המנגל ואל תמכרו לי בשר חי בגלל שנגמרו לכם הגחלים!:D

בכל מקרה אני עדיין אוהב אתכם באותה מידה.(ורד):)

אתה בטח גם אוכל את הסטייקים שלך
well done?
:cool::cool::cool:
 

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
הודעות
20,086
מעורבות
4,236
נקודות
113
לא אחי.

מדיום.

יש כאלה שאוכלים אותו חי, יש כאלה שאוכלים פחם ויש את האמצע.
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,630
נקודות
113
אני גם אוהב בשר חי וגם דגים - זה מזכיר לי שהרבה זמן כבר לא אכלתי סשמי טוב.

דרך אגב אתם יודעים איך עושה פרה?
לא, לא מו - היא עושה פססססס (כאשר מניחים אותה על האש :) )
 

KOOKE

חבר משקיען
הודעות
1,062
מעורבות
0
נקודות
0
אני יכול להעיד שאצלי נמר אכל בגבורה סטייק אנטריקוט עשוי מדייום- רייר ואהב כל ביס...

בכל אופן, צילומי אוכל זה מקצוע של ממש. ידידה מאד טובה שלי, עדי זיו אב, היא צלמת אוכל מקצועית ראו באתר שלה:
http://www.adizivav.com/
 

איתי_הגיתי

חבר משקיען
הודעות
1,594
מעורבות
48
נקודות
48
עוד קצת מתחום המזון
 

תמונות מצורפות

  • IMG_1586.jpg
    IMG_1586.jpg
    KB 99.5 · צפיות: 428
  • IMG_1594.jpg
    IMG_1594.jpg
    KB 126.6 · צפיות: 429
  • IMG_1607.jpg
    IMG_1607.jpg
    KB 151.8 · צפיות: 416
  • IMG_1608.jpg
    IMG_1608.jpg
    KB 127.1 · צפיות: 403

איתי_הגיתי

חבר משקיען
הודעות
1,594
מעורבות
48
נקודות
48
שיהיה חג שמח!...
 

תמונות מצורפות

  • IMG_1611.jpg
    IMG_1611.jpg
    KB 142.1 · צפיות: 247
  • IMG_1606.jpg
    IMG_1606.jpg
    KB 143.9 · צפיות: 418
  • IMG_1613-3.jpg
    IMG_1613-3.jpg
    KB 154.2 · צפיות: 269
  • IMG_1564.jpg
    IMG_1564.jpg
    KB 123.6 · צפיות: 426

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,630
נקודות
113
מאוד אהבתי את התמונה של חציל על האש שנראה שאתה מכין עם כוס ערק (אני לא בטוח) - אבל מה עושה שם הפסטה ?:) :) :)
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,630
נקודות
113
הבנתי הבנתי - חציל עם פסטה (אתה מכין?)
עשית אותי רעב
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,630
נקודות
113
השבוע אכלתי חציל על האש - כמובן שצילמתי
 

תמונות מצורפות

  • IMG_2584.jpg
    IMG_2584.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 247

איתי_הגיתי

חבר משקיען
הודעות
1,594
מעורבות
48
נקודות
48
הפסטה שם כדי להאכל, זה תפקידה בחיים.
(וגם להצטלם, עכשיו שיש שירשור לזה!)
האמת שחבר פתח בלוג, http://pixel-mine.blogspot.com
אז עשיתי ניסוי עם החציל על האש (קודם שמתי אותם בתנור ורק בסוף על האש),
ואז נזכרתי שיש לי בלוג שמעלה אבק ויש כאן פוטנציאל לרענן אותו
http://itaibachar.blogspot.com
בכלל בלוגים של אוכל זה תחום נרחב:
http://www.bazekalim.com
:)
 

michael123

חבר משקיען
הודעות
9,658
מעורבות
1,409
נקודות
113
אוכל..
 

תמונות מצורפות

  • Melon.jpg
    Melon.jpg
    KB 20 · צפיות: 260
  • Shelf.jpg
    Shelf.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 301

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור