+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3
    הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל

איכות שידור סרט ב- יס HD מול יס 4 (SD)

הערב הוקרן הסרט מיאמי וייס בערוץ הסרטים HD ובערוץ יס 4 הרגיל במקביל .

עניין אותי להשוות את איכות השידור בשני הערוצים, על מסך שאינו HD (הפלזמה LG 32 PC51) וזאת בכדי לשפוט את איכות השידור בניכוי הרזולוציה.
    צפיה נערכה במרחק 2 מטרים.

קודם כל, השידור בערוץ יס 4 פיגר במספר שניות אחרי יס HD, הווליום ביס 4 היה גבוה יותר.

חדות: הסרט ביס HD היה חד בהרבה, ניכר הבדל ברור בפרטים כמו זיפי הזקן על פני של סוני או בגלי הים בסצינות עם סירות המירוץ.
    גם צבעים ביס HD היו עשירים לעומת הגירסה ביס 4 שהרגישה דלוחה במקצת.

אבל, לפעמים ישנו גם יתרון לשידור ב-SD... זכור לי כי גירסת ה- HD DVD של הסרט (כנראה שזו הוקרנה) סבלה מהעברה רועשת ביותר בסצינות חשוכות: שמי הלילה של מיאמי רחשו וגעשו בפיקסלים אדמדמים בערוץ ה-HD.
    דווקא גירסת ה-SD, שהוקרנה ברזולוציה נמוכה יותר, הציגה שמיים חלקים בהרבה, ללא רעש ניכר כמו הגירסה החדה.

אינני יודע אם יס שידרו ממקור אחד (אותה הגירסה) וכל ערוץ קיבל רוחב פס אחר או ששידרו שתי גירסאות שונות במקור.

פאדי לא מחובר כעת חבר משקיען
    אז אני חוזר לשאלה שלי ששאלתי אותך לפני כמה שבועות האם בשביל אחד שיש לו פלזמה שלא תומכת ב HD האם כדאי להצטרף לחבילת ה HD של יס ?

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    אני חושב שהתשובה היתה בהודעהשלי: בפלזמה הזו ראו הבדל.
    צריך לזכור שהשיפור באיכות אינו רק בגלל הרזולוציה אלא גם בזכות קצב שידור הנתונים שגבוה יחסית לשידור הרגיל.

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות