-
המלצה חמה ביותר על Electrocompaniet ecc-1
רכשתי מאמיר ארמה מכשיר כזה . קודם כל אמיר בחור הגון ומקצועי , והמכשיר.. פשוט להתאהב בצליל.. לבעלי מערכת היי אנד , שדרוג מהסרטים ממש , צליל אנלוגי, מדויק , הסאונד פשוט שואב אותך, בנוסף קורא צרובים באיכות מדהימה. תודה לאמיר ארמה על השירות והיחס ההוגן והאדיב אלעד ארוסי. -
-
??????
אפשר ביקורת קצת יותר מעמיקה?
ממה מורכב הסט-אפ?
מה תנאי החדר?
את מה הוא החליף?
מה ההבדלים בינו לבין מה שהיה לך?
באיזה סגנונות מוזיקה ההבדלים ניכרים במיוחד ואיך זה בא לידי ביטוי?
למה הישוות אותו? באיזה רמות מחיר?
מה היו ההבדלים בינו לבין המתחרים, ומדוע העדפת אותו?
מה לטעמך הצדדים החזקים שלו ובמה הוא פחות חזק?
תתחדש ותהנה כמובן, אבל להכניס כאן הודעה כזו בלי שום התייחסות רצינית למשמעות הבחירה וההחלפה, מחזיר אותנו שוב לשירושי ה"התחדשתי" "מברוק" סחתיין" "על הכיפאק" ו"אמיר אחלה גבר". היו לנו כבר מספיק כאלה בעבר. קיוויתי שיצאנו מזה.
-
מצטרף בחום להודעה של TakeOne
-
מסקרן אותי רק לדעת , האם היבואן של אלקטרו זה אמיר ?
-
שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
 פורסם במקור על ידי TakeOne אפשר ביקורת קצת יותר מעמיקה?
ממה מורכב הסט-אפ?
מה תנאי החדר?
את מה הוא החליף?
מה ההבדלים בינו לבין מה שהיה לך?
באיזה סגנונות מוזיקה ההבדלים ניכרים במיוחד ואיך זה בא לידי ביטוי?
למה הישוות אותו? באיזה רמות מחיר?
מה היו ההבדלים בינו לבין המתחרים, ומדוע העדפת אותו?
מה לטעמך הצדדים החזקים שלו ובמה הוא פחות חזק?
תתחדש ותהנה כמובן, אבל להכניס כאן הודעה כזו בלי שום התייחסות רצינית למשמעות הבחירה וההחלפה, מחזיר אותנו שוב לשירושי ה"התחדשתי" "מברוק" סחתיין" "על הכיפאק" ו"אמיר אחלה גבר". היו לנו כבר מספיק כאלה בעבר. קיוויתי שיצאנו מזה. גם אני מצטרף להודעה הזו
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
-
משעשע...
זאת הגרסא המשודרגת של "קנית UNICO ויש לו צליל פצצות".
(כמובן זו גם ההודעה הראשונה בערך באתר)... http://www.last.fm/user/liorms -
למה אני מתחיל להרגיש גירוד מעצבן כשאני נתקל בשם הזה ? ולמה לעזאזל הוא מייבא אותם?
אמיר , תעשה לעצמך טובה ותפסיק את הדרך שיווק הזו . כי לי גרמת כבר רצון לא לבוא ולשמוע אפילו ציוד שלך . אתה עלול למצוא את עצמך עם עוד כמה שאולי כן יבואו , אבל לא ירצו לקנות אצלך רק בגלל זה
ולפני שמישהו יבין לא נכון , אני באופן עקרוני לא מוכן לבוא ולשמוע ציוד אצל מישהו שאני יודע בוודאות שאני לא אקנה ממנו , אלא אם כן אני מודיע לו את זה מראש , והוא מוכן לתת לי לשמוע על תנאי שאני לא אקנה
-
 פורסם במקור על ידי eladarussi רכשתי מאמיר ארמה מכשיר כזה . קודם כל אמיר בחור הגון ומקצועי , והמכשיר.. פשוט להתאהב בצליל.. לבעלי מערכת היי אנד , שדרוג מהסרטים ממש , צליל אנלוגי, מדויק , הסאונד פשוט שואב אותך, בנוסף קורא צרובים באיכות מדהימה. תודה לאמיר ארמה על השירות והיחס ההוגן והאדיב אלעד ארוסי. מה זאת אומרת "בנוסף קורא צרובים באיכות מדהימה"? נמר לוי שרשורים בנושאים דומים -
תגובות: 3
עודכן: 03-10-08, 01:39 -
תגובות: 3
עודכן: 02-02-08, 21:31 -
תגובות: 0
עודכן: 27-01-08, 23:55
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: