בנסון...תבקש לשמוע B&w803s
עם הגברה של שיודעת לרדת גם ל 2 אום כמו mecintoch ,classe ,electrocompanient
או musical fedility מעל 200 וואט ואז נשמע אותך מתנצל ,שטעית בגדול!!![/qu
יכול להיות,אם נעלבת בשם b&w אני מתנצל כבר עכשיו ובגדול!!!
בנסון...תבקש לשמוע B&w803s
עם הגברה של שיודעת לרדת גם ל 2 אום כמו mecintoch ,classe ,electrocompanient
או musical fedility מעל 200 וואט ואז נשמע אותך מתנצל ,שטעית בגדול!!![/qu
יכול להיות,אם נעלבת בשם b&w אני מתנצל כבר עכשיו ובגדול!!!
נמר,
סקירה כנה ואתה בהחלט מנסה להעביר את החוויה שלך (Y)
אבל יבואן הזה חיי בעולם אחר (נו, הרצליה פיתוח :כועס: ),
איך רמקול ב-4000$ (3750 יורו כולל VAT בגרמניה ריטייל) תפח ל-35,000 שקלים... כנ"ל עם מגבר McIntosh שנסקר.
משהו מוזר קורה שם.. (N)
ברור שצריך להשוות עם רמקולים דומים במחיר, למשל B&W 804S..
נ.ב. אחרי שכתבתי, ראיתי שבסקירה
http://www.wavecor.com/Tempo_25_English.pdf
השתמשו ב-B&W N804S..
חצי נכון.
הד סינימה אכן עובדים בעיקר על פרוייקטים. זה ממש לא נכון להגיד שמדובר רק על עשירים מפני שהם לא מחזיקים רק ציוד יקר.
אודיופילים מעניינים אותם בהחלט וראיה לכך הוא השיתוף הפעולה עם אתר כמו זה שמאוד מזוהה עם אודיופילים.
בקיצור - לא להכליל.
חצי נכון.
הד סינימה אכן עובדים בעיקר על פרוייקטים. זה ממש לא נכון להגיד שמדובר רק על עשירים מפני שהם לא מחזיקים רק ציוד יקר.
אודיופילים מעניינים אותם בהחלט וראיה לכך הוא השיתוף הפעולה עם אתר כמו זה שמאוד מזוהה עם אודיופילים.
בקיצור - לא להכליל.
יבואן הזה חיי בעולם אחר (נו, הרצליה פיתוח :כועס: ),
איך רמקול ב-4000$ (3750 יורו כולל VAT בגרמניה ריטייל) תפח ל-35,000 שקלים... כנ"ל עם מגבר McIntosh שנסקר.
משהו מוזר קורה שם.. (N)
הפעם תרשה לי לא להסכים איתך , נמר.
אודיופיל לא ישלם פי שניים ממחיר הרמקול בחו"ל למרות שיתוף הפעולה עם אתר
שמאד מזוהה עם אודיופילים .
אני מבין את הצורך הדיפלומטי לפרגן להד סינימה, אך במציאות זה לא יחזיק מים.
אני משוטט בכל אתרי היבואנים שמביאים ציוד הי-אנד ורובם ניצמדים למחיר חו"ל
פלוס מינוס , כך שלעניות דעתי , במציאות הנוכחית , הד סינימה לא מכוונת נכון,
אם והיה , וחשקה בקהל הלקוחות האודיופילים.
נהניתי לקרוא את הסקירה.
שאלה לנמר:
האם רמקול המנגן היטב ובהצלחה רבה תזמורת סימפונית גדולה יהיה טוב גם במוסיקה אלקטרונית תובענית – או לא בהכרח?
נמר, סקירה יפה, נהנתי לקרוא, עושה רושם שאהבת מאוד, כנראה שעדיין יש משהו במונח german engineering .
לגבי הטווח תדרים של הרמקול, שמתי לב שציינת שלא שמעו את ה32HZ.
שמתי לב שביקורת הזו (ואחת מהקודמות), אמרת ש"מה שחסר בנתון הזה הוא בכמה DB התבצעה המדידה הזו".
צריך להבהיר משהו בעניין הזה:
מכאן ניתן להסיק בטעות שכל יצרן יכול לפרסם נתונים לגיטימיים לפי רפרנס בדיקה שונה, בלי לאבד את אמיתות הנתונים, ולא כך הדבר.
הבדיקה היא אותה בדיקה, ולעולם אין רפרנס שונה בכמה DB בשיטת המדידה.
נקודת ה3DB- מדברת על הנקודה בה תדר מסוים מנוגן בחצי עוצמה.
כלומר, טווח התדרים שהיצרן יכול לדווח, הוא עד התדר הזה, בו העוצמה היא חצי.
אז גם במידה ובחרו לדווח על נקודת ה-6db, העקרון תקף, המדידה היא אחת, ונשפטת לפי אותו סטנדרד.
במידה והרמקול לא מנגן אותו, כמו במקרה הזה, אפילו לא בפחות מחצי ווליום,
מדובר בנתונים "אופטימיים" מדי נקודה, ואין שום דרך מבחינתם לטעון שהשתמשו ברפרנס אחר למדידה שיהפוך את הנתונים למדויקים יותר.
.
אני מתייחס לעובדות הסוניות שמגיעות לאוזני. מכיוון שיצא לי לשמוע ברמקולים שונים את התדרים המצויינים בפרוספקט אני משער שבמקרה הזה המדידה היא שונה או שהיא באמת במינוס 6 DB.
האמת היא שזה לא היה מפריע לי בצליל אם לא היה מצויין הנתון הזה. כשאומרים לי שהוא אמור לנגן מאוד נמוך אני אוטומטית מחפש אותו.
אגב, היו גם מקרים אחרים. קבאס למשל מצהירים על מנעד תדרים לא מי יודע מה מרשים בתחום הנמוך. מבדיקות שעשיתי שמעתי ממנו בבירור את ה-45 הרץ בעוד הנתון הטכני בפרוספקט מצביע על 60 הרץ ולא פחות מכך.
מזמין אותך לבוא ולהאזין ל-B&W 803S עם הגברה במחיר סביר ותופתע מהתוצאה(Y)חברים יקרים נתתי אתb&wבתור דוגמא לניסיון שלי בתחום,ןלמה עדיין למרות שזה מפתהלא אפסול אותם על הסף,אני לא פוסל!!בהזדמנות שיתאפשר אשמח לשמוע אותם בסינרגיה המתאימה לשניכם
אני מתייחס לעובדות הסוניות שמגיעות לאוזני. מכיוון שיצא לי לשמוע ברמקולים שונים את התדרים המצויינים בפרוספקט אני משער שבמקרה הזה המדידה היא שונה או שהיא באמת במינוס 6 DB.
האמת היא שזה לא היה מפריע לי בצליל אם לא היה מצויין הנתון הזה. כשאומרים לי שהוא אמור לנגן מאוד נמוך אני אוטומטית מחפש אותו.
אגב, היו גם מקרים אחרים. קבאס למשל מצהירים על מנעד תדרים לא מי יודע מה מרשים בתחום הנמוך. מבדיקות שעשיתי שמעתי ממנו בבירור את ה-45 הרץ בעוד הנתון הטכני בפרוספקט מצביע על 60 הרץ ולא פחות מכך.
צור קשר בהודעות פרטיות,או קשר טלפוני.HYBRID
איזה סט אפ של הגברה אתה משתמש עם ה 803s ?
כמו שכתבתי, 968 רמקול יקר יותר ואיכותי יותר, השוואה לא רלוונטית
תימחור בשקלים מטעה
לגבי התמחור - מסכים בהחלט.
ה 968 ממש לא טוב יותר ממנו - איך הגעת למסקנה כל כך מוטעית.